Aboa Mare AB

”Verkkosivusto ja hakukoneoptimointi ovat toimineet hyvin. Molemmista on ollut meille konkreettista apua. Löydymme Googlen halutulosten kärjestä ja saamme runsaasti yhteydenottoja maailmalta.”

Aboa Maren kanssa teemme monipuolista yhteistyötä. Vakuuttava sivusto löytyy valituilla hakusanoilla erinomaisesti ja räätälöidyt ratkaisut nostavat käytettävyyden uudelle tasolle.

”Uudet verkkosivut ja hakukoneoptimointi toimivat erinomaisesti maailmanlaajuisesti, kuten halusimmekin. Meillä on käynyt asiakkaita koulutuksessa Turussa jopa Australiasta asti.”

Micael Vuorio, Aboa Mare

Miksi Netello?

”Netellon myyntipäällikkö Mikko Sinilahti on yksi selkeä syy siihen, miksi aloitimme yhteistyön Netellon kanssa. Mikko lähestyi meitä hyvin pitkäjänteisesti ja oli tehnyt taustatyön hyvin. Tarve verkkosivuston uusimiseen oli olemassa. Kun verkkosivuston uusimisen aika koitti, muistimme Mikon. Siitä alkoi yhteistyömme Netellon kanssa.”

Miksi hakukoneoptimointi?

”Olimme kokeilleet aiemmin Adwords-mainontaa, mutta hakukoneoptimointi oli meille uusi juttu. Halusimme kuitenkin parempaa Google-näkyvyyttä, joten hakukoneoptimointi oli meille luonnollinen valinta sivustouudistuksen lisäksi. Se oli sitä, mitä me tarvitsimme.”

Sivustosta ja hakukoneoptimoinnista on konkreettista hyötyä

”Verkkosivusto ja hakukoneoptimointi ovat toimineet hyvin. Molemmista on ollut meille konkreettista apua. Löydymme Googlen halutulosten kärjestä ja saamme runsaasti yhteydenottoja maailmalta.”

Maailmanlaajuista hakukonelöytyvyyttä

”Uudet verkkosivut ja hakukoneoptimointi toimivat erinomaisesti maailmanlaajuisesti, kuten halusimmekin. Meillä on käynyt asiakkaita koulutuksessa Turussa jopa Australiasta asti. Löytyvyys, vakuuttava sivusto ja hakukoneoptimointi ovat tässä avainasemassa.”

Verkkosivusto täyttää toiveemme

”Kotisivumme on hyvä kokonaisuus, joka toimii erinomaisesti myös mobiililaitteilla. Sivustoa on helppo käyttää. Olemme tyytyväisiä nettisivuihimme. Sivusto täyttää toiveemme ja toimii siinä tarkoituksessa, mitä halusimmekin.”

”Kaikki sujui hyvin. Saimme hyvää tukea ja selkeitä ohjeita, mitä meidän pitää tehdä, mitä materiaaleja meidän pitää toimittaa ja mihin mennessä. Omat ajatuksemme ja toiveemme huomioitiin sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa hyvin. Vertailimme myös kilpailijoiden sivustoja ja teimme benchmarkkausta. Sivusto toteutettiin yhteistyönä.”

”Erillisenä ohjelmointityönä sivustolle toteutettiin myös intranet.”

Micael Vuorio, Aboa Mare

Räätälöidyt ohjelmointityöt

Sivustolle on tehty myös paljon räätälöityjä ohjelmointitöitä, kuten Aboa Maren koulutustiloja esittelevä karttatyökalu. Verkkosivuilla on käytössä myös ulkoinen kurssi-ilmoittautumistyökalu, joka on muokattu sopimaan sivuille saumattomasti.

Tutustu karttatyökaluun »
Tutustu kurssi-ilmoittautumistyökaluun »

Aboa Mare Ab

Merikapteeneja on koulutettu Turussa vuodesta 1813. Nykyään Aboa Mare tarjoaa monipuolista merenkulun tutkintokoulutusta sekä mielenkiintoisia jatkokoulutuskursseja.

Tutustu Aboa Mareen »

Kiinnostaako hakukoneoptimointi ja uusi verkkosivusto?

KYSY LISÄÄ   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×