Laatulomake

“Yrityksen kannattavuus on parantunut viime vuosina huimasti – tämä on nimeen omaan hakukoneoptimoinnin ja sivuston ansiota!” –Laatulomake AJ Oy

Kaikki 11 optimointitermiä löytyvät Googlen ykkössivulta. (Päivitetty 3.9.2018)

”Kirjapainojen vaikeina aikoina yrityksemme suunta on kääntynyt kasvuun, nykyään olemme erittäin menestyvä yritys. Suuri kiitos tästä kuuluu Netellolle.”

– Laatulomake AJ Oy

Lähtötilanne

“Vielä vuonna 2012 Laatulomakkeella oli itse tehty sivusto, joka ei täyttänyt asiakkaiden toiveita eikä vastannut asiakkaiden kysymyksiin. Sivustollamme ei käytännössä ollut mitään informaatiota asiakkaalle – siksi saimmekin paljon turhia yhteydenottoja. Vastasimme toistuvasti samoihin kysymyksiin, joka kulutti paljon energiaa ja työaikaa. Totesimme, että tarvitsemme toimivan sivuston, joka tarjoaa vastaukset asiakkaan kysymyksiin ja on asiakaslähtöinen. Samoihin aikoihin teimme periaatepäätökseen, että mainostamme vain netissä – tätä päätöstä emme ole katuneet päivääkään.

Käytännössä tarvitsimme kaksi asiaa: toimivan sivuston sekä erinomaisen hakukonelöydettävyyden. Totesimme, että emme pysty tähän yksin, tarvitsemme työhön ammattilaisen.”

Ratkaisut

“Näihin aikoihin Netellosta otettiin meihin yhteyttä ja tarjottiin sivusto- ja hakukoneoptimointipalveluja. Tulimme loistavasti toimeen myyjän kanssa – aivan kuin hän olisi lukenut ajatuksemme. Meillä oli tarve ja haimme ratkaisua nopealla aikataululla. Netello tarjosi vakuuttavaa sivustopakettia hyvällä hinta-laatusuhteella – emme edes harkinneet muita yhteistyökumppaneita. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä valintaamme!”

Tulokset

 1. Löydymme Googlen hakutulosten kärkipäästä
 2. Saamme tarjouspyyntöjä nettisivulta päivittäin
 3. Asiakasmäärämme on kasvanut – meillä on hyvä ja aktiivinen asiakaskunta
 4. Liikevaihtomme ja tuottavuutemme ovat nousseet
 5. Kannattavuutemme ja tuloksemme on parantunut

KYSY LISