Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas Sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840  

Lisää myyntiä, TAKUULLA.

Päivän vitsi

Sika


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Uuden ns. citymaasturin ylpeä omistaja asennutti maasturiinsa ns. karjapuskurin. Kromaus kiilteli komeasti.
Autolla sitten ajelulle maakuntaan.
Pimeällä tiellä kuului tömähdys, ja autokin pomppasi aika lailla. Kuljettaja pysähtyi, ja kävi tarkistamassa tilanteen. Harmillinen onnettomuus.
Onneksi kännykässä oli ohjelmoituna tiepalvelun numero, joten soitto sinne:
"Tiepalvelu, miten voin auttaa?"
Kuljettaja: "Autooni asennettiin sellainen karjapuskuri. Nyt ajoin pimeällä tiellä, ja yksi sika jumittui puskurin ja auton väliin kiinni. Miten saan sen pois?"
Tiepalvelu: "Ottakaa ihan rauhallisesti. Tällaista tapahtuu toisinaan. Onko teillä autossa mukana terävää puukkoa?"
Kuljettaja: "Onhan minulla puukko mukana..."
Tiepalvelu: "Avatkaa puukolla sen sian vatsa. Kun suolet tulevat ulos, sika tipahtaa itsestään auton ja puskurin välistä."
Kuljettaja: "Kiitos, kuulemiin!"
Tiepalvelun neuvo auttoikin osittain, mutta kuljettaja katsoi tarpeelliseksi soittaa uudelleen:
"Annoitte äsken neuvon miten sian saa irti auton ja karjapuskurin välistä. Neuvonne auttoi kyllä muuten hyvin, mutta sen kypärä jäi vielä jumiin, miten sen saa irti???"


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!