Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Kun kävijälaskuri ei riitä: Kävijäseuranta

Luottoluokitus AAA

Kun kävijälaskuri ei riitä, Kävijäseuranta auttaa

Useilla verkkosivuilla näkee numeroita, joiden tarkoitus on kertoa, moniko on verkkosivun nähnyt. Näitä kutsutaan kävijälaskureiksi. Laskurit eivät aina anna luotettavaa tietoa, ja niiden hyötykin on kyseenalainen. Sivujen kehittämiseen tarvitaan kunnolliset kävijätilastot ja mielellään myös Kävijäseuranta.

Kävijätilastot ja muuta tärkeää tietoa

Yhä useammat asiakkaat eivät enää tyydy siihen, että Verkkosivut ovat Internetissä. Heille on tärkeää saada tietoa, jonka avulla voi tehostaa liiketoimintaa ja saada lisää tuloja ja asiakkaita.

Netello on tarjonnut asiakkaittensa tarpeisiin avoimen lähdekoodin projekteina syntyneitä statistiikkajärjestelmiä. Analog kävi tehottomaksi asiakasmäärien ja tietoliikenteen kasvaessa. Webalizer on tehokkaampi, ja siihen ollaankin pääosin tyytyväisiä.

Asiakaspalaute on kuitenkin kertonut, että statistiikkatiedot sisältävät paljon numeroita, mutta niistä ei ymmärrä, mitä mikäkin asia tarkoittaa eikä mitä niiden perusteella pitäisi tehdä.

Optimizer tunnistaa kävijät ja raportoi sivujen toiminnasta

Tämän palautteen takia Netello alkoi kehittää Optimizer Kävijäseuranta -järjestelmää vuonna 2006. Kehityksen aikana huomattiin, että numerotiedot ovat yleensäkin olleet riittäviä IT-ihmisille, mutta niitä ei ole hyödynnetty yritysten markkinoinnissa ja myynnissä. Optimizerista kehitettiinkin siksi työväline, joka on suunnattu nimenomaan yritysten johdolle ja myynnille avuksi. Netello Optimizer analysoi automaattisesti www-palvelimen käyttötietoja, ja tekee niistä selainohjelmalla luettavan html-muotoisen raportin.

Optimizer -ohjelmisto on asennettuna Netellon palvelinkoneelle. Asiakas käyttää sitä verkon yli reaaliaikaisesti web-selaimella. Web-selaimeksi käyvät useimmat nykyaikaiset selainohjelmat.

Helppo ja nopea ottaa käyttöön

Etuna selainkäytöstä on nopea ja helppo käyttöönotto. Asiakkaan ei tarvitse asentaa lisää ohjelmia koneelleen, koska selainohjelma on yleensä käyttöjärjestelmän mukana. Tuotepäivitykset ovat myös helpommat ja nopeammat, koska uutta versiota ei tarvitse asentaa asiakkaan koneelle. Uusi versio on asiakkaan käytettävissä heti kun Netello on sen asentanut palvelimelleen. Lisäksi tuotteen käyttömahdollisuus on laajempi, koska yhteensopivuusongelmat ovat harvinaisempia kuin perinteisissä ohjelmistoissa; ohjelmistohan sijaitsee Netellon tarkoin määritellyllä palvelinkoneella. Selainkäyttö tuo joustavuutta liikkuvalle asiakkaalle. Ohjelmistoa voi käyttää useilta eri koneilta heti kun internetyhteys on muodostettu.

Tiedot kerätään palvelinlokitiedostoista, jolloin ne ovat tarkat ja oikeat. Tiedon keräämiseksi on kehitetty myös erillinen datasiirtomoduuli, joka asennetaan jokaiselle web-sivulle, mikäli sivusto ei ole Hostingissa Netellossa. Hostingia Netellossa suositellaan tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi.

Kävijäseuranta ja sen hyödyt

Lisää myyntiä kontaktoimalla yrityksiä, jotka ovat jo olleet sivuilla.

Sivujen kehitys saa tuekseen oikeaa tietoa, jolloin Sivusto palvelee yhä paremmin sekä yrityksen että sen asiakkaiden tarpeita.

Tieto siitä, mikä mainoskanava on todellisuudessa tuonut lisää kävijöitä auttaa kohdistamaan mainosrahat oikeaan paikkaan. Siten osaat tehdä tehokkaampaa Internetmarkkinointia.

Sivuston ongelmat ja sudenkuopat löytyvät helpommin, joten sivustosta saadaan toimivampi.

Netello Optimizer kerää tiedot palvelindatasta, joten tieto on luotettavampi kuin kilpailijoiden JavaScriptiin tai evästeisiin perustuvat järjestelmät.

Netello Optimizer Kävijäseuranta

 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi
parantaa sivuston löytymistä hakukoneista.
Netello Hakukoneoptimointi

Sivusto

Sivusto
yrityksille laadukkaalla graafisella suunnittelulla.
Netello Sivusto

Verkkokauppa

Verkkokauppa
myy tuotteet puolestasi verkossa.
Netello Verkkokauppa