Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840  

Lisää myyntiä, TAKUULLA.

Päivän vitsi

Miksi kana meni tien yli?


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Lastentarhan opettaja: "Mennäkseen toiselle puolelle."
Plato: "Suuremman hyvän takia."
Aristoteles: "Kanan luonto on ylittää teitä."
Karl Marx: "Se oli historiallinen välttämättömyys."
Saddam Hussein: "Se oli anteeksiantamaton teko, ja oikeuttaa meidät pudottamaan 50 tonnia hermokaasua sen päälle."
James T. Kirk: "Mennäkseen rohkeasti, minne yksikään kana ei ole ennen mennyt."
Andersen Consulting: "Huonot olosuhteet tien toisella puolella uhkasi kanan hallitsevaa markkina-asemaa. Kana joutui kohtaamaan uusia haasteita pystyäkseen vastaamaan uuteen kilpailuun markkinoilla. Andersen Consulting, osakassuhteessaan asiakkaan kanssa, auttoi kanaa harkitsemaan uudelleen sijaintiaan ja sen soveltamisprosessia. Uuden Kykyintegraatiomallin (KIM) avulla, Andersen auttoi kanaa käyttämään taitojaan, metodologioitaan, tietojaan, pääomaansa ja kokemustaan suuntaamaan henkilöstönsä, prosessinsa ja teknologiansa integraatiomallin mukaisesti. Andersen Consulting toimi yhteistyössä lukuisien tieanalyytikkojen kanssa, sekä johti kahdensuuntaisia komiteoita kuljetusasiantuntijoiden kanssa, saattaakseen heidät yhteistyöhön joka johtaisi laaja-alaiseen toimintamalliin tienylitysprosessien tehokkaassa toteutuksessa. Kokoukset järjestettiin innovatiivisessa ympäristössä, jotta luotaisiin tehokas ympäristö ja ilmapiiri, sekä yhtenäinen, selkeä ja yhdenmukainen markkinasanoma, jossa yhdistyvät kanan tehtävä, näkemys sekä arvot. Tämä johti kohti kaikenkattavaa integraatioratkaisua. Andersen Consulting johti kanan kohti suurempaa menestystä."
Martin Luther King, JR.: "Minulla on unelma maailmasta, jossa kaikki kanat ovat vapaita ylittämään teitä ilman, että niiden motiiveja kyseenalaistetaan."
Fox Mulder: "Näit omin silmin kanan ylittävän tien. Kuinka monen muun kanan täytyy ylittää tie, ennen kuin uskot sen?"
Bill Gates: "Olemme juuri julkaisseet uuden "Chicken Office 2000" -paketin, joka tien ylittämisen lisäksi munii, tallentaa tärkeät dokumenttisi, ja tasaa budjettisi."
Einstein: "Se, ylittikö kana tien, vai alittiko tie kanan, riippuu suhteellisesta koordinaatistostasi."
Ernest Hemingway: "Kuollakseen. Sateessa."
Michael Schumacher: "Se oli vaistomainen liike. Kana ei ilmeisesti edes nähnyt tietä ennen kuin oli jo alkanut ylittää sitä."


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!