Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840  

Lisää myyntiä, TAKUULLA.

Päivän vitsi

Kommentteja laskeutumisen jälkeen


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

"Hyvät matkustajamme. Pahoittelemme rajua laskeutumista. Se ei ollut lentokoneen vika, eikä lentäjän vika. Syy oli asfaltissa."

Eläkeläisrouvan kommentti lentäjälle laskeutumisen jälkeen: "Laskeuduimmeko, vai ammuttiinko meidät alas?"

"Hyvät matkustajamme. Niinkuin kaikki olette kivuliaasti tietoisia, kapteenimme on tuonut meidät alas Seattlessa. United Airlines haluaa kiittää teitä kaikkia, ja varoittaa, ettette satuta itseänne niihin putoileviin käsimatkatavaroihin, jotka liukuivat paikoiltaan tässä niin sanotussa "laskeutumisessa."

"Hyvät naiset ja herrat. Tervetuloa Amarilloon. Pyydämme teitä pysymään paikoillanne istuinvyöt kiinnitettynä, sillä aikaa kun kapteenimme rullaa sen, mikä koneestamme on jäljellä, lentoaseman portille."

"Olkaa hyvät ja pysykää paikoillanne, kun kapteeni Kenguru pompottaa meidät terminaaliin."


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!