Räätälöidyt järjestelmät ja ohjelmointityöt

Onko sinulla mielessä jokin tietty ongelma tai tarve, johon tarvitaan koodausosaamista? Koodarimme ja kehittäjämme toteuttavat sekä suurempia räätälöityjä järjestelmiä että pienempiä kustomoituja ohjelmointitöitä.

Aina valmista ratkaisua ei löydy, silloin tarvitaan koodausosaamista ja taitoa kehittää uutta.

Ohjelmointityön suunnittelu aloitetaan aina asiakkaan tarpeen kartoittamisella. Mitä kaikkia ominaisuuksia järjestelmältä vaaditaan ja toimintoja järjestelmä pitää sisällään. Vain tunnistamalla asiakkaan todelliset tarpeet tai ongelman, voimme toteuttaa oikeanlaisen ratkaisun.

Olemme tehneet sekä pieniä että suuria ohjelmointitöitä, muun muassa ajanvaraus-, toiminnanohjaus- ja tiedonsiirtojärjestelmiä.

Alla muutamia esimerkkejä toteuttamistamme järjestelmistä:

 

TULKKINET-JÄRJESTELMÄ 

Vantaan Tulkkikeskuksen Tulkkinet-järjestelmä on tilausportaali, työntekijöiden intranet ja tietokanta, joka tulee tehostamaan työntekoa ja lyhentämään työprosessia. Myös asiakkaan verkkosivusto on meidän käsialaamme.

 

Lue lisää

 

KULJETUKSENOHJAUS- JA LASKUTUSJÄRJESTELMÄ 

”Olemme tyytyväisiä kuljetuksenohjausjärjestelmään. Järjestelmä säästää aikaa ja työtä.”

Aarni Isotalo - Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy

 

Lue lisää 

 

DYNAMO -  TOIMINNANOHJAUS­JÄRJESTELMÄ

Huollon toiminnanohjaus­järjestelmä toteuttiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Järjestelmä järkeistää toimintaa ja parantaa asiakaspalvelun laatua. 

 

Lue lisää

Dynamo-toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta ongelmat ovat vähentyneet, tiedämme aina mitä asiakkaalle on luvattu ja mitä ei. Aikataulutus ja seuranta on helpottunut huomattavasti ja jälkeen päin on yksinkertaista tarkistaa mitä on tehty. Hyvän dokumentaation avulla kaikki on mustavalkoista ja selkeää.

Jari Petäjä, Nummen Pyörä Oy toimitusjohtaja

Lue koko asiakastarina

Räätälöity järjestelmä tehostaa ja helpottaa työtä

Varta vasten yrityksellesi suunniteltu ja toteutettu järjestelmä tekee työnteosta sujuvampaa ja tehostaa työtä. Räätälöity järjestelmä on kilpailuetu, joka parantaa työn laatua. Hyvin suunniteltu ja toteutettu järjestelmä hyödyttää sekä yritystä, työntekijöitä että asiakkaita.

Saat järjestelmän, joka sisältää kaikki toivomasi omainaisuudet ja toiminnalllisuudet. Järjestelmä on rakennettu toiveidesi ja tarpeidesi perusteella ja kaikki turha on karsittu pois. 

Pienemmät ohjelmointityöt

Kustomoidut ominaisuudet erottavat sinut kilpailijoista.

Haluatko verkkosivustollesi esimerkiksi laskurin tai räätälöidyn karttatyökalun? Teemme pieniä ohjelmointitöitä laidasta laitaan. Kerro meille toiveesi ja me toteutamme ne.

Pienikin räätälöity ominaisuus voi erottaa yrityksesi kilpailijoistasi ja vakuuttaa asiakkaat ottamaan yhteyttä tai tekemään tilauksen.

Oma pitkäaikainen visiomme on ollut Tulkkinet-järjestelmä – tilausportaali, työntekijöiden intranet ja tietokanta. Otimme asian puheeksi jo yhteistyön varhaisessa vaiheessa ja huomasimme, että Netellolla on osaamista toteuttaa meille tämäkin räätälöity järjestelmä. Nyt olemme projektin loppusuoralla ja Tulkkinetin on tarkoitus valmistua vuoden 2018 alkupuolella. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan ja järjestelmästä tulee visiomme mukainen. Tulkkinet tulee lyhentämään työprosessiamme jopa kolmanneksen, joten järjestelmän hyöty tulee olemaan merkittävä!

- Tiia Keskinen, Vantaan Tulkkikeskus Oy toimitusjohtaja ja yrittäjä

Lue koko asiakastarina

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Onko sinulla idea, jonka haluat toteuttaa? Mietitkö, onko suunnitelmasi toteutuskelpoinen? Ota yhteyttä meihin, niin käydään asiaan läpi yhdessä ja kartoitetaan, mitä vaihtoehtoja meille on järjestelmän tai pienemmän ohjelmointityön toteuttamiseksi.

Ota yhteyttä   -

In English