Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Hakukoneoptimointi ei ole vitsi

Päivän vitsi

Papukaija


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Mies meni lemmikkikauppaan, ja pyysi papukaijaa, joka osaisi jo valmiiksi puhua. Myyjä esitteli lintua, jolla oli 20000 sanan varasto, ja joka osasi muodostaa kokonaisia lauseita. Mies osti linnun.
Parin päivän päästä linnun uusi omistaja saapui kauppaan, valittaen että lintu ei ollut puhunut sanaakaan. Myyjä mietti hetken, ja totesi että papukaija saattaa olla pitkästynyt. Ehkä auttaisi, jos sille ostaisi leluja. Mies poistui siis lemmikkiliikkeestä mukanaan leluja papukaijalleen.
Taas parin päivän päästä hän palasi valittamaan, että leluista huolimatta papukaija ei pukahtanut mitään. Myyjä ehdotti, että linnun kylpyamme auttaisi, joten mies osti sellaisen.
Vielä parin päivän päästä hän saapui jälleen valittamaan, ettei papukaija puhunut. Myyjä tuumi asiaa, ja totesi lopulta: "Lintu on varmaankin yksinäinen. Se on tottunut olemaan täällä lemmikkiliikkeessä muiden lintujen seurassa" "Hetkinen," totesi asiakas, "olen jo linnun lisäksi ostanut leluja ja kylpyammeen. Pitäisikö minun nyt muka ostaa vielä toinenkin lintu sille seuraksi?" "Ei suinkaan, " vastasi myyjä, "riittää että ostatte tämän peilin, ja asetatte sen linnun eteen. Se luulee, että kyseessä on toinen lintu, ja alkaa puhua." Mies osti peilin.
Seuraavana päivänä hän palasi liikkeeseen, mukanaan kuollut papukaija. Papukaijan omistaja selitti hölmistyneelle myyjälle, että papukaija oli tosiaankin peilin edessä puhunut yhden lauseen, mutta kuollut heti sen jälkeen. Lause oli ollut: "Eikö niillä siellä lemmikkikaupassa ole enää myytävänä linnunsiemeniä, tai jotakin muuta syötävää?"

 

Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!