Jubilo Oy

“Kaikki on sujunut todella hyvin. Olemme saaneet uuden verkkokaupan kautta lisää myyntiä ja hakukoneoptimoinnin kautta enemmän yhteydenottoja. Olemme Googlen ykkössivulla kaikilla yrityksellemme valituilla avainsanoilla.”

Nopeaa asiakaspalvelua

“Netellon kanssa työskentely on ollut täsmällistä. Jos on ollut jotain ongelmia, olemme saaneet vastauksia todella nopeasti! Sivustomme toimii paremmin, ja sen lisäksi olemme saavuttaneet paremman kokonaiskuvan ja ymmärryksen asioista.”

– Anne ja Viktor Stenmark, Jubilo

Hakukoneoptimointi siivitti kehittämään myös verkkokauppaa

“Olin digitaalisen markkinoinnin kurssilla ja ymmärsin, että meidän pitäisi ryhtyä tekemään hakukoneoptimointia. Löysin Netellon Googlen kautta. Myyjä tuli käymään meillä, ja ymmärsimme, kuinka paljon voisimme saada lisää näkyvyyttä hakukoneoptimoinnin avulla.”

“Viimeisimmän hakukoneoptimoinnin raportin mukaan olemme kaikilla yrityksellemme valituilla avainsanoilla Googlen ykkössivulla. Ennen optimointia emme olleet siellä.”

Yhteistyötä päätettiin laajentaa

“Kun saimme hakukoneoptimoinnin kuntoon, ryhdyimme päivittämään Netellon kanssa verkkosivustoamme. Sen lisäksi päätimme tehdä verkkokaupan, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Sitä on helppo käyttää ja seurata.”

“Olemme saaneet verkkokaupan kautta lisää myyntiä ja hakukoneoptimointi on lisännyt verkkosivujen kautta tulevia yhteydenottoja. Netellon palvelu on toiminut koko ajan moitteettomasti: olemme saaneet nopeasti vastauksia, jos meillä on ollut jotain ongelmia.”

– Anne ja Viktor Stenmark, Jubilo

Jubilo Oy

Espoossa toimiva Jubilo Oy tekee teollisuuspakkauksia eri teollisuuden aloille. Lisäksi verkkokaupan kautta palvellaan esimerkiksi metsänomistajia, joille tarjotaan mm. klapisäkkejä. Kolmantena palveluna toimii Jubilo Waste, joka tarjoaa puolestaan paperisia pusseja ja muita ratkaisuita biojätteen lajitteluun.

Tutustu verkkosivustoon »

×