Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Uutislinkit palvelukuvaus

Luottoluokitus AAA

Uutislinkit

Tämä palvelu mahdollistaa uutislinkkien seuraamisen ajankohtaisista aiheista. Palvelun käyttäminen on ilmaista.
Palvelussa on koottuna linkkejä suomalaisiin uutispalveluihin. Linkkien valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota palvelujen luotettavuuteen ja ajankohtaisuuteen, sekä siihen että linkkien kohteissa ei pääosassa ole muu kuin uutinen.
Linkit avautuvat uutispalveluissa. Netello ei ole tuottanut uutisia, eivätkä ne ole Netellon omaisuutta. Netello omistaa oikeudet tämän palvelun sisältämään grafiikkaan, sijoitteluun, tuotenimeen sekä konseptiin. Netello ei vastaa uutisten paikkansapitävyydestä tai sisällöstä. Mikäli uutispalvelun sisältö on muuttunut sen jälkeen, kun Netello on tarkistanut linkin toiminnan, saattaa linkin avaamalla saadakin virheilmoituksen.
Palvelun tarkoituksena on tarjota mahdollisuus nähdä yhdellä silmäyksellä uutistilanne, sekä mahdollisuus lukea eri uutispalvelujen uutistarjontaa.
Palvelun käyttäjä voi itse päättää näkemänsä linkkiluettelon laajuuden täyttämällä sille varattuun kohtaan kerralla haluamansa otsikkojen määrän. Tämä luku voi olla väliltä 1 – 50. Kustakin aihealueesta näytetään luvun ilmaisema määrä otsikoita, kun käyttäjä painaa ”Päivitä” –nappia.
Uutislinkit päivittyvät automaattisesti Netellon hakupalvelun etsiessä kohteita Suomesta.

 

Hakukoneoptimointi

Hakukone­optimointi
parantaa sivuston löytymistä hakukoneista.
Hakukoneoptimointi

Sivusto

Sivusto
yrityksille laadukkaalla graafisella suunnittelulla.
Netello Sivusto

Verkkokauppa

Verkkokauppa
myy tuotteet puolestasi verkossa.
Netello Verkkokauppa