Hakukoneoptimointi, laadukas Sivusto...  Yhteystiedot   myynti@netello.fi   +358 (0)10 323 3840 English   

Verkkopalvelunne tuottamaan tulosta,
TAKUULLA

Avoimia työpaikkoja

Ratkaisumyyjä, Turku

Web-kehittäjä

Sihteeri


Ratkaisumyyjä, Turku

Haemme Turun konttoriimme kahta ratkaisumyyjää. Työnkuvaan kuuluu olla kontaktissa yrityksiin. Työnkuvaan kuuluu se, että kartoitat yrityksien tarpeet yrityksiensä sivuston parantamiseen sekä heidän palvelujen ja tuotteitten löydettävyyteen. Tavoitteena on auttaa ja ratkaista yrityksien sivustossa ilmenneet ongelmat.

Odotamme sinulta:

Rohkeutta kontaktien luomiseen.
Kykyä ymmärtää markkinoin tärkeyttä yritysmaailmassa.
Tehdä nopeita päätöksiä kartoituksen suhteen.
Järjestelmällisyyttä.
Olet ulospäin suuntautuva.
Työhösi sitoutuva.
Haluat menestyä.
Haluat oppia uusia asioita.
Auto välttämätön.

Tarjoamme sinulle:

Loistavat tuotteet.
Selkeän ja tehokkaan perehdyttämisen työhön sekä tuotteisiin.
Jatkuvan tuen ja avun.
Motivoivan työn.
Haasteellisen työn.
Hyvän palkkauksen, joka koostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myyntiin perustuvasta provisiosta.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@netello.com


Web kehittäjä

Netello Systems Oy on verkkoliiketoimintaan erikoistunut turkulainen yritys, joka on perustettu vuonna 1999. Erityisosaamistamme ovat mm. Hakukoneoptimointi, verkossa käytettävät ohjelmistot, verkkokaupat, verkkosivustot sekä verkko-osoitteet. Tarjoamamme tuotteet saavat asiakkaiden tuotteet löytymään paremmin internetin hakukoneissa ja tuottavat kontaktitietoa, joka tukee myyntiä. Tuotteemme ovat hinta/laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyisiä. Asiakkaitamme ovat suomalaiset yritykset sekä julkishallinnon yksiköt.

Netello Systems Oy etsii joukkoonsa kokenutta Full stack web-ohjelmistokehittäjää.

Työskentelet ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystehtävissä osana projektitiimiämme, osallistuen ohjelmointiin, asiakaspalveluun, ylläpitoon sekä kehittämiseen. Ideoit, suunnittelet ja kehität uusia ominaisuuksia sekä toteutat verkossa käytettäviä kokonaisuuksia. Etsimme idearikasta, innostunutta ja työstään vastuuta ottavaa rehellistä tiimipelaajaa.

Tärkeimmät osaamisalueesi ovat:

Linux/Unix ympäristö, PHP, SQL (MySQL ja Postgres), PHP, jQuery, Angular, HTML5, CSS3. Työskentelet luontevasti sekä suomeksi että englanniksi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@netello.com


Sihteeri

Oletko positiivinen, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja ammattitaitoinen sihteeri? Meillä on sinulle hyvä ja mielenkiintoinen työ Netello Systems Oy:n sihteerinä. Netellon sihteerin ammattitaitovaatimuksista tärkeimpiä ovat palveluhenkisyys, järjestelmällisyys, hyvät sosiaaliset taidot sekä halu oppia uutta. Sihteerin on oltava luotettava, vastuuntuntoinen, yhteistyötaitoinen, huolellinen, joustava, täsmällinen ja oma-aloitteinen.

Tietotekniikan perusteet pitää osata hyvin. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito ovat tarpeen suomeksi ja englanniksi. Työssä tarvitaan myös kykyä työskennellä paineen alla kiireessä, hymy huulilla.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, laskutus, palkanmaksuun ja kirjanpitoon liittyvät alustavat työt sekä yleiset toimistotyöt.

Jos haluat vakituisen työn mielenkiintoisella alalla ja hyvässä yrityksessä, niin ota yhteyttä!

Netello Systems Oy on verkkoliiketoimintaan erikoistunut turkulainen yritys, joka on perustettu vuonna 1999. Erityisosaamistamme ovat mm. Hakukoneoptimointi, verkossa käytettävät ohjelmistot, verkkokaupat, verkkosivustot, verkko-osoitteet sekä sähköpostit.

Tarjoamamme tuotteet saavat asiakkaiden tuotteet löytymään paremmin internetin hakukoneissa ja tuottavat kontaktitietoa, joka tukee myyntiä. Tuotteemme ovat hinta/laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyisiä. Asiakkaitamme ovat  suomalaiset yritykset sekä julkishallinnon yksiköt.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen lähetetään osoitteeseen. kai.leinonen@netello.fi 31.10.2015 mennessä.

 

Takaamme tuloksia, kysy miten toteutamme ne sinun yrityksellesi.