Räätälöidyt järjestelmät ja ohjelmointityöt

Me Netellolla tarjoamme asiakkaillemme täysin räätälöityjä järjestelmiä, joiden avulla yritystoimintaa voidaan kehittää mahdollisimman tehokkaasti.

Me Netellolla tiedämme, kuinka suuri merkitys erilaisilla digitaalisilla ratkaisuilla, kuten toimivalla ajanvarauskalenterilla tai luotettavalla toiminnanohjausjärjestelmällä on liiketoiminnalle. Yrityksen digitaalisten järjestelmien toimivuudella on usein suora yhteys myös kassavirtaan. Tehokkaiden järjestelmien avulla voidaan esimerkiksi helpottaa työntekijöiden arkea ja tehostaa myyntiä.

Aina markkinoilta ei kuitenkaan löydy oman yrityksen tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla mukailevia järjestelmäratkaisuja. Siksi me Netellolla räätälöimme tarvittaessa alusta saakka täydellisesti yrityksei tarpeita palvelevan ratkaisun.

Olipa halutun järjestelmän tavoitteena ensisijaisesti uusasikashankinta, tuotteen myyminen tai työntekijöiden arjen helpottaminen, me Netellolla tarjoamme yrityksesi tarpeita varten suunnitellun ratkaisun, joka toteutetaan ammattitaitoisten koodaajiemme ja kehittäjiemme voimin. Räätälöidyn järjestelmän tavoitteena voi olla muun muassa:

  • Myynnin kehittäminen
  • Työntekijöiden arjen helpottaminen
  • Asiakaspalvelu
  • Uusasiakashankinta
  • Työn laadun parantaminen

Toteutamme mittavia, kokonaisvaltaisia ohjelmontiprojekteja. Lisäksi toteutamme toiveidesi mukaan myös esimerkiksi pienimuotoisemmat ajanvaraus-, toiminnanohjaus- ja tiedonsiirtojärjestelmät räätälöidysti toiveiden mukaan.

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa kehitysideoista »

Alla muutamia esimerkkejä toteuttamistamme järjestelmistä:

 

TULKKINET-JÄRJESTELMÄ

Vantaan Tulkkikeskuksen Tulkkinet-järjestelmä on tilausportaali, työntekijöiden intranet ja tietokanta, joka tulee tehostamaan työntekoa ja lyhentämään työprosessia. Myös asiakkaan verkkosivusto on meidän käsialaamme.

 

Lue lisää

 

KULJETUKSENOHJAUS- JA LASKUTUSJÄRJESTELMÄ

”Olemme tyytyväisiä kuljetuksenohjausjärjestelmään. Järjestelmä säästää aikaa ja työtä.”

Aarni Isotalo – Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy

 

Lue lisää

 

DYNAMO – TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄ

Huollon toiminnanohjaus­järjestelmä toteuttiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Järjestelmä järkeistää toimintaa ja parantaa asiakaspalvelun laatua.

 

Lue lisää

Dynamo-toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta ongelmat ovat vähentyneet, tiedämme aina mitä asiakkaalle on luvattu ja mitä ei. Aikataulutus ja seuranta on helpottunut huomattavasti ja jälkeen päin on yksinkertaista tarkistaa mitä on tehty. Hyvän dokumentaation avulla kaikki on mustavalkoista ja selkeää.

Jari Petäjä, Nummen Pyörä Oy toimitusjohtaja

Lue koko asiakastarina

Merkittävä kilpailuetu räätälöityjen järjestelmien avulla

Varta vasten yrityksellesi suunniteltu ja toteutettu järjestelmä voi olla erinomainen ratkaisu esimerkiksi silloin, kun tavoitteena on vaikkapa arjen helpottaminen ja työn tehostaminen. Yrityksesi tavotteiden mukaan toteutettu, räätälöity järjestelmä on kilpailuetu, joka antaa sinulle merkittävää etumatkaa suhteessa muihin alasi toimijoihin. Hyvin suunniteltu ja toteutettu järjestelmä voi hyödyttää samanaikaisesti sekä yritystä, työntekijöitä että asiakkaita.

