Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Luottoluokitus AAA

Netello tilaussopimus

» Lataa aineisto-ohjeistus (rtf) Päivitetty 30.3.2012

» Lataa aineisto-ohjeistus optimointiasiakkaille (rtf) Päivitetty 30.3.2012

» Lataa Sivuston ja verkkokaupan laatujärjestelmä asiakkaalle (pdf) Päivitetty 20.4.2011

Ohjeita

Käytä aina tarjousgeneraattoria!

Sopimuspäivämäärä on se päivä, jolloin sopimus astuu voimaan. On tärkeää täyttää päiväys oikein ja huolellisesti.
Aineiston toimituspäivämäärä on päivä, johon mennessä asiakas sitoutuu toimittamaan työn tekemiseen tarvittavan aineiston. On tärkeää täyttää päiväys oikein ja huolellisesti. Päivämäärä voi vaikuttaa myös laskutukseen.

Myyjän nimi tulee aina olla kirjoitettuna, sen mukaan mm. lasketaan provisiot ja verrataan tilauksia myyntiraportteihin. Myyjän nimi menee myös asiakkaalle lähtevään laskuun.

Yrityksen nimi, yhteyshenkilö ja Y-tunnus tulee täyttää aina.
Yhteystietoihin ja laskutustietoihin vanhalla asiakkaalla riittää jos kirjoitetaan teksti "pysyvät ennallaan." Uusille asiakkaille tulee aina täyttää kaikki kohdat, koska meidän on tiedettävä minne lasku lähetetään ja minne voi ottaa ongelmatilanteissa yhteyttä ja lähettää tiedotteita.

Laskutustietoja varten asiakkaalta tulee kysyä, haluaako hän laskun kirjepostina vai sähköpostitse. Laskutusosoite tulee kirjata sopimukseen.

Jos asiakkaalta ei saada allekirjoitusta, tulee tilaussopimus lähettää asiakkaalle hyväksymistä varten ja saada asiakkaalta siihen hyväksymisviesti sähköpostitse.

Toistuvaismaksuihin tulee kirjata selkeästi, miltä ajalta toistuvaismaksu on (esimerkiksi 125 euroa vuodessa tai 25 euroa päivässä).

Tilaussopimuksesta tulee käydä ilmi kaikki toimitettavat tuotteet ja niiden hinnat. Mitään tuotteita tai hintoja tai muutakaan olennaista ei saa jättää kätketyksi liitteisiin.

Työn kuvaukseen kirjoitetaan työn kuvaus alla mainittujen ohjeiden mukaisesti. Työn kuvaukseen ei tule kirjata laskutusaikoja eikä toimitusehtoja tai muutakaan mikä ei ole työn kuvaus.

OPTIMIZER

Tilauslomakkeeseen kirjoitetaan aina myyty versio (Lite tai Pro).

Lisäksi työn kuvaukseen teksti:
"Optimizer määritellään seuraamaan osoitetta www.osoite.fi (tämän tilalle asiakkaan www-osoite). Yksi lisenssi oikeuttaa seuraamaan vain yhtä sivustoa. Asiakas asentaa koodin sivuillensa itse. Netello määrittää sähköpostiraportin lähtemään päivittäin/viikoittain/kuukausittain (näistä se mikä on asiakkaan kanssa sovittu) sähköpostiosoitteeseen asiakkaan@osoite (tähän asiakkaan sähköpostiosoite)."

GOOGLE

Tilauslomakkeeseen kirjoitetaan aina joko yksi mainostettava päätuote (hakusanamainonta) tai 3 - 5 mainostettavaa päätuotetta (hakusanamarkkinointi) sekä kullekin mainostettavalle päätuotteelle se sivuston sivun suora osoite, jolla tuotteesta kerrotaan.

Lisäksi kirjoitetaan asiakkaan päätuotteiden kohderyhmät (=kuka niitä ostaa / mistä ostaja löytyy). Tilauslomakkeeseen kirjoitetaan aina myös sovittu napsautuskohtainen hinta ja sovittu napsautusten määrä.

Hakusanamarkkinoinnissa jos on sovittu karttarajaus, kirjoitetaan sovittu yksiselitteinen karttarajaus.

OPTIMOINTI

Tilaukseen kirjataan maksimissaan 10 avainsanaa, joilla sijoitusta pyritään nostamaan Googlessa.

Asiakas pitää sitouttaa toimittamaan optimoinnin lomake täytettynä.

Tilaukseen kirjoitetaan myös sen sivun osoite, jolle optimointi on sovittu tehtäväksi.

Lisäksi tilaussopimukseen kirjoitetaan:
"Asiakas vastaa siitä että asiakkaan toimittamilla hallintatunnuksilla on teknisesti mahdollista tehdä sivustolle tarvittavat optimoinnit. Jos se ei ole mahdollista, toimittaa Netello luettelon toimista, joita sivulle pitää tehdä ja asiakas vastaa silloin niiden toteutuksesta. Asiakas sitoutuu noudattamaan Netellon ohjeita."

 

 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi
parantaa sivuston löytymistä hakukoneista.
Netello Hakukoneoptimointi

Sivusto

Sivusto
yrityksille laadukkaalla graafisella suunnittelulla.
Netello Sivusto

Verkkokauppa

Verkkokauppa
myy tuotteet puolestasi verkossa.
Netello Verkkokauppa