Asiakkaidemme menestystarinoita

Meille paras palaute on se, että asiakkaamme ovat oikeasti saavuttaneet avullamme toivomiaan tuloksia tai jopa merkittävästi enemmän!

Netellon vuoden 2018 asiakastyytyväisyyden keskiarvo oli huikeat 4,5/5! Olemme saaneet palautetta etenkin rakentamistamme selkeistä ja raikkaista verkkosivuista sekä siitä, että asiakkaamme ovat saavuttaneet hakukoneoptimoinnilla oikeasti hyviä tuloksia. Lisäksi palautetta on tullut siitä, että me vastaamme aina puhelimeen ja autamme kaikissa asioissa.

Turun Jokeripelti triplasi liikevaihtonsa kahdessa vuodessa

Turun Jokeripelti Oy on yksi niistä asiakkaista, jotka ovat saavuttaneet hakukoneoptimoinnin siivittämänä huikeita tuloksia: yrityksen liikevaihto moninkertaistui muutamassa vuodessa, kun he saivat lisää näkyvyyttä Googlessa.

Turun Jokeripelti Oy on perustettu vuonna 2010, ja yritys on erikoistunut katto- ja julkisivuremontteihin. Netellon kanssa yhteistyötä on tehty jo neljä vuotta, ja se on sisältänyt uudet verkkosivut, säännöllistä hakukoneoptimointia, sisällöntuotantoa ja Google-mainontaa.

“Halusimme näkyvyyttä, ja sitä, että me löydyttäisiin aina kun ihmiset hakevat Googlesta kattoremonttia. Halusimme näkyä Googlen etusivulla, kun ihmiset eivät jaksa mennä enää toiselle hakutulossivulle. Me olemme koko tämän neljän vuoden ajan löytyneet ykkössivulta” – Turun Jokeripellin Sari Uusikylä kertoo.

Haluan päästä yhtä hyviin tuloksiin »

Fair Factoryn uudet verkkosivut alkoivat tuottaa heti

Fair Factory Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka suunnittelee ja rakentaa näyttelytiloja, messuosastoja, kiertueita ja esimerkiksi yritystilaisuuksia Suomessa ja Euroopassa. FairFactory halusi uudistaa sivustonsa, jotta se olisi modernimpi ja palvelisi paremmin asiakkaita. He olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

“Uudet verkkosivut ovat todella kivat ja ne ovat keränneet kehuja asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta. Toimenpiteet alkoivat heti vaikuttaa: olemme saaneet uuden sivuston kautta viikossa enemmän yhteydenottoja kuin koko alkuvuonna (3kk:n aikana) yhteensä,” Tommi Pyykkö kertoo.

Lue koko tarina!

Fair factory sivusto

Testaa ilmaiseksi, kuinka sinun sivustosi toimii  »

JP Postituksen löytyvyys nousi ja yhteydenottojen laatu parani

JP Postitus Oy on tulostus- ja postituspalveluiden tuottaja, joka halusi parantaa Google-näkyvyyttään. Yritys aloitti yhteistyön Netellon kanssa hakukoneoptimoinnilla ja vielä samana vuonna päätettiin uudistaa myös verkkosivusto.

”Sivustouudistukseen olemme äärimmäisen tyytyväisiä. Uudet verkkosivut ovat juuri sitä mitä halusimme. Ilme freesaantui kerralla kuntoon. Kaikesta toiminnasta paistaa ammattitaito – Netello tietää mitä pitää tehdä ja kertoo, mitä meidän kannattaa tehdä,” kuvailee Jaana Salmelin-Laine JP Postituksesta.

Lue koko tarina!

JP Postitus tarina

Haluan tarjouksen sivustoni kehityksestä  »

In English
×