Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Hakukonemainonta laaduk­kaasti hakukone­­optimoiduille sivustoille

Luottoluokitus AAA

Hakukonemainonta on tärkeää

Koska

100%

Hakukonemainonta tuo lisää kävijöitä sivustolle. Lupaamme tuoda lisää kävijöitä sivuillesi meiltä ostamallasi hakukonemainonnalla. Tästä syystä hakukonemainonta kannattaa hankkia Netellosta.

Hakukonemainonta on nopea tapa mainostaa   Hakukonemainonta on kustannustehokas tapa mainostaa   Hakukonemainonta on tehokasta tapa herättää kiinnostusta

Hakukonemainonta näkyy Googlessa

Hakukonemainonta tavoittaa uudet asiakkaat tehokkaasti

Google on useimmille paikka aloittaa Internetin käyttö. Siksi on olennaisen tärkeää varmistaa löytymisensä Googlesta. Ei riitä, että löytyy pelkästään yrityksen nimellä. Sillä tavoitat vain niitä, jotka tuntevat yrityksesi jo. Uusien asiakkaiden löytämiseksi sivusi pitää löytyä yleisimmillä tuotesanoillasi. Tähän auttavat Googlen sponsorilinkit, jotka Netello suunnittelee sinulle ammattitaitoisesti. Hakukonemainonta tarkoittaa näiden sponsorimainosten laatimista ja hallinnointia.

Hakukonemainonta ja kiinnostava mainosteksti

Netello suunnittelee mainokseesi kiinnostavan tekstin ja ohjaa napsauttajat sille sivulle, joka kertoo juuri siitä tuotteestasi. Netello valitsee mainokselle sopivat avainsanat. Mainoksia näytetään Googlen hakutulosten yläpuolella tai vieressä, kun tehty haku täsmää mainoksen avainsanoihin. Mainoksia näytetään mahdollisesti myös Googlen kumppaniverkoston sivuilla, mikäli ne sopivat mainoksen aihepiiriin. Mainoksen sijoitus ja napsautusten nopeus riippuu tuotteen kiinnostavuudesta ja kilpailutilanteesta ja voi vaihdella ajan kuluessa (myös sesongeittain).

Hakukonemainonta lisää myyntiäLisäksi Hakukonemainonta on nopea ja kustannustehokas tapa saada verkkosivuillensa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet yrityksen tuotteista juuri silloin, kun he etsivät ratkaisua, jonka tuote täyttää. Tavoita oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Hakukonemainonta on helppo budjetoida. Siinä maksetaan vain tuloksista.

Hakukonemainonta laadukkaasti Netellolta

Me Netellossa uskomme korkeaan laatuun. Mainoksen kohdesivujen tulee saada Googlelta hyvät laatupisteet. Siksi edellytyksenä kustannustehokkaalle hakukonemainonnalle on kohdesivuston Hakukoneoptimointi.

Ota yhteyttä Netellon ammattilaisiin ja kysy miten toimiva hakukonemainonta hyödyttää liiketoimintaasi.


Hakukoneoptimointi
on tärkeää

Hakukoneoptimointi on tärkeää, koska 99 % suomalaisista netin käyttäjistä turvautuu Googleen etsiessään tuotetta tai palveluntarjoajaa. Jos he eivät löydä verkkosivujasi, kun etsivät tuotteita joita tarjoat, he ostavat muualta.


Hakukonemainonta, lue lisää!

 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi
parantaa sivuston löytymistä hakukoneista.
Netello Hakukoneoptimointi

Verkkokauppa

Verkkokauppa
myy tuotteet puolestasi verkossa.
Netello Verkkokauppa

Kävijäseuranta

Kävijäseuranta
kertoo, mitkä yritykset sivustolla vierailevat.
Netello Kävijäseuranta