Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840  

Lisää myyntiä, TAKUULLA.

Päivän vitsi

Kotiäidin arkea?


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Väsynyt kotiäiti ryntää vastaamaan soivaan puhelimeen, ja kuuntelee helpottuneena puhelimesta kuuluvaa ystävällistä ääntä: ”Kullannuppu, miten sinulla menee tänään?”
”Voi äiti,” vastaa kotiäiti ja puhkeaa kyyneliin: ”On ollut ihan kamala päivä. Vauva ei suostu syömään, ja pesukone hajosi. En ole ehtinyt käydä kaupassa. Nyrjäytin nilkkani ja joudun hyppelemään paikasta toiseen. Ja kaiken lisäksi koko koti on ihan sekaisin, ja illalla pari tuttua tulee kylään!”
Puhelimesta kuuluu myötätuntoinen ääni: ”Kultaseni, istu alas, sulje silmäsi ja ota ihan rauhallisesti. Tulen sinne puolessa tunnissa. Käyn sitten kaupassa puolestasi, siivoan paikat ja teen sinulle ruokaa. Sen jälkeen ruokin vauvan ja soitan korjaajan katsomaan pesukonetta. Lakkaahan nyt itkemästä. Minä pidän huolta kaikesta. Taidanpa vielä soittaa Martille töihin ja pyytää häntä tulemaan kotiin aikaisin auttamaan sinua!”
”Kiitos äiti,” kotiäiti vastaa, ”…mutta… kuka kummassa on Martti?”
”Martti, hänhän on sinun miehesi! Vai… onhan tämä numero 257683?”
”Ei, tämä on numero 257684.”
”Ai, anteeksi. Taisin soittaa väärään numeroon!”
Pitkän tauon jälkeen kotiäiti kysyy: ”Tarkoittaako tämä, että et tulekaan?”


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!