Testaa yrityksesi hakukonenäkyvyys

Yrityksesi sivuston näkyvyys Googlen ensimmäisellä sivulla on myynnin kannalta erittäin tärkeää. Tilaamalla Netellon ilmaisen SEO-analyysin olet ison askeleen lähempänä parempaa näkyvyyttä hakukoneissa. Anna meidän auttaa yrityksesi hakukoneiden huippupaikoille!

Yrityksesi sivuston hakukonenäkyvyys on yksi tärkeimmistä yrityksesi menestykseen vaikuttavista tekijöistä. Miksi? Jopa 93 prosenttia kaikesta verkosta tehdystä toiminnasta alkaa hakukonetta käyttämällä. Suurin osa Googlen käyttäjistä ei koskaan selaa hakutuloksia hakukoneiden toista sivua pidemmälle. Siksi sillä, miten yrityksesi hakutuloksissa sijoittuu, on valtava vaikutus toteutuneisiin kauppoihin.

Täytä lyhyt lomake, jotta asiantuntijamme voivat ryhtyä analysoimaan yrityssivustoasi! Huomaathan, että teemme ilmaisia SEO-analyysejä vain sellaisille yrityksille, joiden liikevaihto ylittää 200 000 euroa.

Tilaa ilmainen analyysi sivustostasi »

Sivuston näkyvyys paremmaksi hakukoneoptimoinnin avulla

Onnistunut hakukonenäkyvyys on yrityksesi menestyksen kannalta erittäin tärkeää. Haluatko parantaa yrityksesi hakukonenäkyvyyttä? Paras ja tehokkain ratkaisu on yleensä ammattitaidolla tehty hakukoneoptimointi.

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan käytännössä sivuston kokonaisvaltaista kehittämistä parhaaseen mahdolliseen potentiaaliinsa. Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on saada hakukoneet, kuten Google, arvostamaan yrityksesi sivustoa ja siten ohjaamaan käyttäjiään sivustollesi. Kun hakukoneet määrittelevät yrityksesi sivuston vierailemisen arvoiseksi, nostavat ne sen hakutulostensa kärkeen.

Ammattitaitoisesti toteutettu hakukoneoptimointi mahdollistaa sivustosi löytymisen mahdollisimman korkealta Googlen hakutuloksista. Keskeistä on myös, että hakukoneoptimoinnin avulla tavoitetaan yrityksesi myynnin kannalta oikea kohderyhmä. Tällöin hakukonenäkyvyys vaikuttaa myös suoraan yrityksesi tekemän myynnin kasvattamiseen.

Hyvin toteutetun hakukoneoptimoinnin tärkeimmät osa-alueet ovat:

  • Laadukas ja ajankohtainen tekstisisältö
  • Huolella valitut hakutermit
  • Sivuston tekninen toimivuus
  • Monipuolinen materiaali, kuten relevantti kuva- ja videosisältö
  • Sivuston hyvä mobiilitoimivuus
  • Halutun toimenpiteen toteuttamisen (esim. soittopyynnön jättäminen) helppous

Lue tästä lisää vinkkejä hakukonenäkyvyyden parantamiseen.

Haluan ilmaisen raportin sivustoni nykytilasta  »

Sisältökuvat/sisältökuvat/sisaltokuva-sivuston-loytyvyys.jpg

Toimiva hakukoneoptimointi ei ole näkyvää markkinointia

Hakukoneoptimoinnin kautta saat pitkän aikavälin säästöä myös yrityksen markkinointikuluihin – hakukoneethan eivät peri minkäänlaista maksua hakukoneoptimoinnin avulla sivustollesi saadusta liikenteestä. On tärkeää, että yrityksesi sivulle on yhdessä ammattilaisen kanssa asetettu selkeät tavoitteet, jotta hakukoneoptimoinnista saatu hyöty voidaan muuttaa konkreettiseksi kasvuksi yrityksesi myyntiä ajatellen. Käytännössä tämä tarkoittaa usein sivustosi konversion sekä yrityksesi myymän tuotteen tai palvelun kilpailukyvyn varmistamista.

Raportin avulla saat selville:

  • Sivustosi nykyisen näkyvyyden Googlen hakutuloksissa
  • Sivustosi ja sen näkyvyyden kehitysehdotukset
  • Kriittisimmät kehitystarpeet 
  • Sivustosi potentiaalin kehitystoimien jälkeen

Tilaa ilmainen testi tästä  »

In English