Netello Systems Oy

Hakukoneoptimointi, laadukas sivusto, ym.: Ota yhteyttä   +358 (0)10 323 3840   myynti@netello.fi

Lisää myyntiä, TAKUULLA.

Päivän vitsi

Huulipuna


Kirjoittanut:Juha Ojaniemi

Eräässä koulussa oli ongelma. Moni tytöistä oli alkanut käyttää huulipunaa, ja meikkasivat koulun vessassa. Se vielä ei ollut ongelma, mutta meikkaamisen jälkeen he painoivat huulensa vasten peilejä, ja jättivät kymmeniä pieniä huultenjälkiä. Lopulta rehtori päätti puuttua asiaan. Hän kutsui tytöt sekä siivoojan vessaan. Hän selitti, että siivooja joutuu joka päivä siivoamaan huulten jälkiä peileistä. Osoittaakseen, miten vaikeaa peilin puhdistaminen on, hän pyysi siivoojaa näyttämään, miten se tapahtuu. Siivooja otti pitkävartisen mopin, kastoi sen lähimpään WC-pyttyyn, ja alkoi hangata peiliä.

Sen jälkeen peileissä ei ole ollut huulten jälkiä.


Hakukoneoptimointi ei ole mikään vitsi! Lukuisat yritykset ovat käyttäneet rahaa hienoihin verkkosivuihin, joita asiakkaat eivät löydä. Hakukoneoptimointi saa verkkosivut löytymään. Siksi juuri sinunkin yrityksesi kannattaa hankkia hakukoneoptimointia! Ota heti yhteyttä.

Verkkokaupankaan ei tarvitse olla vitsi! Tee verkkokaupan perustaminen yhdessä asiantuntevan kumppanin kanssa. Avaa oma verkkokauppa, ja myy yrityksesi tuotteita verkossa suoraan asiakkaille. Jos pohdit, mistä verkkokauppa kannattaa hankkia, ota htei yhteyttä Netelloon!