Erconn Pelti

“Siinä, missä ennen yhteydenotot tulivat lähinnä puskaradion kautta ja tutuilta, nykyisin saamme tarjouspyyntöjä ennestään tuntemattomilta yrityksiltä. Liikenne sivustollamme on lisääntynyt.”

“Halusimme yksityisasiakkaiden lisäksi enemmän taloyhtiöitä ja rakennusfirmoja asiakkaiksemme. Tarjouspyyntöjä on tullut enemmän ja selkeästi huomaa, että jotain on muuttunut.”

Olga Takkula, Erconn Pelti

Tuttavan suosituksesta

Kun kattoremontteja pääkaupunkiseudulla tekevältä Erconn Pelti Oy:n Olga Takkulalta kysytään, mistä hän noin vuosi takaperin Netellon löysi, hersyvän naurun lomasta kuuluu: “En minä löytänyt Netelloa, vaan Netello löysi meidät!”

“Minulle esiteltiin tuolloin mm. yrityksiä, joita Netello oli tuloksekkaasti auttanut. Joukossa sattui olemaan tuttu yritys ja niinpä päätin soittaa sinne varmistaakseni, onhan yritys ollut tyytyväinen Netellon palveluihin.”

Tuttava suosittelikin Netelloa lämmöllä ja niin alkoi Erconn Pellin optimoinnin matka yhdessä Netellon kanssa. Lähes vuoden mittainen yhteistyö on sujunut hyvin ja Takkula onkin hiljattain uusinut sopimuksen, sillä optimoinnin avulla on saatu mukavia tuloksia.

Maksettua ja orgaanista näkyvyyttä

“Meillä oli aika pieni budjetti ja oli tärkeää saada maksetun mainonnan lisäksi näkyvyyttä myös orgaanisesti. Minulle kerrottiin, että tulokset vievät aikaa, mutta nyt niitä on selvästi alkanut tulla. Siinä, missä ennen yhteydenotot tulivat lähinnä puskaradion kautta ja tutuilta, nykyisin saamme tarjouspyyntöjä ennestään tuntemattomilta yrityksiltä. Liikenne sivustollamme on lisääntynyt.”

Takkula on pistänyt merkille, että yhteydenottoja jättävät nyt oikeaan kohderyhmään kuuluvat asiakkaat, kuten rakennusfirmat. Hän toteaakin: “Yhteydenotot ovat kyllä menneet oikeaan suuntaan. Halusimme yksityisasiakkaiden lisäksi enemmän taloyhtiöitä ja rakennusfirmoja asiakkaiksemme. Tarjouspyyntöjä on tullut enemmän ja selkeästi huomaa, että jotain on muuttunut.”

Netelloa Takkula haluaa kiittää tulosten lisäksi erityisesti kärsivällisyydestä. “Olen aina kiireinen ja minua on toisinaan vaikea tavoittaa.” Silti Netellon kanssa hommat toimivat hyvin.”

Olga Takkula, Erconn Pelti

Erconn Pelti Oy

Erconn Pelti Oy on Helsingin alueella toimiva kattoalan ammattilainen, jonka erikoisosaamista ovat katto- ja peltityöt, kuten kattoremontit ja sadevesijärjestelmät. Erconn Pelti on toiminut yli 20 vuotta ja palvelee niin yrityksiä, yksityisasiakkaita kuin taloyhtiöitäkin.

Tutustu sivustoon tästä! »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×