Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Hakukoneoptimointi ei ole vitsi

Päivän vitsi

Antilooppi teoria


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Antilooppilauman paetessa petoeläintä, heikoimmat ja hitaammat yksilöt jäävät jälkeen. Siksi heikoimmat tulevat tapetuiksi ja syödyiksi ensin. Tämä niin kutsuttu luonnonvalinta hyödyttää laumaa kokonaisuutena, koska parhaat yksilöt jatkavat elämäänsä ja sukua.
Hyvin saman kaltaisella tavalla ihmisaivoissa on eritasoisia aivosoluja. Alkoholinkäyttö, kuten kaikki tiedämme, tappaa aivosoluja. Heikoimmat ja hitaammat solut tietenkin kuolevat ensimmäisenä. Näin säännöllinen alkoholin käyttö poistaa hitaimmat aivosolut, ja jättää jäljelle nopeimmat.
Tästä syystä tunnet itsesi älykkäämmäksi aina muutaman oluen jälkeen.

 

Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!