Mistä verkkokauppa?

Mistä Verkkokauppa yrityksellesi hankitaan? Onko yrityksesi jo päättänyt avata oman verkkokaupan? Onnittelut hienosta päätöksestä! Seuraava tärkeä valinta onkin sitten päättää, mistä Verkkokauppa hankitaan. Tälle sivulle on kerätty joitakin valintaa helpottavia asioita.

Ilmainen verkkokauppa ei aina ole halvin

Verkkokauppaohjelmistojen hinnoittelu on kirjavaa, ja jotkut tarjoavat ohjelmistoa ilmaiseksikin. Tutustu huolellisesti hinnoitteluperusteisiin, jotta voit etukäteen laskea, paljonko Verkkokaupan perustaminen todellisuudessa maksaa. Vaikka itse perusohjelmisto olisi maksuton, saattavat tarvitsemasi lisäominaisuudet maksaa. Jos saat jotakin ilmaiseksi, niin mihin voit ongelmatilanteessa vedota jos sinulle tarjotaan vain ”rahat takaisin” eli nollakorvaus toimimattomuudesta. Komissioperusteisiakin ohjelmistoja on, jolloin voit huomata maksavasi ”ilmaisesta” kaupasta suuria summia kuukausittain.

Verkkokaupan pitää löytyä

Kiinnitä myös erityistä huomiota, siihen mahdollistaako verkkokaupan ohjelmisto Sivuston hakukoneoptimoinnin, sekä tekniikan että sisällön osalta. Pyydä nähtäväksesi jokin kyseisellä alustalla toteutettu verkkokauppa ja testaa itse, löytyykö se tuotesanoilla Googlesta. Tarkista myös, mistä kohdasta hakutuloksia se löytyy.

Mikä on helppo ostaa, se on helppo myydä

Tutustu verkkokaupassa ostamisen sujuvuuteen. Jos ostoksen tekeminen on hankalaa, näkyy se suoraan vähäisenä tilausmääränä. Kun olet valinnut, mistä verkkokauppa hankitaan, tee jo valmiiksi suunnitelma verkkokaupan konversio-optimoinnista.

Markkinointiviestintä on tärkeää

Varmista, että hankkimassasi verkkokaupassa on mahdollista lähettää markkinointiviestejä asiakkaille, jotka ovat jo tehneet verkkokaupassasi ostoksia. Näin pystyt itse lisäämään tuotteittesi kysyntää.

Koolla on väliä verkkokaupassakin

Ota selvää siitä, onko verkkokauppa-ohjelmistossa rajoituksia esimerkiksi tuotenimikkeiden määrän tai muiden kriittisten asioiden kohdalla. Mistä tuotemäärästä verkkokauppa alkaa hidastua tai ei enää toimi? On turhauttavaa joutua rajoittamaan tuotevalikoimaansa vain siksi, ettei verkkokauppaan mahdu enää yhtään enempää tuotteita.

 

LISÄÄ AJANKOHTAISTA ASIAA SOMESSA

Tykkää meistä ja saat kuulla ensimmäisten joukossa digiliiketoimintaan liittyvistä asioista. Jaamme artikkeleita, uutisia ja vinkkejä, joilla voit tehostaa liiketoimintaasi.

         

In English