Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas Sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840 English   

Hakukoneoptimointi ei ole vitsi

Päivän vitsi

Kirje äidiltä


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Rakas poikani,
Kirjoitan tätä hitaasti, koska et osaa lukea nopeasti. Emme enää asu siellä missä viimeksi käydessäsi asuimme. Isäsi luki sanomalehdestä että useimmat onnettomuudet sattuvat kymmenen kilometrin päässä kotoa, joten muutimme viidentoista kilometrin päähän. Tässä asunnossa on pesukone. Ensimmäisenä päivänä laitoin isäsi housut siihen, vedin ketjusta, eikä niitä ole sen jälkeen näkynyt.

Tällä viikolla on satanut vain kaksi kertaa. Ensin kolme päivää ja sitten neljä päivää. Pyysit minua lähettämään takkisi, mutta Susanna-tätisi sanoi että sen napit ovat niin isot ja painavat että se olisi liian kallis postittaa. Me leikkasimme ne irti ja löydät ne takin taskuista.

Kolme ystävääsi ajoi alas sillalta avolava-autolla. Yksi ajoi ja kaksi oli lavalla. Kuljettaja sai ikkunan auki ja pääsi uimaan pinnalle. Kaksi lavalla ollutta kaverusta kuitenkin hukkui koska he eivät saaneet perälautaa auki. Eipä ole tällä kertaa enempää kertomista, koska täällä ei ikinä mitään tapahdu.

Rakkaudella,
Äitisi

PS. Aioin lähettää sinulle rahaa, mutta olin jo ehtinyt sulkea tämän kirjekuoren.


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!