Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas Sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840 English   

Hakukoneoptimointi ei ole vitsi

Päivän vitsi

Insinööritaidon mestarinäytteitä


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Aikakauslehti "Liha ja Kana" Kaliforniassa julkaisi seuraavan kertomuksen:

Yhdysvaltain lentohallinto kehitti uudenlaisen laitteen, jolla testattiin lentokoneiden tuulilasien kestävyyttä. Laite on katapultti, joka sinkoaa kuolleen kanan lentokoneen tuulilasiin suunnilleen sillä nopeudella, millä kone lentäisi.

Teorian mukaan tuulilasi, joka kestää tämän, kestää myös törmäyksen lintuun lennon aikana.

Britit olivat myös tästä hyvin kiinnostuneita, ja halusivat testata uuden junamallinsa tuulilasin kestävyyttä. He lainasivat USA:sta laitetta, ja laukaisivat kanan kohti tuulilasia. Lentokana murskasi tuulilasin palasiksi, rikkoi veturinhoitajan istuimen, ja upposi syvälle ohjaamon takaseinään.

Britit lähettivät äimistyneinä raportin testin vaiheista USA:an, ja kysyivät, tekivätkö he jotakin väärin. USA:n lentohallinto tutki raportin tarkasti, ja päätyi kolmisanaiseen suositukseen:
"Sulattakaa broileri ensin."


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!