Netello Systems Oy

Digiliiketoiminnan ammattilainen

Olemme digiliiketoiminnan asiantuntijoita, jotka auttavat yrityksesi kilpailijoidesi edelle.
Hallitsemme verkkoliiketoiminnan eri osa-alueet hakukoneoptimoinnista verkkosivustoihin ja verkkokauppoihin 18 vuoden kokemuksella. Tavoitteemme on auttaa yritystäsi menestymään ja kasvattamaan myyntiä.

Tutustu referensseihin

HAKUKONE­OPTIMOINTI

Laadukas verkkosivusto ja hakukoneoptimointi tukevat toisiaan. Mistä itse aloitat ostoprosessin? Luultavasti kirjoitat hakusanan Googleen ja klikkailet läpi hakutuloksia. Laadukas verkkosivusto ja hakukoneoptimointi kulkevat usein käsi kädessä. Kun hakukoneoptimointi toteutetaan oikein, asiakkaat löytävät sivustosi Googlen ilmaisten hakutulosten kärjestä etsiessään yrityksesi tuotteita tai palveluita. Pelkkä verkkosivusto ei riitä – sivuston pitää myös löytyä Googlesta ja muista hakukoneista.

Asiakkaat ovat Googlessa, joten myös yrityksesi pitää olla siellä. Google ja muut hakukoneet ovat merkittäviä työkaluja asiakashankintaan ja myynnin kasvattamiseen. Kun hyödynnät hakukoneoptimoinnin potentiaalin oikealla tavalla, maailmasi tulee muuttumaan. Olennaista on tavoittaa kohderyhmä oikealla viestillä.

 

LUE LISÄÄ

VERKKO­SIVUSTO

Laadukas verkkosivusto edustaa yritystäsi ja toimii tehokkaana myyntikanavana. Toimiva, selkeä ja yrityksesi tyylin mukainen verkkosivusto on keskeinen avain menestykseen – varsinkin nopeasti digitalisoituvassa maailmassamme.

LUE LISÄÄ

VERKKO­KAUPPA

Onnistunut verkkokaupparatkaisu tuo yrityksellesi lisää asiakkaita, kasvattaa myyntiä ja tukee yrityksesi imagoa. Verkkokauppamme rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Verkkokauppamme vakuuttavat, löytyvät ja myyvät.

LUE LISÄÄ

Netello Roadmap ™

Netello Roadmap™ on askelkartta menestykseen. Onko sinulla menestyvä liiketoiminta, jonka haluat viedä menestyksekkäästi verkkoon? Haluatko lisätä yrityksesi kassavirtaa ja tehdä verkkokauppaa?

Miksi hakukone­optimointi on tärkeää?

Google ja muut hakukoneet ovat tehokkain kanava myynnin kasvattamiseen ja asiakashankintaan. Löytyvyys yhdistettynä laadukkaaseen sisältöön ja toimivaan sivustoon on merkittävä kilpailuetu, joka mahdollistaa myynnin kasvun, joko suoraan, kuten verkkokaupassa, tai välillisesti, esimerkiksi verkkosivuston yhteydenottojen ja tarjouspyyntöjen avulla. Keskity olennaiseen – mitä haluat myydä ja kenelle. Kun yrityksesi löydetään oikeilla tuotteilla ja palveluilla ja tavoitat oikean kohderyhmän, ovat asiat mallillaan ja myynnin kehitys todennäköistä.

Videolla Netellon myyntipäällikkö Mikko Sinilahti kertoo mm. miksi hakukoneoptimointi on tärkeää ja miten yrityksesi hyötyy hakukoneoptimoinnista.

PYYDÄ TARJOUS

Netello Systems

VERKKOLIIKETOIMINNAN AMMATTILAINEN

Netello on kasvava ja kehittyvä turkulaisyritys. Kaiken toimintamme ytimessä on asiakkaan saama etu – haluamme aidosti auttaa sinua ja yritystäsi menestymään ja kasvattamaan myyntiä. Tiimimme koostuu asiantuntevista ratkaisumyyjistä, taitavista koodareista ja graafikoista, hakukoneoptimoinnin erityisosaajista, sisällöntuotannon ammattilaisista ja auttavaisista asiakaspalvelijoista. Hallitsemme verkkoliiketoiminnan eri osa-alueet sekä suuret kokonaisuudet. Olemme kumppani ja yhteistyötaho – yhdessä kanssasi nostamme bisneksesi uudelle tasolle.

AAA

Uusimmat artikkelit

Laadukkaat kotisivut tuovat yritykselle myyntiä ja asiakkaita

19.1.2018

Laadukkaat kotisivut: Kotisivujen tärkein tehtävä on parantaa myyntiä. Laadukkaat Kotisivut antavat oikean mielikuvan tuotteiden hinnoista ja laadusta.

Lue

Lisää kävijöitä kotisivuille

26.12.2017

Lisää kävijöitä sivuille useista eri liikenteen lähteistä. Katso miten hankit lisää kävijöitä kotisivuille ja parannat sivuston tuottavuutta.

Lue

Viisi yleistä virhettä hakukone­optimoinnissa

12.12.2017

Keräsimme tähän artikkeliin muutamia yleisimpiä virheitä, jotka korjaamalla yritykselläsi on mahdollisuus saada nykyistä parempaa näkyvyyttä Googlessa.

Lue

Näin saat sivut näkymään Googlessa

1.12.2017

Miten saat sivusi näkymään Googlessa ja mitä mahdollisuuksia yritykselläsi on lisänäkyvyyden saantiin?

Lue

Ajankohtaista

Liity Netellon sisäpiiriin Netellon sisäpiirissä kerromme vinkkejä verkkoliiketoiminnassa petraamiseen ja jaamme konkreettisia menestystarinoita siitä, miten asiakkaamme ovat hyötyneet ratkaisuistamme.