Aldeko

“Silloinen mainostoimistomme oli enemmän keskittynyt yritysilmeeseen ynnä muuhun luovaan puoleen, mutta kaipasimme tukea erityisesti digitaaliseen markkinointiin. Sitä olemme saaneet – tulokset puhukoon puolestaan.”

“Tulokset puhuvat puolestaan. Jos arvioin asteikolla 0-10, annan Netellon arvosanaksi täyden kympin.”

Olli-Pekka Vänttilä, Aldeko

Kumppani orgaanisen näkyvyyden kasvattamiseen

Pääkaupunkiseudulla palveleva maalausyritys Aldeko on Netellon pitkäaikaisia asiakkaita. Asiakkuudesta he kiinnostuivat, kun yksi yhtiön omistajaveljeskolmikosta, Olli-Pekka Vänttilä, haki Googlesta kumppania, jotta yritys saisi tulosta silloiselle, turhan heikolle Google-näkyvyydelleen.

Vänttilä vakuuttui Netellon hakukoneoptimointiosaamisesta jo ensisilmäyksellä, kun Netello itse oli kilpaillulla hakutermillä tuloksissa sijalla yksi. 

“Netellon oma, voimakas hakukonenäkyvyys oli tietysti ensimmäinen asia, mihin huomio kiinnittyi”, muistelee Vänttilä vuoden 2019 “ensikohtaamista”. 

“Silloinen mainostoimistomme oli enemmän keskittynyt yritysilmeeseen ynnä muuhun luovaan puoleen, mutta kaipasimme tukea erityisesti digitaaliseen markkinointiin. Sitä olemme saaneet – tulokset puhukoon puolestaan”, kehaisee hän kumppanuuden mukanaan tuomaa kehitystä.

Palvelupakettia lähdettiin laajentamaan

Netellon myyjän kanssa tavattuaan päätti Aldeko aloittaa varovasti pelkällä hakukoneoptimoinnilla. Tulokset kuitenkin olivat kovia. Määritellyillä avaintermeillä Aldekon nopea nousu noin viidenneltä Googlen hakusivulta ykkössivulle miellytti yrittäjäkolmikkoa. 

“Tästä rohkaistuneina olemme päätyneet lisäämään avaintermejä.”

Palvelupakettiin Netellolta on sittemmin haluttu lisätä myös digitaalisen markkinoinnin suunnitelma toimenpiteineen sekä sisällöntuotantoa Aldekon verkkosivustolle. Vänttilä on tyytyväinen molempiin ja kertoo, että erityisesti vaikutuksen on tehnyt Netellon systemaattinen lähestyminen digitaaliseen markkinointiin.

“DMS (digitaalisen markkinoinnin suunnitelma) on fiksun insinöörimäisesti rakennettu ja pilkottu havainnollisiin osiin. Siinä on selkeät, mitattavat tavoitteet”, kehuu hän.

Vänttilä kiittelee Netelloa kuitenkin erityisesti konkreettisista tuloksista. 

“Tulokset puhuvat puolestaan. Siihen lauseeseen oikeastaan kiteytyy kaikki. Tavoittelimme kasvua ja ne tavoitteet toteutuivat. Niin kauan kuin näin tapahtuu, olemme tyytyväisiä. Jos arvioin asteikolla 0 – 10, annan Netellon arvosanaksi täyden kympin”, summaa Vänttilä tyytyväisenä.

Olli-Pekka Vänttilä, Aldeko

Aldeko

Aldeko on Etelä-Suomessa toimiva kotimainen maalausalan yritys, jonka erikoisosaamista ovat talojen ulko- ja sisämaalaus, tiilikattojen pinnoitus sekä peltikattojen maalaus. Aldekon koulutetuilla ammattilaisilla on vuosien kokemus maalaustöistä.

Tutustu sivustoon tästä! »

Haluatko hakukoneoptimoida verkkosivustoasi?

PYYDÄ TARJOUS TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

In English
×