Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Hakukonenäkyvyys

Hakukonenäkyvyys on välttämätön osa nykyaikaista markkinointia, ja ilman sitä myynti valuu kilpailijoille.

Selvitys: Google tavoittaa 98 prosenttia suomalaissurffaajista

Viime syyskuussa 2,1 miljoonaa suomalaista teki hakuja Googlella, mikä tarkoittaa 98 prosenttia kaikista suomalaisista internetin käyttäjistä.
Lähde: MikroPC, Tietoviikko

Tästä syystä Hakukonenäkyvyys on välttämätöntä.

Hakukonenäkyvyys = Hakukoneoptimointi + Hakukonemainonta

Hakukonenäkyvyys on välttämätön osa tuottavaa Internetmarkkinointia

Monet yritykset ovat panostaneet näyttäviin sivustoihin, joiden Hakukonenäkyvyys on myöhemmin todettu heikoksi. Vaikka sivuston visuaalisuus ja näyttävyys ovat tärkeitä asioita, ei markkinointiin käytetyille euroille saada vastinetta mikäli Sivustolle ei saada kävijöitä. Suuri osa Internetin käyttäjistä etsii palveluita hakukoneiden avulla, joista Google on Suomessa ylivoimaisesti suosituin. Googlesta löytyy valtava määrä sivustoja, ja erottuaksesi hakutuloksissa Yrityksesi Kotisivut tarvitsevat Hakukoneoptimointia.

hakukonelöytyvyys on välttämätöntä

Hakukonemarkkinointi

Ammattilaisen avulla toteutettu Hakukonemarkkinointi tuottaa välittömästi uusia kiinnostuneita kontakteja sivustosi kautta. Laadimme puhuttelevan tekstin hakukonemainokseesi ja valvomme kampanjan etenemistä. Yrityksesi Hakukonenäkyvyys saadaan nopeimmin kuntoon juuri Hakukonemainonnan avulla.
»Tutustu tuotteeseen Hakukonemainonta

Hakukoneoptimointi

Sivuston hyvä löydettävyys vaatii tuntemusta hakukoneiden käyttäytymisestä. Sivustoa Optimoidessa ammattilainen tarkistaa sivustosi useilta osa-alueilta: ulkoasu, tekninen toimivuus, sisältö ja navigointi. Hakukoneoptimoinnin avulla saavutettava Hakukonenäkyvyys on pitkän aikavälin sijoittamista yrityksesi löydettävyyteen.
»Tutustu tuotteeseen Hakukoneoptimointi


Hakukoneoptimointi
tuo tuottoa

Hakukoneoptimointi tuo tuottoa sijoitetulle rahalle. Jos yrityksellä on hienot kauniit isolla rahalla ostetut sivut, jotka eivät löydy, ei kukaan osaa ihailla hienoja sivuja.