Netellon viestintä

Netellon viestintä koostuu pääasiassa Netellon itse tuottamista sisällöistä sekä kumppanuusohjelmien kautta syntyvästä ja julkaistavasta materiaalista. Kirjoitamme muun muassa asiantuntija-artikkeleita ja tarjoamme vinkkejä digiliiketoiminnan eri osa-alueisiin. Sisältöjen jakelu tapahtuu digitaalisissa kanavissa, joukkoviestimissä sekä myös printtimedioissa ja mobiilisti.Sähköpostijakelun osalta lähetämme ajankohtaisia artikkeleja ja mahdollisia esittelyjä uusista tuotteistamme maksimissaan pari kertaa kuussa, yleensä tätäkin harvemmin.

Julkaisukanavat

Netello julkaisee sisältöjä useissa eri internetkanavissa ja -sivustoissa kuten netello.fi, talouslehti.com ja digiliiketoiminta.fi.

Lisäksi Netello voi perustaa ja/tai Netellolla voi olla myös muita verkkosivustoja, jotka toimivat viestintäkanavina. Näiden ohella Netello voi näkyä myös muiden yritysten hallinnoimissa verkkomedioissa ja sisällöissä sekä perinteisissä medioissa. Lisäksi Netello luo aktiivisesti omia sisältöjään uusmedioihin ja someen.

Sisältöjen jakelu

Netello jakelee yllämainituissa kanavissa julkaistuja sisältöjä mm. sähköpostin, somen ja muiden parhaaksi katsomiensa uusmedioiden ja perinteisten medioiden välityksellä. Jakelua voidaan tehdä tarpeen mukaan myös puhelimen välityksellä.

Pääpaino on digitaalisissa kanavissa ja sähköpostissa.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste löytyy täältä »

×