Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Hakukoneoptimointi Turku varmistaa sivustosi alueellisen löytymisen

Luottoluokitus AAA

Hakukoneoptimointi Turku

Hakukoneoptimointi Turku varmistaa yrityksen alueelliseen näkyvyyden. Toimiipa yrityksesi Turussa yhden kiinteän toimipisteen kautta tai palveletpa asiakkaitasi laajemmin Turun talousalueella, haluat varmistaa löytymisen silloin kun paikallinen asiakas hakee yrityksesi tarjoamia tuotteita ja palveluita. Aikaisemmin paikallinen näkyvyys varmistettiin painettujen luetteloiden tai radiomainonnan avulla, mutta nykyään paikallinen näkyvyys voidaan saavuttaa varsin kustannustehokkaasti Turkuun kohdennetun hakukoneoptimoinnin kautta.

Hakukoneoptimointi Turku huomioi kiinnostuksen kohteet   Hakukoneoptimointi Turku saa sivuston löytymään tiedon hakijoille   Hakukoneoptimointi Turku tuo lisää myyntiä

Hakukoneoptimointi Turku ja näkyvyys verkossa

Monesti hakukoneoptimointia pidetään kustannustehokkaana kanavana, jolla uudet ja aloittelevat yritykset voivat parantaa tunnettavuuttaan. Vaikka hakukoneoptimointi soveltuukin erinomaisesti osaksi monen uuden yrityksen kasvusuunnitelmaa, kannattaa myös pidemmälle edenneen yrityksen ryhtyä tarkastelemaan paikallista näkyvyyttään. Syy tähän löytyy tarkastelemalla Turun alueesta julkaistuja tilastoja.

Mitkä tekijät korostavat paikallisen hakukoneoptimoinnin tarvetta?

Tilastokeskuksen mukaan Turun seutu kuuluu niin sanottujen muuttovoittoisten alueiden joukkoon, joka etenkin kuluttajakauppaa käyvälle yritykselle tarkoittaa uutta ja kasvavaa asiakaskuntaa. Turun seudun kehittämiskeskuksen tilastojen mukaan, Turun seudulla on yli 314.000 asukasta ja 22.000 yritystä. Yliopistokaupunkina Turussa on tilastojen mukaan myös noin 56.000 opiskelijaa. Tämän lisäksi Turussa toimivat majoitusliikkeet rekisteröivät noin 741.300 yöpymistä vuodessa. Turkuun muuttaneelle tai Turussa vierailevalle henkilölle alueen palvelutarjonta ei välttämättä ole entuudestaan tuttua, jonka vuoksi Turun palvelutarjontaan lähdetäänkin tutustumaan yhä useammin juuri verkkohakujen avulla. Toisaalta, viime vuosien aikana myös pitkään Turussa asuneet henkilöt ovat voineet havaita tutuksi tulleiden yritysten vaihtaneen sijaintiaan, jolloin myös pitkään alueella asuneet ovat joutuneet etsimään uusia palveluntarjoajia. Kaikki tämä luonnollisesti korostaa hakukoneoptimoinnin roolia yrityksen asiakashankinnassa.

Miksi Turkuun kohdennettu hakukoneoptimointi on toimiva ratkaisu?

Paikallisesti kohdennetun hakukoneoptimoinnin idea on tarkassa maantieteellisessä kohdennuksessa ja ajassa. Yrityksesi saa näkyvyyttä silloin kun asiakas etsii palveluntarjoajaa Turun seudulta, jolloin et kilpaile näkyvyydestä toimialueesi ulkopuolisten yritysten kanssa. Paikallisesti toistettavien lehti-, radio- tai TV-mainosten toimivuus on pitkälti kiinni siitä miten hyvin kyseinen kanava tavoittaa tuotteittesi kohderyhmää. Hakukoneoptimoinnissa tilanne taas on täysin toinen, sillä ihmiset käyttävät hakukoneita nimenomaan etsiessään tarjolla olevia tuotteita ja palveluita, jolloin tuotteesi tai palvelusi kiinnostavuus on taattu.

Hakukoneoptimointi Turku - kenelle yritykseni loppujen lopuksi näkyy verkossa?

Turkuun kohdennettu hakukoneoptimointi ei tarkoita, että sivustosi näkyisi vain Turussa asuville henkilöille tai Turussa toimiville yrityksille. Oikein toteutetun hakukoneoptimoinnin jälkeen, hakukoneet näyttävät yrityksesi tiedot silloin kun käyttäjä etsii Turussa toimivaa palveluntarjoajaa. Toimialastanne riippuen hakijat voivat tulla pelkästään Turusta tai alueen lähikunnista, muualta Suomesta tai ulkomailta, kaikki riippuu siitä kuinka laajalti yrityksesi tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan.

Miten Turkuun kohdennettava optimointi kannattaa suunnitella?

Paikallisesti kohdennettu hakukonenäkyvyys kannattaa rakentaa mahdollisimman toimitusvarmojen tuotteiden ja palveluiden ympärille. Jos verkkosivuston tarkoituksena on tuottaa yhteydenottoja tai ohjata asiakkaita myymälääsi, et tietystikään halua myydä mahdolliselle asiakkaalle eioota. Paikallista palveluntarjoajaa hakiessaan käyttäjät etsivät yleensä myös yrityksesi yhteystietoja, osoitetta ja mahdollisia aukioloaikoja. Yrityksesi saavutettavuuden perusteella monesti päätetään otetaanko verkkohaun kautta löydettyyn yritykseen yhteyttä vai ei.

Paikallisen hakukonenäkyvyyden parantamisen yhteydessä kannattaa miettiä myös asiakaskuntaa. Mikäli yrityksesi asiakaskuntaan kuuluu runsaasti liikematkailijoita, nuoria tai turisteja haluat varmistaa sivustosi toimivuuden myös älypuhelimissa ja tablet-tietokoneissa. Näin toimimalla varmistat, että sivustosi palvelee myös liikkeellä olevia käyttäjiä, jotka monesti hakevat tietoa juuri mobiililaitteiden avulla.

Hakukoneoptimointi Turku - valitse kokenut osaaja

Kun haluat saada parempaa hakukonenäkyvyyttä Turun seudulla, ota yhteyttä Netelloon. Olemme jo vuosien ajan auttaneet Turussa toimivia yrityksiä hakukoneoptimoinnin ja hakukonemainonnan kanssa.

 

Hakukoneoptimointi Turku, ota yhteyttä Netelloon