Avoimia työpaikkoja

Tällä hetkellä etsimme Netelloon kesätyöntekijää ja ratkaisumyyjää. Oletko sinä oikea henkilö jompaan kumpaan tehtävään? Tai tunnetko jonkun kuka olisi etsimämme huipputyyppi?

Kesätyöntekijä

Etsimme kesäksi työharjoittelijaa tai kesätyöläistä tekemään hakukoneoptimointia. Tärkeintä on positiivinen asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki. Hakijoilta edellytetään perustietämystä nettisivuista ja HTML:stä

Meillä on paikka myös myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi haluavalle.

Sinun ei tarvitse olla hakukoneoptimointiguru tai tietää asiasta edes kovin paljon. Kiinnostus digimarkkinointiin ja hakukoneoptimointiin riittää. Kokeneet hakukoneoptimoijamme kouluttavat sinut tehtävään ja jakavat kanssasi alan viimeisen tietouden. Saat meiltä kaikki eväät, joilla voit menestyä työssä ja kehittää omaa osaamista uudelle tasolle.

Olemme yksi Suomen johtavista hakukoneoptimoinnin toimijoista. Hakukoneoptimoinnin lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. verkkosivustot, verkkokaupat, Google-mainonta ja sisältömarkkinointi.

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen - ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Kesätyö”.


Olet osa tiimiä, joka nauttii työstään

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijat. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

Olemme ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään.

Näin tulevat työkaverisi kuvailevat Netelloa ja tuotteitamme:

  • Tekemämme sivustot ja verkkokaupat toimivat nopeasti kaikilla päätelaitteilla, näitä on ilo tehdä!  -Tero Yli-Sipilä, kehittäjä
  • Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien, 18 vuoden ajan, täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri. -Jukka Niemi, projektipäällikkö
  • Asiakkaidemme sivustot löytyvät Googlesta hakukoneoptimoinnin avulla, meillä on referenssejä useilta eri toimialoilta. -Aki Ahokannas, ratkaisumyyjä
  • Kaikki 19 työkaveriani ovat supermukavia, ihania ja avuliaita. -Sari Raunell, sihteeri
  • Suomen paras joukkue johdettavana. -Mikko Sinilahti, myyntipäällikkö

Sisältökuvat/heading/overview-tiimi-min.jpg

Ratkaisumyyjä

Etsimme myyntitiimiimme uutta ja innokasta ratkaisumyyjää. Tärkeintä on positiivinen ja voitontahtoinen asenne, sosiaalinen älykkyys ja vanha kunnon maalaisjärki!

Ratkaisumyyjän työviikko alkaa maanantaiaamun palaverilla myyntitiimin kanssa –ilmapiiri on innostava ja porukka mainio. Käymme läpi tulevaa viikkoa ja sen tavoitteita. Haemme yhdessä keinoja onnistumiseen, ja teemme myös jokaiselle henkilökohtaisen viikkosuunnitelman.

Alkuviikon aikana käydään läpi loppuviikolle sovittuja asiakastapaamisia ja haemme uusia potentiaalisia asiakkaita: etsimme yrityksiä, joilla on todellinen tarve hakukoneoptimoinnille tai verkkosivustolle. Jokaiselle asiakkaalle määritellään oikea ratkaisumalli, joka kehittää ja tukee yrityksen toimintaa.

Alkuviikosta harjoittelemme myös myymistä ja teemme harjoituksia yhdessä , sekä pienryhmissä.

Myyjän loppuviikko pyhitetään asiakastapaamisille. Menemme asiakkaan luo ja neuvottelemme ratkaisuista henkilökohtaisesti. Usein tapaamisia on sekä uusien että nykyisten asiakkaiden kanssa. Nykyisille asiakkaillemme ehdotamme lisäratkaisuja ja kerromme jatkosuunnitelmista.

Halu kehittyä ja positiivinen asenne ratkaisee

Tulet olemaan osa hienoa tiimiä ja saat tueksesi tarkkaan hiotun toimintamallin sekä koko myyntitiimin tiedot ja taidot. Aluksi teet töitä kokeneemman myyjän rinnalla ja saat teoriakoulutusta ja käytännön kokemusta. Myyjien yhteinen toimintamalli antaa turvaa, ja kokematonkin myyjä voi sen avulla päästä huipputuloksiin. Myyntityön perusteellinen oppiminen vie aikaa – kun sen opit, tulet kuulumaan Suomen kärkimyyjiin.

Myyntitiimimme on pieni ja joustava – tulet olemaan tiimin yhdeksäs jäsen. Pienessä porukassa kaikki saavat äänensä kuuluviin ja otamme uudet ideat aina ilolla vastaan. Taustaasi ja kokemustasi tärkeämpää on halu kehittyä ja positiivinen asenne. Osaat myös työskennellä itsenäisesti ja otat vastuun omasta työstäsi.

Myyntialueen saat määritellä itse, voit toimia konttorin läheisyydessä Turussa tai ajaa tapaamaan asiakkaita Helsingin, Tampereen ja Satakunnan alueelle. Palkkaan kuuluu peruspalkka ja provisio, joten sinulla on mahdollisuus ansaita todella hyvin.

Olet osa tiimiä, joka nauttii työstään

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelunkin henkilöt. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä. Olemme ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään. Näin tulevat työkaverisi kuvailevat Netelloa ja tuotteitamme:

  • Tekemämme sivustot ja verkkokaupat toimivat nopeasti kaikilla päätelaitteilla, näitä on ilo tehdä!  -Tero, kehittäjä
  • Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien, 18 vuoden ajan, täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri. -Jukka, projektipäällikkö
  • Asiakkaidemme sivustot löytyvät Googlesta hakukoneoptimoinnin avulla, meillä on referenssejä useilta eri toimialoilta. -Aki, ratkaisumyyjä
  • Kaikki 19 työkaveriani ovat supermukavia, ihania ja avuliaita. -Sari, sihteeri
  • Suomen paras joukkue johdettavana. -Mikko, myyntipäällikkö

Tervetuloa – odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Hae työpaikkaa jo tänään. Lähetä hakemuksesi ja CV:si - ja kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Ratkaisumyyjä”.

-

In English