Kuljetusliike Aarni Isotalo

”Halusimme ensin käytännön pään kuntoon. Lähdimme liikkeelle ruohonjuuritasolta ja järjestelmä suunniteltiin niin, että järjestelmän käyttö on rasvanäpeille ja kuskeille mahdollisimman helppoa.”

”Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä kuljetuksenohjausjärjestelmään. Järjestelmä säästää aikaa ja työtä.”

Aarni Isotalo, Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy toimitusjohtaja

”Useasti saattaa olla hyvin vaikea saada suunnittelija ymmärtämään mitä haetaan, mutta Netellon projektipäällikkö Jukka Niemi on eri maata. Hän oppi hyvin nopeasti ymmärtämään meidän autonkuljettajien maailmaa. ”

– Aarni Isotalo, Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy toimitusjohtaja

Pitkä yhteistyö tuo ymmärrystä

“Vanha järjestelmämme kaipasi päivitystä nykyaikaan ja etsimme pientä ohjelmistotoimistoa, pienen toimittajan eduilla. Halusimme yhteistyökumppanin, jonka kanssa henkilökohtainen kontakti onnistuu helposti ja jolle pystymme kertomaan selkokielellä mitä haluamme ja mitä toiveita meillä on järjestelmän suhteen. Sopiva kumppani löytyi Netellosta.”

”Olemme tehneet Netellon kanssa yhteistyötä vuodesta 2014. Pitkän yhteistyön ansiosta ymmärrämme toisiamme hyvin ja yhteistyö on helppoa.”

Järjestelmän suunnittelu lähti liikkeelle ruohonjuuritasolta

”Halusimme ensin käytännön pään kuntoon. Lähdimme liikkeelle ruohonjuuritasolta ja järjestelmä suunniteltiin niin, että järjestelmän käyttö on ”rasvanäpeille” ja kuskeille mahdollisimman helppoa.”

”Useasti saattaa olla hyvin vaikea saada suunnittelija ymmärtämään mitä haetaan, mutta Netellon projektipäällikkö Jukka Niemi on erimaata. Hän oppi hyvin nopeasti ymmärtämään meidän autonkuljettajien maailmaa. ”

Järjestelmä säästää työaikaa ja tehostaa toimintaa

”Aiemmin otimme tilauksia ylös käsin. Tämä aiheutti paljon ylimääräistä työtä: kuskit soittelivat toimistoon ja kyselivät esim. ajo-ohjeita eikä toimistossa vastaavasti tiedetty kuskin reittejä. Kuljetuksenohjausjärjestelmän myötä tiedämme aina missä mikäkin auto menee ja milloin.”

”Toimitamme lämmitysöljyä 14 eri paikkakunnalle, joten järjestelmä helpottaa reittisuunnittelua huomattavasti ja lisää paikallistuntemusta.”

Kuljetuksenohjausjärjestelmän hyödyt:

 • Turha ajo autolla vähenee
 • Kuljetustunnit vähenevät
 • Virheet vähenevät
 • Turvallisuus lisääntyy (ei ajeta harhaan)
 • Kuljettajilla on tieto huomioonotettavista asioista
 • Paikallistuntemus lisääntyy

Hintaa ei kannata tuijottaa sokeasti

”Hintataso ei ollut meille ratkaiseva kriteeri. Pitää ajatella kokonaisuutta. Olisimme voineet saada järjestelmän toiselta toimittajalta halvemmalla, mutta silloin esimerkiksi muutostenteko järjestelmään olisi ollut todella vaikeaa. Pelkkää hintaa ei kannata tuijottaa sokeasti – kaikki muu ympärillä ratkaisee todella paljon.”

Yhteistyön ja palvelun laatu vakuuttaa

”Yhteistyö Netellon kanssa on kulkenut hyvin. Netello on juuri sopivan kokoinen firma – tunnemme toisemme. Olen tykännyt erityisesti ihmisläheisestä yhteistyöstä. Myös palvelun laatu on vakuuttavaa.”

”Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä kuljetuksenohjausjärjestelmään. Järjestelmä säästää aikaa ja työtä.”

– Aarni Isotalo, Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy toimitusjohtaja

”Asiakaspalvelumme on parantunut. Näemme suoraan esimerkiksi asiakkaan tilaushistorian. Kaikesta jää jälki ja voimme tehdä muistiinpanoja esim. talon väristä ja sijainnista suoraan järjestelmään. Kaiken kaikkiaan toimintamme on ammattimaisempaa ja tämä välittyy myös suoraan asiakkaille.”

Minna Virta, Kuljetusliike Aarni Isotalo laskutus

Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelmään

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä järjestelmään. Kaikki toimii kivasti. Järjestelmän myötä paikallistuntemukseni on kasvanut tuntuvasti. Tiedän heti mihin tilaukset menevät ja mikä on reittisuunnittelun kannalta järkevää.”

”Ennen järjestimme kuljetuksia postinumeroittain. Tämä ei toiminut, sillä tiet voivat olla todella pitkiä ja kuljettavat tekivät turhia, pitkiä lenkkejä.”

