Laadukas verkkosivusto antaa kilpailuetua

Laadukas verkkosivusto palvelee kävijöitä, mutta toimii yhteen esimerkiksi markkinoinnin automaatiojärjestelmän tai ERP:n kanssa.

Monestikaan ei enää riitä, että sivustouudistuksessa tehtävät muutokset koskevat pelkästään ulkoasua, vaan järjestelmätason integraatiot ovat tätä päivää myös pienempien yritysten verkkosivustojen kohdalla.

Mitä hyötyä integroinneista on?

Kotisivujen yhdistäminen automaatio- tai ERP/CRM-järjestelmiin tähtää prosessien tehostamiseen ja ajan säästämiseen.

Kun esimerkiksi liideiksi laskettavat kontaktit saadaan ohjattua suoraan myynnin käyttämään järjestelmään, voidaan niistä huolehtia vaivattomasti ja käsittelyviive saadaan minimoitua.  Yrityksen kannalta tämä lisäinvestointi maksaa itsensä usein nopeasti takaisin, kun manuaalinen liidien käsittely, ohjaaminen ja valvontatyö saadaan siirrettyä järjestelmiin.

Loppukäyttäjälle integroinnin hyöty näkyy yleensä nopeampana asiakaspalveluna. Käyttäjän luottamus yrityksen toimintaan kasvaa, kun yhteydenotot hoidetaan nopeasti ja ajallaan.

Laadukasta sivustoa on helppo käyttää

Sivuston käytettävyys on hyvä mittari sivuston laadulle.

Myös edellämainitut integraatiot ovat pitkälti riippuvaisia siitä, miten luotettaviksi, kiinnostaviksi ja helppokäyttöisiksi käyttäjät kokevat yrityksesi sivuston. Mikäli haluttua tietoa ei sivustolta löydy, jää kontaktien ja liidien määrä monesti haluttua pienemmäksi.

Moderni sivusto toimii ongelmitta myös älylaitteilla, mutta mobiilitoimivuuden ei tulisi nojata pelkkään responsiivisuuteen. Ei siis riitä, että sivustolle valitaan näyttökoosta toiseen skaalautuva ulkoasu, vaan sivuston käyttöliittymän tulisi todella mukautua päätelaitteen mukaiseksi. Näin voidaan varmistaa, että esimerkiksi sivuston lomakkeet ja sivustolla tapahtuva tiedonhaku ovat myös mobiilikäyttäjien saatavilla.

Huolehdi löydettävyydestä

Hakukonelöydettävyys (maksuton tai maksettu) on yksi keskeisimmistä keinoista yrityksesi tuotteista ja palveluista kiinnostuneiden käyttäjien tavoittamiseen.

Valitettavasti löydettävyys ei useinkaan synny itsestään. Etenkin maksuton löydettävyys asettaa omat vaatimuksensa sivuston tekniselle toimivuudelle ja sisällölle. Googlen viimeaikaisten muutosten jälkeen on entistä tärkeämpää, että sivustosi sisältö todella vastaa käyttäjän tarpeisiin. Mikäli sivustosi hakukonenäkyvyydessä on ongelmia, on hyvä käydä sivustosi tekniikka ja sisältö läpi yhdessä ammattilaisen kanssa.

Haluan ilmaisen analyysin sivustostani

blogi/otsikkokuvat/verkkopalvelun-tarjonnan-laajentaminen.jpg

Haluatko tietää lisää?

Me Netellolla haluamme tuottaa asiakkaillemme konkreettista ja mitattavaa lisäarvoa. Olemme digiliiketoiminnan asiantuntijoita ja kertoisimme mielellämme lisää siitä, miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi menestymään entistäkin paremmin.
Ota yhteyttä
, niin kerromme enemmän!

Ota yhteyttä

 

LISÄÄ AJANKOHTAISTA ASIAA SOMESSA

Tykkää meistä ja saat kuulla ensimmäisten joukossa digiliiketoimintaan liittyvistä asioista. Jaamme artikkeleita, uutisia ja vinkkejä, joilla voit tehostaa liiketoimintaasi.

    Sisältökuvat/Muut/instagram-ikoni.png   

In English