JPT Jaskari – Serco

”Olemme erittäin tyytyväisiä ratkaisuumme – saamme nykyään huomattavasti enemmän yhteydenottoja nettisivuiltamme.”

”Tarvitsimme uuden logon, visuaalisen ilmeen sekä uudet kotisivut. Kävimme läpi monia palveluntarjoajia ja päädyimme Netelloon. Oma visiomme kohtasi Netellon kanssa parhaiten ja tuntui, että puhuimme eniten samaa kieltä”

– Juha-Pekka Jaskari, JPT Jaskari Oy toimitusjohtaja

Sivusto löytyy ja vakuuttaa

”Muutama vuosi sitten teimme strategisen päätöksen panostaa enemmän omaan tuotekehitykseemme eli tiekoneiden ja laitteiden suunnitteluun ja tuotantoon. Tarvitsimme uuden logon, visuaalisen ilmeen sekä uudet kotisivut. Kävimme läpi monia palveluntarjoajia ja päädyimme Netelloon. Oma visiomme kohtasi Netellon kanssa parhaiten ja tuntui, että puhuimme eniten samaa kieltä. Myös kotisivujen rakenne ja toiminta vakuuttivat.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä ratkaisuumme – saamme nykyään huomattavasti enemmän yhteydenottoja nettisivuiltamme.  Asiakkaat löytävät meidät ja sivustomme on saanut kehuja myös ulkonäöstään.”

Verkkopalveluiden keskittäminen helpottaa omaa työtä

”Olemme aina saaneet apua ja vastauksia kysymyksiimme, kun niitä olemme tarvinneet. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Ennen verkkomarkkinointimme oli monen tahon takana, nyt olemme keskittäneet koko paketin Netelloon – helppoa ja vaivatonta, kun on tasan yksi numero, josta saa apua kaikkiin verkkoasioihin.”

Yhteistyö tulee jatkumaan

”Tulemme panostamaan jatkossa yhä enemmän omiin tuotteisiimme sekä myynnin ja markkinoinnin kasvuun, vanhoja alihankinta-asiakkaita unohtamatta. Ykkösmarkkinointikanavamme tulee olemaan netti. Sivuston kehitys, kohdennettu optimointi ja verkkokauppa tulevat olemaan olennainen osa tulevaisuuttamme – yhteistyössä Netellon kanssa.”

– Juha-Pekka Jaskari, JPT Jaskari Oy toimitusjohtaja

KYSY LISÄÄ RATKAISUISTAMME

SERCO – JPT Jaskari Oy

SERCO – JPT Jaskari Oy suunnittelee ja valmistaa ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja tiekoneita ja -laitteita. Valmistamme tuotteita muun muassa palo- ja lentoasemille, moottori- ja valtateille sekä kaupunki- ja taajamakäyttöön. Lisäksi teemme metallialan alihankintatöitä. Olemme toimineet Köyliössä, Satakunnassa vuodesta 2006 lähtien.

Tutustu Sercoon »

Kiinnostuitko?

Voimme toteuttaa myös sinulle samanlaisen ratkaisun. Kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet ja räätälöidään yrityksellesi parhaiten sopiva palvelukokonaisuus.

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×