Järjestelmä tuo monia hyötyjä

”Asiakaspalvelumme on parantunut. Näemme suoraan esimerkiksi asiakkaan tilaushistorian. Kaikesta jää jälki ja voimme tehdä muistiinpanoja esim. talon väristä ja sijainnista suoraan järjestelmään. Kaiken kaikkiaan toimintamme on ammattimaisempaa ja tämä välittyy myös suoraan asiakkaille.”

”Voin käyttää järjestelmää myös tabletilla, joka helpottaa esimerkiksi päivystystä ja voin hoitaa kiireellisiä asioita missä ja milloin tahansa. Asiakaspalvelumme on parantunut ja laajentunut.”

 • Paikallistuntemus on parantunut
 • Järjestelmä helpottaa reittisuunnittelua
 • Asiakaspalvelun laatu on parantunut
 • Toiminta on ammattimaista
 • Järjestelmä tehostaa, nopeuttaa ja helpottaa työtä

Vanhaan ei ole paluuta

”En missään nimessä palaisi vanhaan. Järjestelmän ansiosta työ on helpompaa ja osaaminen suurempaa. Järjestelmä tehostaa, nopeuttaa ja helpottaa työtä.”

Yhteistyö toimii

”Yhteistyö Netellon ja erityisesti Jukka Niemen kanssa on ollut henkilökohtaista, hedelmällistä ja sujuvaa. Pienet bugit on korjattu myös nopeasti, jos ei saman päivän aikana niin viimeistään seuraavana.”

– Minna Virta, Kuljetusliike Aarni Isotalo laskutus

”Ennen sain noin 200 tarkistussoittoa ja ohjekyselyä kuskeilta päivässä. Puhelut ovat vähentyneet järjestelmän myötä noin puolella.”

– Mikael Vesanen, Kuljetusliike Aarni Isotalo ajojärjestelyt

Järjestelmä ennaltaehkäisee virheitä

”Olemme hyvin tyytyväisiä järjestelmään. Kuskit tykkäävät, että päivän työt löytyvät yhdestä paikasta ja järjestelmää käytetään esimerkiksi navigoimiseen. Ennen tämä kaikki oli kasa lappuja ja työt hoidettiin käytännössä sokkona. Ennen myös virheiden mahdollisuus oli suuri. Järjestelmän ansiosta pystymme ennaltaehkäisemään monet virheet.”

”Järjestelmä toi suurta helpotusta tablettien ansiosta. Viestit tavoittavat kuljettajat ja kaikki tieto menee suoraan autoihin. Tämä helpottaa elämistä ja olemista suuresti.”

Järjestelmä palvelee meitä

”Järjestelmästä on kehitetty ja räätälöity juuri sellainen kuin olemme halunneet. Yhteistyö on sujunut hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä. Kehitys ei myöskään ole pysähtynyt, vaan järjestelmä paranee koko ajan. Työn alla on kokonaisvaltainen ohjelmisto, joka palvelee meitä kaikkia.”

 • Järjestelmä on helpottanut käytännön työtä huomattavasti
 • Tilaukset tallennetaan suoraan järjestelmään eli tieto on aina reaaliaikaista
 • Järjestelmän käyttö onnistuu matkan päällä ja myös kotona kännykällä ja tabletilla
 • Virheet ja iltasoitot ovat vähentyneet huomattavasti

”Kaiken kaikkiaan kuormien hallinta on helpottunut. Näemme suoraan esimerkiksi mitä autoihin on laitettu ja milloin kuski on aloittanut purun. Järjestelmästä näkee myös suoraan mihin mikäkin kuorma on menossa ja minkä kokoisia toimitukset ovat. ”

Järjestelmä on tuonut järjen kaaokseen

”Ennen sain noin 200 tarkistussoittoa ja ohjekyselyä kuskeilta päivässä. Puhelut ovat vähentyneet järjestelmän myötä noin puolella.”

”Kaikki asiat pysyvät järjestyksessä ja perustiedot ovat kaikkien käytettävissä. Järjestelmä on tuonut järkeä kaaokseen ja odotan innolla mihin järjestelmä vielä kehittyy.”

Helppokäyttöisyys on yksi suuri hyöty

”Järjestelmä on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Kaikki tieto on maksimissaan parin klikkauksen takana. Kuskit omaksuivat järjestelmän helposti.”

– Mikael Vesanen, Kuljetusliike Aarni Isotalo ajojärjestelyt

Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy

 • Öljy- ja energiayhtiöiden kevytöljyjen sekä huoltoasemaketjujen liikennepolttonesteiden kuljetukset
 • Teollisuuden ja tienpäällystyksen sideainekuljetukset
 • Voimalaitosten ja teollisuuden raskaan polttoöljyn kuljetukset

Kuljetusliike Aarni Isotalo on nykyaikainen kuljetusliike, joka panostaa asiakaslähtöisyyteen, turvallisuuteen, ammattitaitoon ja tehokkuuteen. Yritykseltä löytyy ammattitaitoa ja kalustoa hyvin monenlaisten kuljetusten suorittamiseen.

Tutustu yritykseen »

Kiinnostuitko?

Voimme suunnitella ja toteuttaa räätälöidyn järjestelmän myös teidän yrityksellenne. Tutustu tarkemmin palveluihimme tai pyydä tarjous.

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×