Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Mistä Verkkokauppa,
TAKUULLA?

Luottoluokitus AAA

Mistä Verkkokauppa?

Mistä Verkkokauppa yrityksellesi hankitaan? Onko yrityksesi jo päättänyt avata oman Verkkokaupan? Onnittelut hienosta päätöksestä! Seuraava tärkeä valinta onkin sitten päättää, mistä Verkkokauppa hankitaan. Tälle sivulle on kerätty joitakin valintaa helpottavia asioita.

Ilmainen verkkokauppa ei aina ole halvin

Verkkokauppaohjelmistojen hinnoittelu on kirjavaa, ja jotkut tarjoavat ohjelmistoa ilmaiseksikin. Tutustu huolellisesti hinnoitteluperusteisiin, jotta voit etukäteen laskea, paljonko Verkkokaupan perustaminen todellisuudessa maksaa. Vaikka itse perusohjelmisto olisi maksuton, saattavat tarvitsemasi lisäominaisuudet maksaa. Jos saat jotakin ilmaiseksi, niin mihin voit ongelmatilanteessa vedota jos sinulle tarjotaan vain ”rahat takaisin” eli nollakorvaus toimimattomuudesta. Komissioperusteisiakin ohjelmistoja on, jolloin voit huomata maksavasi ”ilmaisesta” kaupasta suuria summia kuukausittain.

Verkkokaupan pitää löytyä

Kiinnitä myös erityistä huomiota, siihen mahdollistaako verkkokaupan ohjelmisto Sivuston Hakukoneoptimoinnin, sekä tekniikan että sisällön osalta. Pyydä nähtäväksesi jokin kyseisellä alustalla toteutettu verkkokauppa ja testaa itse, löytyykö se tuotesanoilla Googlesta. Tarkista myös, mistä kohdasta hakutuloksia se löytyy.

Mikä on helppo ostaa, se on helppo myydä

Tutustu verkkokaupassa ostamisen sujuvuuteen. Jos ostoksen tekeminen on hankalaa, näkyy se suoraan vähäisenä tilausmääränä. Kun olet valinnut, mistä verkkokauppa hankitaan, tee jo valmiiksi suunnitelma verkkokaupan konversio-optimoinnista.

Markkinointiviestintä on tärkeää

Varmista, että hankkimassasi verkkokaupassa on mahdollista lähettää markkinointiviestejä asiakkaille, jotka ovat jo tehneet verkkokaupassasi ostoksia. Näin pystyt itse lisäämään tuotteittesi kysyntää.

Koolla on väliä verkkokaupassakin

Ota selvää siitä, onko verkkokauppa-ohjelmistossa rajoituksia esimerkiksi tuotenimikkeiden määrän tai muiden kriittisten asioiden kohdalla. Mistä tuotemäärästä verkkokauppa alkaa hidastua tai ei enää toimi? On turhauttavaa joutua rajoittamaan tuotevalikoimaansa vain siksi, ettei verkkokauppaan mahdu enää yhtään enempää tuotteita.

Mistä Verkkokauppa – no tietenkin Netellosta!

Netellolla on itselläänkin vahva kokemus verkkokauppiaana toimimisesta, joten ymmärrämme myös sinun yritystäsi.

Ota heti yhteyttä, niin tehdään yrityksellesi sopiva Verkkokauppa.


Muista Hakukoneoptimointi ja Konversio-Optimointi

Sen ohella, kun päätät mistä verkkokauppa hankitaan, on tärkeää muistaa myös mistä verkkokaupan Hakukoneoptimointi ja Konversio-Optimointi hankitaan.


 

Takaamme tuloksia, kysy miten toteutamme ne sinun yrityksellesi.

Sinua palvelee:

Kai Leinonen
kai.leinonen@netello.fi
02 279 6000

Tuotekohtaisia referenssejä:

 

Convertor verkkokauppa

 

Convertor verkkokauppa

 

Suomen paras harmonikka-alan asiantuntijaliike. Convertorista löydät harmonikat ja niiden tarvikkeet. Laaja tuotevalikoima, kilpailukykyiset hinnat sekä hyvä taustatiedot tuotteista tekevät asioimisesta helpon.

 

Artikkeleita

Suhtautuminen verkkokauppaan

Domain
Infokeskus
Hakukoneoptimointi
Julkaisujärjestelmä
Konversio-Optimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi
parantaa sivuston löytymistä hakukoneista.
Netello Hakukoneoptimointi

Sivusto

Sivusto
yrityksille laadukkaalla graafisella suunnittelulla.
Netello Sivusto

Kävijäseuranta

Kävijäseuranta
kertoo, mitkä yritykset sivustolla vierailevat.
Netello Kävijäseuranta