Me Netellolla toimitamme sinulle ainutlaatuisen, toiveidesi mukaan rakennetyn järjestelmän, joka sisältää kaikki toivomasi omainaisuudet ja toiminnalllisuudet.

Näin projekti kanssamme etenee

Hyvin toteutettu verkkosivusto ei tarjoa pelkästään kohderyhmääsi kiinnostavaa ja muista erottuvaa palvelua, mutta myös kannustaa vierailijoita yhteydenottoon tai muuhun haluttuun toimintaan. Kun sivuston konversio on kunnossa, voidaan sen avulla tuoda yrityksellesi suoraa kassavirtaa.

1) Ohjelmointityön suunnittelu aloitetaan aina asiakkaan tarpeiden syvällisellä kartoittamisella. Tiedämme, että tämä on projektin onnistumisen kannalta ratkaisevan tärkeä vaihe. Asiantuntijamme käyvät kanssasi tarkasti läpi, mitä kaikkia ominaisuuksia järjestelmältä vaaditaan ja millaisia toimintoja sen halutaan pitävän sisällään. Tunnistamalla asiakkaamme todelliset tarpeet tai ongelman, voimme toteuttaa oikeanlaisen ratkaisun.

2) Koodaajamme ja kehittäjämme tekevät kanssasi tiivistä yhteistyötä projektin seuraavissa vaiheissa. Saat kommentoida projektia sen kaikissa eri vaiheissa.

3) Varta vasten yrityksellesi suunniteltu ja toteutettu järjestelmä tekee työnteosta sujuvampaa ja tehostaa työtä. Räätälöity järjestelmä on kilpailuetu, joka parantaa työn laatua. Hyvin suunniteltu ja toteutettu järjestelmä hyödyttää sekä yritystä, työntekijöitä että asiakkaita.

Toteutamme myös pienemmät ohjelmointityöt

Pienillä asioilla voi olla toisinaan suuri merkitys.

Me Netellolla toteutamme kustomoidusti myös pienemmän kokoluokan ohjelmistotyöt. Haluatko verkkosivustollesi esimerkiksi laskurin tai räätälöidyn karttatyökalun? Teemme pieniä ohjelmointitöitä laidasta laitaan.

Kerro meille toiveesi ja me toteutamme ne.

Pienikin räätälöity ominaisuus voi erottaa yrityksesi kilpailijoistasi ja vakuuttaa asiakkaat ottamaan yhteyttä tai tekemään tilauksen.

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa kehitysideoista »

Oma pitkäaikainen visiomme on ollut Tulkkinet-järjestelmä – tilausportaali, työntekijöiden intranet ja tietokanta. Otimme asian puheeksi jo yhteistyön varhaisessa vaiheessa ja huomasimme, että Netellolla on osaamista toteuttaa meille tämäkin räätälöity järjestelmä. Nyt olemme projektin loppusuoralla ja Tulkkinetin on tarkoitus valmistua vuoden 2018 alkupuolella. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja järjestelmästä tulee visiomme mukainen. Tulkkinet tulee lyhentämään työprosessiamme jopa kolmanneksen, joten järjestelmän hyöty tulee olemaan merkittävä!

– Tiia Keskinen, Vantaan Tulkkikeskus Oy toimitusjohtaja ja yrittäjä

Lue koko asiakastarina

sivusto kolmen sarja


Haluatko tietää lisää?

Me Netellolla haluamme tuottaa asiakkaillemme konkreettista ja mitattavaa lisäarvoa. Olemme digiliiketoiminnan asiantuntijoita ja kertoisimme mielellämme lisää siitä, miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi menestymään entistäkin paremmin. Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän!

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa kehitysideoista »

In English
×