Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Hakukoneoptimointi
Tekninen Hakukoneoptimointi

Luottoluokitus AAA

Tekninen Hakukoneoptimointi

Tekninen hakukoneoptimointi on osa sivuston hakukoneoptimointia. Hakukoneoptimoinnissa tekstisisältö on tärkeää, koska hakukoneet perustuvat juurikin tekstiin. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että tekniset asiat Sivustolla eivät muodosta estettä hyvälle löytymiselle vaan ovat hakukoneystävällisiä. Joitakin Netellon löytämiä esteitä hakukonelöytämiselle.

Teknisen Hakukoneoptimoinnin tarkistaminen

Nopea tapa nähdä, miltä Sivustosi "näyttää" hakukoneen kannalta, on tarkastella sivustoa tekstipohjaisella selaimella kuten Lynx. Mikäli JavaScriptin, evästeiden, istuntotunnusten, kehysten, DHTML:n tai Flashin tapaiset toiminnot estävät näkemästä koko Sivustoasi tekstiselaimessa, Sivuston Tekninen Hakukoneoptimointi on huono ja se tulisi korjata.

Tekninen Hakukoneoptimointi, istuntotunnukset URLissa

Salli hakurobottien indeksoida Sivustosi ilman istuntotunnuksia tai sellaisia osoitteen (URL) osia, jotka jäljittävät niiden reitin Sivustossa. Näiden tekniikoiden käyttäminen saattaa rajoittaa Sivustosi näkyvyyttä hakukoneille, sillä niiden vuoksi indeksointirobotit eivät välttämättä pysty ohittamaan URL-osoitteita, jotka näyttävät erilaisilta, mutta todellisuudessa osoittavat samaan sivuun. Teknisen Hakukoneoptimoinnin kannalta on parempi tallettaa istuntotunnus esimerkiksi evästeeseen.

robots.txt

Jos haluat estää osan Sivustostasi päätymisen hakukoneisiin, käytä robots.txt tiedostoa. Tämä tiedosto kertoo indeksointiroboteille, mitä hakemistoja voidaan tai ei voida indeksoida. Varmista, että tiedosto on päivitetty, jotta se ei vahingossa estä Googlebot-indeksointirobotin toimintaa. Tärkeät sivut kannattaa lisätä sitemap.xml-tiedostoon, ja lisätä tekninen viite siihen robots.txt-tiedoston riviksi.

Tekninen Hakukoneoptimointi ja Julkaisujärjestelmä

Varmista, että sivustosi Julkaisujärjestelmä tekee helppolukuisia osoitteita sivuille, ja että sillä voidaan määrittää jokaiselle sivulle omat title-otsikot ja metatiedot. Varmista, että Julkaisujärjestelmä tekee oikeanlaista HTML-koodia, jossa esimerkiksi pääotsikot ja väliotsikot on merkitty sellaisiksi.

Mitä tehdä, jos kotisivut eivät näy Googlessa?

Hakukoneoptimoinnin muita teknisiä asioita

Myös käytetty Domainnimi, sivun latausaika ja Sivuston käyttämän web-palvelimen sijainti saattavat vaikuttaa sijoituksiin hakutuloksissa. Tekninen Hakukoneoptimointi varmistaa myös näiden asioiden toimivuuden. Huomaa, että Tekninen Hakukoneoptimointi ei sisällä sisällöntuottoa, graafista työtä, sisällön asettelua, ohjelmointia tai muutakaan erityispalvelua.

Hakukoneoptimointia yrityksille

Kaikki yritykset tarvitsevat Hakukoneoptimointia, koska asiakkaat etsivät tuotetietoa ja ratkaisuja hakukoneista. Hakukoneoptimoinnilla varmistetaan että hakukoneet löytävät sivut ja että ne indeksoivat sivut tarkoitetulla tavalla. Hakukoneoptimointia yrityksille

Hakukoneystävällinen Julkaisujärjestelmä

Hakukoneystävällinen Julkaisujärjestelmä mahdollistaa hakukoneille tärkeiden asioiden tekemisen oikein, ja helpottaa myös hakukoneoptimointia. Hakukoneystävällinen Julkaisujärjestelmä

Paremman sisällön tuottaminen Hakukoneoptimointiin

Sivuston Hakukoneoptimoinnin yhteydessä varmistetaan, että Sivustolla on hakusanoihin liittyvää tekstiä. Hyvät lähtötiedot varmistavat, että saatte tarpeitanne vastaavan Hakukoneoptimoinnin, joka palvelee hyvin uusia ja nykyisiä asiakkaitanne. Paremman sisällön tuottaminen Hakukoneoptimointiin

Verkkokaupan Perustaminen

Verkkokaupan menestyksen kannalta ratkaisevaa on kävijöiden saaminen Sivustolle. Netellon Verkkokauppa-alusta mahdollistaa tehokkaan Hakukoneoptimoinnin. Muutaman satasen säästö Verkkokaupan Perustamisessa ei kannata, jos sen joutuu maksamaan mainonnassa moninkertaisena, koska hakukoneiden kautta ei tule riittävästi kävijöitä. Verkkokaupan Perustaminen

 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi
parantaa sivuston löytymistä hakukoneista.
Netello Hakukoneoptimointi

Sivusto

Sivusto
yrityksille laadukkaalla graafisella suunnittelulla.
Netello Sivusto

Verkkokauppa

Verkkokauppa
myy tuotteet puolestasi verkossa.
Netello Verkkokauppa