Fiber Highway

”Uusi verkkosivusto on tärkeä brändäysväline, jonka myös kilpailijamme ovat noteeranneet.”

Ratkaisut

Kaksi kolmesta avainsanasta löytyy Googlen luonnollisen haun ensimmäisen sivun ykköspaikalta.

”Kokonaisuudessaan uusi sivusto on informatiivinen. Yhteystiedot löytyvät helposti ja kävijät tietävät mihin kannattaa ottaa yhteyttä missäkin asiassa.”

– Antti Ansas, Fiber Highway Finland Oy toimitusjohtaja

Verkkosivusto on firman käyntikortti

”Sivuston ulkoasun päivitys oli meille erityisen tärkeää. Verkkosivusto on firman kasvot ja auttaa meitä luomaan tunnettavuutta. Käymme paljon messuilla, joten halusimme sivuston, jota voisimme hyödyntää myös muussa markkinoinnissa. Hyvännäköiset verkkosivut mahdollistavat näyttävät messumateriaalit ja pystymme antamaan itsestämme ammattimaisen kuvan.”

”Vanhan sivustomme päivittäminen oli hankalaa emmekä mielestämme saaneet riittävää palvelua. Halusimme uusia sivustomme ja piristää sivuston ulkonäköä, joten uuden yhteistyökumppanin valinta tuli ajankohtaiseksi. Näihin aikoihin Netellon ratkaisumyyjä Tino otti meihin yhteyttä puhelimitse. Sovimme tapaamisen ja kävimme asioita lävitse. Ratkaisu vaikutti hyvältä.”

”Koimme, että uusiin nettisivuihin on syytä satsata. Asiakkaat, potentiaaliset työntekijät ja jopa kilpailijat käyvät verkkosivustollamme, joten halusimme antaa itsestämme selkeän ja ammattimaisen kuvan. Uusi sivustomme täyttää tuon odotusarvon ja oli sijoituksen arvoinen.”

PYYDÄ TARJOUS VERKKOSIVUSTOSTA

Hakukoneoptimointi on prosessi

”Uuden verkkosivuston julkaisemisen jälkeen hakukoneoptimointi tuli mukaan kuvaan. Näkyvyytemme on parantunut ja kehitystä on tapahtunut. Hakukonenäkyvyyttä tärkeämpää meille oli kuitenkin sisällön päivitys potentiaalisia työntekijöitä varten ja imagomme kehittäminen. Lähitulevaisuudessa tulemme kuitenkin miettimään sivujemme sisältöä uusiksi – mitä haluamme sivuillamme painottaa – ja valitsemme uudet hakusanat tämän mukaisesti.”

Yhteistyö on sujunut mainiosti

”Kokonaisuudessaan olemme hyvin tyytyväisiä Netellon asiakaspalveluun. Useampi henkilö on ollut meihin yhteydessä ja olemme käyneet aktiivista keskustelua koko kumppanuuden ajan. On helppoa, kun eri ihmiset tietävät meidät ja pystyvät auttamaan meitä.”

”Koko yhteistyön ajan meille on kerrottu mitä tapahtuu ja avattu asioita tarpeen mukaan. Osaatte kertoa asiakkaalle mikä on fiksua ja mikä ei, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Prosessiin tottuminen vei jonkin aikaa, sillä Netellon palvelurakenne on hieman erilainen kuin mihin olimme tottuneet. Olemmekin oppineet paljon yhteistyön aikana. Kokonaisuudessaan Netellon asiantuntemus on hyvä, osaatte asianne.”

– Antti Ansas, Fiber Highway Finland Oy toimitusjohtaja

Fiber Highway Finland Oy

Fiber Highway Finland Oy on konesalikaapelointiin ja valokuituverkkoihin erikoistunut tietoliikennealan yritys, jonka osaamiseen kuuluvat sekä suunnittelu-, projektinjohto että rakentamispalvelut. Palvelu pitää sisällään myös tietojärjestelmät ja M2M-ratkaisut, joiden avulla yritykset voivat optimoida liiketoimintaa ja toimintaprosesseja. Korkea laatu ja tulevaisuuden kestävät ratkaisut ovat Fiber Highwayn toiminnan ytimessä.

Tutustu Fiber Highwayhin »

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää miten voimme parhaiten auttaa yritystäsi menestymään.

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

In English
×