Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas Sivusto...           Yhteystiedot     Email myynti@netello.fi   Puh +358 (0)10 323 3840     English

Hakukoneoptimointi ei ole vitsi

Päivän vitsi

Kysy tietokonekonsultti tri. RAMilta


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Hyvä tri. RAM,
Minulla on tietokone, jossa on Pentium 133. Haluan nopeamman tietokoneen, mutta minulla ei ole rahaa päivitysprosessoriin. Mitä muita vaihtoehtoja on?
"Vauhti"

Arvoisa Vauhti,
Pyydä lääkäriltäsi resepti lääkkeelle, joka hidastaa aineenvaihduntaasi ja hermostoasi. Ota lääke ja odota joitakin tunteja. Kytke sitten tietokoneeseesi virta ja huomaa miten paljon tietokoneesi nopeus on lisääntynyt.

Hyvä tri. RAM,
Ostin 4200 euron kannettavan tietokoneen, jonka akun luvattiin kestävän kuusi tuntia. Kone toimikin kuusi tuntia, jonka jälkeen tietokone tilttasi. Käyttöohjeista ei löydy ohjeita lataamiseen. Mitä nyt on tehtävä? Yritänkö vaihtaa akut?
"Sähkötön"

Arvoisa Sähkötön,
Kuvauksestasi päätellen olet ostanut kertakäyttöisen kannettavan, eikä mitään ole tehtävissä. Sinulla on kuitenkin onnea: Minä kerään kertakäyttöisiä tietokoneita, vaikka niillä ei olekaan mitään hyötykäyttöä. Lähetä koneesi minulle, niin siirrän tilillesi 40 euroa, joten et jää aivan sentittä. Ei, älä turhaan kiittele, teen sen hyvää hyvyyttäni.


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!