Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840  

Lisää myyntiä, TAKUULLA.

Päivän vitsi

Miten helppouskoisia olemme?


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelija voitti kilpailun tiedemessuilla Greater Idaho Falls'issa 26.4. Hän halusi näyttää miten ehdollistuneita olemme suhteessa hälyttäviin tietoihin, ja ympäristöasioihin. Hän projeksissaan keräsi ihmisten allekirjoituksia adressiin, jossa vaadittiin "divetymonoksidi" -nimisen kemikaalin täydellistä käyttökieltoa. Perusteina hän esitti, että:

1. se voi aiheuttaa runsasta hikoilua ja oksentelua.
2. Se on suurin yksittäinen ainesosa happosateissa.
3. Se voi kaasumaisessa olotilassa aiheuttaa vakavia palovammoja.
4. sen hengittäminen voi johtaa kuolemaan.
5. se aiheuttaa eroosiota.
6. se heikentää autojen jarrujen toimintaa.
7. sitä on löydetty kuolleiden ihmisten aivoista.

Hän kysyi 50 ihmiseltä, tukisivatko he tämän aineen täydellistä käyttökieltoa. 43 vastasi myönteisesti, 6 ei osannut sanoa, ja vain yksi vastusti koska tiesi mikä aine on kyseessä.
Aine on tietenkin vesi: H2O


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!