Hakukoneoptimointi. Laadukas Sivusto ja Verkkokauppa.

Kävijäseuranta. Et kai ajele sivustoasi ilman mittareita?

Luottoluokitus AAA

Kävijäseuranta on välttämätöntä

90%

Kävijäseuranta kannattaa hankkia, koska 90 % kävijöistä ei ota heti yhteyttä.
Kävijäseuranta varmistaa etteivät ostohaluiset asiakkaat mene ohi.
Liidilista kiinnostuneista ostajista suoraan sähköpostiin.


Kävijäseuranta varmistaa, ettet menetä asiakkaita

Seuraa mistä sivuillesi tultiin, säästät markkinointikuluissa, koska kävijäseuranta kertoo, mistä hakemistosta tai hakukoneesta asiakkaat ovat sivuillesi saapuneet.

Tarjoamme hyödyllistä ja edullista palvelua, joka auttaa tunnistamaan potentiaaliset asiakkaasi. Tutkimusten mukaan verkkosivuilla kävijät eivät täytä yhteydenottopyyntöjä eivätkä ota oma-aloitteisesti yhteyttä palvelun tai tuotteen tarjoajaan.

Kävijäseuranta muuttaa tilanteen ja tarjoaa avaimet uusiin asiakkaisiin ja liikevaihdon kasvuun. Saat uusia kontaktitietoja yrityksistä, jotka ovat vierailleet sivuillasi. Näet mitkä palvelut ovat kiinnostaneet vierailijoita.

Kävijäseuranta tuo valmiit asiakaslistat suoraan sähköpostiisi!

Säästät myös markkinointikuluissa, koska kävijäseuranta kertoo, mistä hakemistosta tai hakukoneesta asiakkaat ovat sivuillesi saapuneet.


Kävijäseuranta
pähkinänkuoressa
Kävijäseuranta

Kävijäseuranta kerää tietoa Sivuston kävijöistä ja heidän tekemistään toimista. Tiedon keräämiseen tarvitset kävijäseurantaohjelman, kuten Optimizerin. Netello Optimizer tarjoaa reaaliaikaista tietoa sivuston liikenteestä ja liikenteen lähteistä. Tätä tietoa tarvitset esimerkiksi Sivustosi Hakukoneoptimointiin.

Kävijäseuranta ei ole pelkästään IT-osaston asia, vaan se palvelee myös yrityksen johtoa ja myyntihenkilöitä. Ilman kävijäseurantatietoja on Internetmarkkinointisi pelkkää haparointia.

Kävijäseuranta antaa välttämätöntä tietoa Sivuston kehittäjälle. Tietoa pitää kuitenkin seurata ja sen mukaan pitää tehdä toimenpiteitä, jotta seurantatiedot antaisivat maksimaalisen hyödyn.


Älä ole tietämätön
asiakkaittesi toimista ja
kiinnostuksista

Kävijäseurannan kertoma tieto on arvokasta, koska saat tietää, mitä asiakkaat verkkosivuillasi tekevät ja mikä heitä kiinnostaa. Esimerkkejä selville saamistasi tiedoista ovat: mitkä yritykset vierailivat, miltä alueilta vierailtiin, milloin vierailtiin, millä sivuilla käytiin, mitä kävijät etsivät, mistä kävijät saapuivat sivuille.


Tiedot helposti
suoraan
sähköpostiisi

Järjestelmiin kirjautumisen ja niissä käymisen helposti unohtaa. Sähköpostia yrityksissä kuitenkin yleensä käytetään päivittäin. Tästä syystä olemme laatineet ohjelmistoon helposti luettavat, automaattisesti sähköpostiin lähetettävät raportit. Raportissa olevista linkeistä pääset tarkastelemaan tietoja tarkemmin.


Säästä
markkinointikuluissa

Koska saat tietoa siitä, mistä asiakkaat sivuillesi tulevat, tiedät mikä mainoskanava Internetissä tuottaa ja mikä ei. Voit vähentää markkinointia niissä paikoissa, jotka eivät tuota asiakkaita. Siten säästät.


+ paljon lisää

Sähköpostiraportti sisältää yhteenvedon sivuston tapahtumista. Paljon lisää yksityiskohtaista tietoa sivuston kävijöistä saat kätevästi hintaan sisältyvällä oman sivustosi Kävijäseuranta-sivulla - tutustu! Ota heti yhteyttä


Ota yhteyttä Netellon ammattilaisiin ja kysy miten Kävijäseuranta hyödyttää liiketoimintaasi.