GardenLiving Oy

“Hakukoneoptimoinnin aloittaminen oli hyvä päätös, sillä lisäsimme tarjontaamme uusia palveluita, joille oli tärkeää saada Google-näkyvyyttä. Kaikki palvelut ovat nyt ensimmäisellä hakutulossivulla ja olemme saaneet uusia asiakkaita.”

Ratkaisut

Netellon asiakaslähtöisyys vakuutti

Netellon palvelu on henkilökohtaista ja asiakaslähtöistä. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että meille tarjotaan kehitysehdotuksia, joilla oikeasti halutaan parantaa meidän sivustoamme.

– Eva Wuite, GardenLiving

Tavoitteena parempi Google-näkyvyys uusille liiketoiminta-alueille

“Laajensimme yrityksemme toimintaa ja perustimme uusia liiketoiminta-alueita, joten halusimme varmistaa, että ne löytyvät Googlesta. Meillä oli jo Google-mainontaa, mutta halusimme löytyä myös maksuttomien hakutulosten joukosta.”

“Valitsimme Netellon kahden toimijan joukosta, sillä Netellon palvelu oli henkilökohtaisempaa ja asiakaslähtöisempää.”

Uusia asiakkaita ja yhteydenottoja

“Lisäsimme maisemasuunnittelun ja pihapalveluiden rinnalle uudet palvelut, puutarhamyymälän, kukkakaupan ja vihersisustuksen, ja halusimme nostaa niiden näkyvyyttä Googlessa. Se oli hyvä päätös: kaikki palvelut ovat nyt ensimmäisellä hakutulossivulla ja meidät löydetään paremmin. Olemme saaneet uusia asiakkaita ja lisää yhteydenottoja”

Netellon asiakaspalvelu ja raportointi saavat kiitosta

“Olemme olleet tyytyväisiä Netellon palveluun, sillä kysymyksiimme vastataan aina. Lisäksi on hienoa, että Netello tarjoaa omatoimisesti apua ja ideoita, joista voisi olla meille hyötyä. Nämä parannukset tehdään kaiken lisäksi ammattimaisesti ja ilmaiseksi tai minimihinnalla, joten meidän ei ole tarvinnut olla esimerkiksi mainostoimistoon yhteydessä.”

“Voisimme ehdottomasti suositella Netelloa eteenpäin, sillä kaikki on toiminut hyvin. Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että saamme kuukausittain raportit hakukoneoptimoinnin tuloksista ja niitä on myös käyty suullisesti kanssamme läpi.”

– Eva Wuite, GardenLiving

GardenLiving Oy

GardenLivingin taustalla on Huvila & Huussi -ohjelmasta tuttu maisemasuunnittelija Eva Wuite. Yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa syntyi inspiroiva Viherkeidas, joka tarjoaa sekä kodeille että yrityksille laajan viheralan osaamisen yhdestä paikasta: maisema- ja pihasuunnittelun, puutarhureiden pihapalvelut, vihersisustamisen sekä kukkakaupan ja puutarhamyymälän.

Tutustu verkkosivustoon »

In English
×