HormiHoiva

“HormiHoivan uudet verkkosivut palvelevat nyt todella hyvin sekä taloyhtiöitä että yksityisasiakkaita. Palvelut löytyvät huomattavasti paremmin, kun ne ovat omalla sivustollaan. Tämä oli todella suuri parannus ja projekti onnistui erittäin hyvin. Olemme todella tyytyväisiä.”

Laadukasta yhteistyötä

“Netellon asiantuntijat tietävät, mitä ovat tekemässä. Porukka on miellyttävää ja nuorekasta. Olemme saaneet aina järkevää, aktiivista ja asiantuntevaa palvelua.”

– Mika Ruotsalo, HormiHoiva

Uudet verkkosivut toivat palvelut selvemmin esiin

”HormiHoiva kuuluu KattoHoivan alle, mutta on oma tulosyksikkönsä. Halusimme HormiHoivalle oman sivuston, jotta palvelut erottuisivat selkeämmin kattopalveluiden joukosta. Toiveenamme oli, että sivusto olisi samantyylinen kuin KattoHoivan sivusto, mutta silti omanlaisensa. Mielestämme tässä onnistuttiin erityisen hyvin. Toiveitamme selvästi kuunneltiin.”

”Kun uutta sivustoa ryhdyttiin tekemään, yritimme itse kirjoittaa tekstejä sivustolle, mutta se oli niin hankalaa, että päätimme antaa senkin homman Netellolle. Saimme todella hyvät tekstit vain pienellä pohjustuksella.”

Selkeä ohjeistus ja aktiivinen yhteydenpito

”Saimme Netellolta selkeät ohjeet, mitä meiltä odotettiin missäkin vaiheessa. Pidimme siitä, että turha jaarittelu oli karsittu pois ja systeemi oli todella selkeä. Saimme myös aina apua, jos sitä tarvitsimme.”

”Meihin on pidetty aktiivisesti yhteyttä ja meitä on myös patistettu saamaan asioita aikaiseksi. Sujuvuus ja joustavuus ovat olleet Netellon vahvuuksia koko matkan ajan.”

HormiHoiva

Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnilla

”Alun perin löysimme Netellon, kun myyjä Tino otti meihin yhteyttä. Meidät vakuutti Netellon vahva asiantuntijuus sekä se, että yrityksessä oli niin hyvän oloista porukkaa töissä. Kaikkien kanssa oli helppo keskustella.”

”Yhteistyö alkoi siitä, että ryhdyimme tekemään KattoHoivalle hakukoneoptimointia. Sen jälkeen pohdimme, kuinka saisimme some- ja blogipuolen kuntoon, ja myös siihen löytyi erittäin toimiva resepti. Olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä.”

”Netellon asiantuntijat tietävät, mitä ovat tekemässä. Porukka on miellyttävää ja nuorekasta. Olemme saaneet aina järkevää, aktiivista ja asiantuntevaa palvelua, ei tuputtavaa. Myös tarpeiden kartoitus on käyty hyvässä ja rakentavassa hengessä, ja saatu uusia kehitysideoita.”

Uudet verkkosivut nostivat ammattimaisuuden uudelle tasolle

”HormiHoivan uudet verkkosivut palvelevat nyt todella hyvin sekä taloyhtiöitä että yksityisasiakkaita. Palvelut löytyvät huomattavasti paremmin, kun ne ovat omalla sivustollaan. Tämä oli todella suuri parannus ja projekti onnistui erittäin hyvin. Olemme todella tyytyväisiä.”

”Uusi sivusto näyttää nyt paljon ammattimaisemmalta. Sivuston visuaalinen ilme on hieno, ja on ilo suositella nettisivujamme. Uskomme, että uusi sivusto tuo meille lähitulevaisuudessa paljon yhteydenottoja.”

– Mika Ruotsalo, HormiHoiva

HormiHoiva

HormiHoiva tarjoaa hormien elinkaaripalveluita Uudellamaalla kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille sekä yksityishenkilöille. Yritys toteuttaa muun muassa hormien kuntoarviot ja kartoitukset sekä massaukset ja sukitukset.

HormiHoiva on osa KattoHoivaa, mutta toimii omana tulosyksikkönään.

Tutustu HormiHoivan sivustoon »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

In English
×