Kontrasti

Hakukoneoptimoinnilla yrityksen löytyvyys tuli nopeasti kuntoon ja tyylikkäät toimialalle sopivat sivut ovat keränneet kiitosta asiakkailta.

”Uusimme nettisivut, jotta meidät löydetään”

– Jonna Jääskeläinen, Kontrasti Oy toimitusjohtaja

Hakukoneoptimoinnilla löytyvyys kuntoon

”Netellon myyntipäällikkö Mikko Sinilahti otti meihin päin yhteyttä ja sovimme tapaamisen, sillä nettisivujemme uusiminen oli ajankohtaista. Tapaaminen Mikon kanssa vakuutti meidät, että Netello on oikea yhteistyökumppani meille. Mikko osasi havainnollistaa, miten nettisivut ja hakukoneoptimointi kulkevat käsi kädessä ja miten asiat hoidetaan kuntoon. Ymmärsimme myös, että hakukoneoptimointi on meille hakukonemainontaa parempi vaihtoehto. Netti on tärkein markkinointikanavamme, joten Google-löytyvyys ja vakuuttava sivusto ovat meille kaikki kaikessa. Päätös yhteistyön aloittamisesta oli helppo tehdä. Hakukoneoptimointi oli mukana syksyn 2016 nettisivujen uusimisprojektissa alusta asti. On yllättävää, kuinka helppoa sivustoa on tehdä optimointi edellä.”

PYYDÄ TARJOUS HAKUKONEOPTIMOINNISTA

Uudet sivut keräävät kiitosta asiakkailta

”Olemme saavuttaneet tavoitteemme ja asiakkaat ovat kiitelleet uusia sivujamme. Uudet ja nykyiset asiakkaamme löytävät meidät Googlen kautta. Nettisivut tukevat myyntityötämme – sisältö on asiakasta kiinnostavaa ja sivut ohjaavat helppoon yhteydenottoon. Myös sijaintimme löytyy helposti ja asiakkaat tulevat käymään, koska löytävät palvelun läheltä.”

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Netellon kanssa. Meidän omat näkemyksemme kohtasivat asiantuntijoiden kanssa ja yhteistyö oli suurimmaksi osaksi oikein sujuvaa; nettisivujen teko oli tiukka puristus ja matkan varrelle mahtui kaikenlaista, kuten kaikissa suurissa projekteissa. Lopussa kuitenkin kiitos seisoo – kun avaan nettisivumme, tulen heti hyvälle mielelle ja hymyilyttää. On ilo ohjata asiakkaita uudelle sivustollemme.”

– Jonna Jääskeläinen, Kontrasti Oy toimitusjohtaja

Mitä saavutettiin

Kaikki valitut avainsanat löytyvät Googlen luonnollisessa haussa ensimmäiseltä sivulta, useimmat vielä paalupaikalta! Uudet nettisivut tukevat myyntityötä ja asiakaskäynnit ja yhteydenottopyynnöt ovat lisääntyneet.

Kontrasti Oy

Kontrasti Oy on pienehkö perheyritys, joka suunnittelee, rakentaa ja hoitaa yksityispihoja. Kesäsesongin aikana yritys työllistää noin 10 piha- ja puutarha-ammattilaista.

Tutustu Kontrastiin »

Haluatko sinäkin yrityksesi löytyvyyden kuntoon ja toimialallesi sopivan sivuston?

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×