Avoimia työpaikkoja

Myyntiassistentista B2B-asiantuntijamyyjäksi

Haemme sosiaalisesti älykästä, määrätietoista, loogiseen ajatteluun kykenevää henkilöä, joka haluaa kehittyä B2B-myynnin ammattilaiseksi verkkoliiketoiminnan alalla. Emme etsi valmiita supermyyjiä, vaan myynnin ammattilaisiksi pyrkiviä henkilöitä, joilla on halua ja paloa. Työssä on mahdollisuus edetä vaiheittain ja ansaita erittäin hyvin.

Aloitat asiantuntijamyynnin tukityössä, jossa tehtäväsi on auttaa myyntitiimiämme etsimällä potentiaalisia asiakkaita.

Toivomme sinun kehittyvän vaiheittain taitavaksi asiantuntijamyyjäksi. Etenemisaikataulu riippuu siitä, missä vaiheessa opintosi ovat, ja kuinka nopeasti omaksut oppimasi uudet taidot ja olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

Tukenasi on tiivis, asiantunteva yhteisömme, esimiehesi ja nimetty työparisi, jonka kanssa tulet tekemään läheistä yhteistyötä. Sinun tulee kyetä itsenäiseen työhön, mutta on erittäin tärkeää pystyä toimimaan myös osana tiimiä. Tiettyä koulutusta ja kokemusta tärkeämpää ovat luonne, oikea asenne ja halu kehittyä.

Voit työskennellä joko Helsingistä tai Turun-toimistoltamme käsin, mutta myös etätyö onnistuu koulutusvaiheen jälkeen. Työ tulee myöhemmissä vaiheissa edellyttämään matkustamista Suomessa normaalin työajan puitteissa.

Palkkaus: aluksi kiinteä kuukausipalkka, myöhemmin pohja + provisio.

Netello on yli 19 vuoden kokemuksella alansa johtavia yrityksiä Suomessa. Olemme yksityinen, vakavarainen yritys.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Vapaamuotoiset hakemukset 9.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemus@netello.fi

LISÄTIETOJA:

Lisätietoja myyntipäällikkö Mikko Sinilahdelta sähköpostitse osoitteesta mikko.sinilahti@netello.fi tai arkisin klo 14-16 välillä puhelimitse numerosta 050 430 5330.

Lähetä hakemus


Olet osa tiimiä, joka nauttii työstään

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, koodarit, graafikot kuin asiakaspalvelijat. Tuotteemme ovat alan huippuluokkaa ja työilmapiiri on mahtava – nauru raikaa toimistolla viikon jokaisena päivänä.

Olemme ammattilaisia, jotka nauttivat omasta työstään.

Näin tulevat työkaverisi kuvailevat Netelloa ja tuotteitamme:

  • Tekemämme sivustot ja verkkokaupat toimivat nopeasti kaikilla päätelaitteilla, näitä on ilo tehdä!  -Tero Yli-Sipilä, kehittäjä
  • Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien, 18 vuoden ajan, täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri. -Jukka Niemi, projektipäällikkö
  • Asiakkaidemme sivustot löytyvät Googlesta hakukoneoptimoinnin avulla, meillä on referenssejä useilta eri toimialoilta. -Aki Ahokannas, ratkaisumyyjä
  • Kaikki 19 työkaveriani ovat supermukavia, ihania ja avuliaita. -Sari Raunell, sihteeri
  • Suomen paras joukkue johdettavana. -Mikko Sinilahti, myyntipäällikkö

 


 

 

Sisältökuvat/heading/overview-tiimi-min.jpg

In English