Katso alta Turun Jokeripelti Oy:n asiakaskokemusvideo:


"Liikevaihtomme on kolminkertaistunut viimeisen kahden vuoden aikana. Nettisivujen ja hakukoneoptimoinnin osuutta tässä ei pidä vähätellä"

Sari Uusikulä, Turun Jokeripelti Oy 

Näin Google-löytyvyystesti hyödyttää yritystäsi:

1. Sivustosi nykytilanteen kartoitus

Ulkopuolisena tahona annamme puolueettoman arvion yrityksesi löydettävyyden nykytilasta.

2. Hakukoneoptimointi kuntoon

Saat ammattilaistemme vinkit yrityksesi hakukoneoptimoinnin tehostamiseen ja näkyvyyden parantamiseen.

3. Auttaa muutosten priorisoinnissa

Yrityksesi sivustolta saattaa löytyä useampikin muutosta kaipaava asia. Testin avulla tiedät mitkä asiat kannattaa korjata nopeasti.


Näin saat hyödyllisen raportin

SEO-raportin saat täyttämällä yllä olevan lomakkeen. Toimitamme raportin sinulle sähköpostitse, jonka jälkeen asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käymme raportin läpi yhdessä. Saat selkeän kuvan tämän hetkisestä hakukonenäkyvyydestäsi ja hakukoneoptimoinnin täydestä potentiaalista. Raportti ei sido sinua mihinkään. Emme käytä analyysin teossa valmiita ohjelmistoja, vaan ammattilaisemme tarkastaa sivustosi henkilökohtaisesti. Tästä syystä raportin toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Raportin tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Huom! Teemme raportin ainoastaan yrityksille, joiden liikevaihto on yli 200 000 ja jotka ovat jättäneet lomakkeella toimivan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. 

 

Google-näkyvyyden testaus - saat kokeneiden ammattilaisten vinkit yrityksesi hakukonenäkyvyyden tehostamiseen.

Raportin tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Raportti toimitetaan yrityksille, joiden liikevaihto on yli 200 000 ja jotka ovat jättäneet lomakkeella toimivan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. In English