Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840  

Lisää myyntiä, TAKUULLA.

Päivän vitsi

Tietokoneapua


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Uuden tietokoneen omistaja kohtasi ongelmia ohjelmien asentamisessa. Käyttöohjeesta löytyi tukipuhelimen numero, joten hän soitti sinne.
Tukipuhelimessa vastasi teknikko, joka kuunteli ongelman, ja alkoi selittää ratkaisua. Selityksessä vilisi teknisiä termejä, joita soittaja ei ymmärtänyt, joten hän keskeytti puhetulvan:
”Hetkinen, nyt en oikein ymmärtänyt. En tunne tietokone-alan sanastoa. Voisitko yrittää uudelleen, ja kuvittele vaikka, että olen pieni lapsi.”
”Selvä,” totesi teknikko, ”voisitko pyytää isääsi tai äitiäsi puhelimeen!”


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!