Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840  

Lisää myyntiä, TAKUULLA.

Päivän vitsi

Elämänfilosofiaa


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Filosofian professori oli luokkansa edessä muutama esine pöydällä edessään.
Kun luento alkoi, hän otti hiljaa tyhjän lasipurkin esille ja rupesi täyttämään sitä isoilla kivillä. Sen jälkeen hän kysyi oppilailta oliko purkki täynnä? He sanoivat että näin oli.
Silloin professori otti esille pikkukiviä ja kaatoi ne purkkiin. Hän ravisti purkkia kevyesti. Pienet kivet tietysti pyörivät aukkoihin suurten kivien väliin. Hän kysyi taas oppilailta oliko purkki täynnä. Hieman vaivautuneina ja nauraen oppilaat olivat yhtä mieltä, että purkki oli ainakin nyt täynnä.
Professori kaatoi nyt hiekkaa purkkiin. Hiekka tietenkin täytti kaiken tyhjän tilan purkissa. "Nyt", sanoi professori, "haluan että te näette tämän teidän elämänänne. Isot kivet ovat tärkeitä asioita - kumppaninne, terveytenne, lapsenne - sellaisia asioita jotka tekisivät elämänne täyteläiseksi, vaikka muuta ei olisi.
Pikkukivet ovat ne muut asiat joista pidätte; työnne, talonne, autonne.
Hiekka on kaikki muut asiat. "Pieniä asioita".
Jos ensin täytät purkin hiekalla, siellä ei enää ole tilaa pienille kiville tai isoille kiville. Sama koskee elämää. Jos vietätte kaiken aikanne pienten asioiden parissa, ei ikinä tule olemaan aikaa teille todella tärkeille asioille. Muistakaa erityisesti asiat jotka saavat teidät tuntemaan itsenne onnellisiksi.
Leikkikää lastenne kanssa. Hoitakaa terveyttänne. Viekää kumppaninne vaikka ulos syömään. Tulee aina olemaan aikaa työssä käymiseen, talon siivoamiseen, roskien viemiseen. Priorisoikaa kivet - asiat jotka merkitsevät jotain. Asettakaa prioriteetit kuntoon. Loppu on pelkkää hiekkaa."
Mutta yksi oppilas otti purkin, josta muut oppilaat ja professori olivat sopineet, että se on täynnä ja jatkoi kaatamalla siihen olutta. Olut tietenkin täytti kaiken jäljellä olevan tilan ja purkki oli viimeinkin täynnä. Koska tosiasiahan on... riippumatta siitä kuinka täyteläinen elämäsi on, aina on tilaa muutamalle oluelle!


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!