Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

AuraClean Oy

”Suurin osa uusista asiakkaistamme on tullut Google-mainonnan kautta. Joukkoon mahtuu myös muutama iso asiakas.”

”Aloittelevalle yritykselle on todella tärkeää saada näkyvyyttä, sillä pitkään alalla toimineet houkuttelisivat muuten kaikki asiakkaat.”

Marko Hietanen – AuraClean oy

Google-mainonta antaa nostetta uudelle yritykselle

AuraClean on puhdistuspalveluita tarjoava yritys, joka on erikoistunut vaativiin teollisuuden sekä rakennustyömaiden puhdistustöihin. Vuonna 2021 perustettu turkulainen yritys on vielä uusi toimija, mutta on saanut siitä huolimatta jalansijaa markkinoilla.

AuraCleanin toimitusjohtaja Marko Hietanen pitää Netellon toteuttamaa Google-mainontaa sekä hakukoneoptimointia todella hyödyllisenä, koska uusi yritys on saavuttanut palvelujen ansiosta näkyvyyttä.

”Kokemukseni Netellosta ovat todella hyvät. Aloittelevalle yritykselle on todella tärkeää saada näkyvyyttä, sillä pitkään alalla toimineet houkuttelisivat muuten kaikki asiakkaat.”

Google-mainonta on tuonut AuraCleanille uusia asiakkaita, ja monet Turun seudulla puhdistuspalvelua etsivät löytävät yrityksen nimenomaan mainonnan ansiosta.

”Suurin osa uusista asiakkaistamme on tullut Google-mainonnan kautta. Joukkoon mahtuu myös muutama iso asiakas, jotka toimivat rakennusalalla”, Hietanen kertoo.

Hakukoneoptimointi paransi sivuston näkyvyyttä

Netellon toteuttaman Google-mainonnan lisäksi AuraClean on hyötynyt hakukoneoptimoinnista. Googlen liikkeitä on lähes mahdoton ennustaa, joten hakukoneoptimoinnin tulokset saattavat vaihdella. AuraCleanin tapauksessa kävijämäärät lähtivät kasvuun kuitenkin jo ensimmäisien kuukausien aikana.

”Sivustomme on alkanut nousemaan orgaanisesti, eli olemme Googlessa ykkösenä aika monella hakusanalla. Sitä kautta on myös tullut paljon kyselyjä.”

Hietasen mielestä Google-mainonta ja hakukoneoptimointi ovat hyvä yhdistelmä, sillä molemmat tuovat sivustolle lisää kävijöitä omalla tavallaan.

”On se mielestäni aika lyömätön yhdistelmä. Mainonta ja optimointi tuovat sivustolle lisää liikennettä, joten sitä kautta muutkin palvelusivut saattavat alkaa nousemaan. Muutos kävijämäärissä on ollut kuuden kuukauden aikana yllättävän suuri.”

Viestintä Netellon kanssa on selkeää ja kartalla on helppo pysyä

Hietanen kertoo, että yhteistyö Netellon kanssa alkoi, koska hän vakuuttui asiantuntijoiden ammattitaidosta sekä viestinnän selkeydestä.

”Yhteistyö on sujunut mutkattomasti, sillä saamme kysymyksiin aina vastauksen. Jos yhteyshenkilö ei osaa vastata johonkin kysymykseen heti, saamme vastauksen joka tapauksessa nopealla aikataululla.”

Tulevaisuudessa AuraClean saattaa hankkia Netellolta lisää palveluja mainonnan ja hakukoneoptimoinnin lisäksi. Pöydällä on ollut ideoita ainakin uusien sisältöjen tekemisestä yrityksen verkkosivuille.

”On ollut puhetta hakusanojen lisäämisestä talvikautta ajatellen. Sivusto voisi hyötyä myös asiakastarinoista, joten potentiaalia kyllä löytyy myös sisältöjen osalta. Voin suositella Netelloa yrityksille ja ennen kaikkea aloitteleville yrityksille. Palvelujen avulla uusi sivusto voi saada helposti kävijöitä.”

Marko Hietanen – AuraClean Oy

AuraClean Oy

AuraClean on vuonna 2021 perustettu yritys, joka tarjoaa puhdistuspalveluita rakennusalan, teollisuuden sekä muiden yritysten tarpeisiin. Palveluihin kuuluvat muun muassa viemärinavaus, suurtehoimurointi, kuivajääpuhallus ja korkeapainepesu.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×