Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä

Yritykselle on tehty uudet verkkosivut ja tuotettu johdonmukaisesti uusia sisältöjä verkkosivuille.

Verkkoviestintä kuntoon

Kipinän toimitusjohtajan Juha Kivimäen mukaan yhteistyö Netellon kanssa on parantanut yhtiön verkkoviestintää kautta linjan.

Koko verkkoviestintä kuntoon

Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy on ollut Netellon asiakkaana vuodesta 2016.

Tuon jälkeen yritykselle on tehty uudet verkkosivut, hankittu uusia asiakkaita ja tuotettu johdonmukaisesti uusia sisältöjä verkkosivuille.

Yhteistyö Netellon kanssa alkoi kotisivuista. Netellon myyjänä toiminut Aki Ahokannas oli esitellyt Netellon referenssejä, jotka miellyttivät Juha Kivimäen silmää.

Viimeisimpänä Kipinän sivuille on avattu erillinen blogiosio, jonne Netellon sisällöntuotanto-osasto kirjoittaa säännöllisesti artikkeleita Kipinän toivomista aiheista.

Yhteistyö Netellon kanssa on parantanut Kipinän verkkoviestintää kautta linjan

Kivimäen mukaan yhteistyö Netellon kanssa on parantanut yhtiön verkkoviestintää kautta linjan.

Netellon tuottamat tekstit ovat Kivimäen mukaan olleet hyvää ja yleispätevää sisältöä, jota on pystytty hyödyntämään myös muualla kuin blogissa ja verkkosivuilla.

Laadukas sisältö taipuu moneen käyttöön

Tekstejä on käytetty alkuperäistarkoituksen ohella myös esimerkiksi markkinointikirjeissä prospektiasiakkaille ja muissa asiayhteyksissä. Sisältöjä on myös jaettu ja peukutettu ahkerasti netissä.

Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy

Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy on henkilöstönvuokraukseen, rekrytointiin, ulkoistamispalveluihin sekä etabloitumiseen Puolassa erikoistunut yritys. Toiminnan lähtökohta on kohdentaa asiakkaiden toiveet ja odotukset sekä työntekijöiden ammattitaito. Yritys avustaa yrityksiä myös Puolaan sijoittumisessa, tuotannon käynnistämisessä ja ylläpidossa.

Tutustu verkkosivustoon »

×