Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas sivusto, ym.: Ota yhteyttä   +358 (0)10 323 3840   myynti@netello.fi

Hakukonemarkkinointi lisää myyntiä, TAKUULLA.

Miksi Hakukonemarkkinointi on tärkeää?

SEM

Hakukonemarkkinointi on usein tehokkainta kun maksettua Hakukonemainontaa ja Hakukoneoptimoinnin avulla saavutettavia luonnollisia hakutuloksia ei aseteta vastakkain, vaan näitä kahta keinoa käytetään samanaikaisesti.

Hakukonemarkkinointi on tehokasta   Hakukonemarkkinointi on optimoitua mainontaa   Hakukonemarkkinointi tuo lisää myyntiä takuulla

 

Hakukonemarkkinointi = hakukoneoptimointi + hakukonemainontaHakukonemarkkinoinnilla yhdistät kaksi tehokasta tapaa lisätä näkyvyyttäsi hakukoneissa

Hakukonemarkkinointi auttaa yritystäsi näkymään juuri silloin kun yrityksesi tuotteita tai palveluita haetaan. Kun hakukoneen käyttäjä kirjoittaa yrityksesi palveluita koskevan hakusanan tai hakulausekkeen, tulisi yrityksesi kotisivujen löytyä joko sponsoroitujen linkkien kohdalta (eli maksettuna mainoksena) tai ns. luonnollisista hakutuloksista, eli niiden sivujen joukosta joiden sisältöä hakukoneet arvostavat ja haluavat esittää käyttäjilleen maksutta.

Ammattimaisesti tehty Hakukonemarkkinointi perustuu vuosien kokemuksella suoritettavaan työhön, jossa yrityksellesi laaditaan selkeä mainoskampanja (sponsoroidut linkit), tai verkkosivustoasi muokataan niin, että hakukoneet pystyvät käsittelemään Sivustosi sisältöä entistä paremmin.

Ota yhteyttä Netellon ammattilaisiin ja kysy miten toimiva hakukonemarkkinointi hyödyttää liiketoimintaasi.

Takaamme tuloksia, kysy miten toteutamme ne sinun yrityksellesi.

Sinua palvelee:

Tero-Pekka Laakso,
ratkaisumyynti
tero@myynti.netello.fi
010 323 3841

Tero-Pekka Laakso kyntikortti


Sivusto

Sivusto
yrityksille laadukkaalla graafisella suunnittelulla.
Netello Sivusto

Verkkokauppa

Verkkokauppa
myy tuotteet puolestasi verkossa.
Netello Verkkokauppa

Kävijäseuranta

Kävijäseuranta
kertoo, mitkä yritykset sivustolla vierailevat.
Netello Kävijäseuranta