Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Hakukoneoptimointi ei ole vitsi

Luottoluokitus AAA

Päivän vitsi

Eläimellistä menoa


Kirjoittanut:Anne Savolainen

Mies oli eräänä päivänä ylittämässä katua, kun sammakko kutsui häntä ja sanoi: "Jos suutelet minua, muutun kauniiksi prinsessaksi."
Mies kumartui ja poimi sammakon ja laittoi sen taskuunsa. Sammakko ryhtyi taas puhumaan ja sanoi: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, kerron kaikille kuinka älykäs ja urhea sinä olet ja olet sankarini."
Mies otti sammakon taskustaan, hymyili ja laittoi sen takaisin taskuunsa. Sammakko puheli edelleen ja sanoi: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, olen sinun omasi koko loppuviikon.
Mies otti sammakon taskustaan, hymyili sille ja laittoi sen takaisin taskuunsa. Sammakko huusi taskusta: "Jos suutelet minua ja muutat minut takaisin kauniiksi prinsessaksi, jään luoksesi kokonaiseksi vuodeksi.
Taas mies otti sammakon taskustaan ja hymyili sille ja laittoi takaisin taskuunsa. Viimein sammakko kysyi: "Mikä nyt on? Olen kertonut olevani kaunis prinsessa ja olen luvannut jäädä luoksesi vuodeksi ja tehdä ihan mitä haluat. Miksi et suutele minua?
Mies vastasi: "Kuule, olen tietokoneohjelmoija. Minulla ei ole aikaa tyttöystäville, mutta puhuva sammakko on ihan kiva.

 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi
parantaa sivuston löytymistä hakukoneista.
Netello Hakukoneoptimointi

Sivusto

Sivusto
yrityksille laadukkaalla graafisella suunnittelulla.
Netello Sivusto