Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Hakukoneoptimointi, sijoitus hakutuloksissa

Luottoluokitus AAA

Sijoitus hakutuloksissa, Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoidun sivun Sijoitus hakutuloksissa voi vaihdella huomattavasti, koska hakukoneet (esimerkiksi Google, Live Search, Yahoo!) muuttavat jatkuvasti algoritmejaan eli tapaansa järjestää hakutuloksia. Muita tulosten muuttumiseen vaikuttavia asioita ovat esimerkiksi kilpailijoiden tekemät optimoinnit ja verkkosivujen päivitykset. Googlessa hakutuloksien järjestys perustuu yli 200 eri kriteeriin.

Sijoitus hakutuloksissa tuo uskottavuutta

Tiedon etsijä on taipuvainen luottamaan sellaiseen tietoon, joka löytyy hyvällä sijoituksella hakutuloksissa; onhan hyvä sijoitus hakutuloksien joukossa ikään kuin hakukoneen antama suositus. Tutkimuksen mukaan ihminen usen pitää ensimmäisillä sijoituksilla hakukoneessa löytyviä alansa markkinajohtajina.

Sijoitus hakutuloksissa voi muuttua

Sijoitus hakutuloksissa muuttuu myös silloin, kun kilpailijat tekevät optimointitoimia omille sivuilleen. Näistä syistä Hakukoneoptimointi kannattaa tilata ammattilaiselta jatkuvalla palvelusopimuksella. Autollakaan ei kannata ajaa loputtomiin vain yhdellä huollolla. Myöskään Hakukoneoptimoinnissa ei riitä kerta, vaan siitä pitää huolehtia jatkuvasti.


Miksi sivut eivät näy Googlessa?

Tee sivustosi navigointi tekstilinkein. Jos käytät navigointiin Flashia tai JavaScriptiä, ei sivustosi löydy Googlesta, koska hakukone ei osaa seurata erikoisia linkkejäsi. Varmista sivujesi löytyminen Googlessa hankkimalla Hakukoneoptimointia.

Miksi sivut eivät näy Googlessa?


Sivustoni ei näy
Googlessa

Tämä kysymys kuullaan nykyisin yhä useammin. Suurin osa Internetin käyttäjistä aloittaa tiedon etsimisen Googlesta. Jos Sivusto ei näy Googlessa, se on lähes sama kuin jos Sivustoa ei olisi lainkaan.

Sivustoni ei näy Googlessa, mitä voin tehdä?


Kotisivut eivät näy Googlessa

Jos kaikki Sivustosi sivut eivät näy Googlessa, on kotisivujesi navigoinnissa ongelma. Varmista, että kotisivuillasi linkitetään tekstilinkein kaikille sivuille, jotta Google osaa löytää kaikki sivusi. Vain hyvin harva jaksaa selata hakutuloksia kolmea tulossivua pitemmälle. Jos kotisivusi eivät näy Googlessa ensimmäisten hakutulosten joukossa, tarvitsee sivustosi Hakukoneoptimointia.

Kotisivut eivät näy Googlessa


Google
Hakukoneoptimointi

Googlen suuren suosion takia mielletään Hakukoneoptimointi toisinaan Google Hakukoneoptimoinniksi (Googleoptimointi). Internetissä on samat lainalaisuudet kaikille, joten hyvin tehty Hakukoneoptimointi pitäisi näkyä hyvänä löytymisenä kaikissa muissakin hyvin tehdyissä hakukoneissa

Google Hakukoneoptimointi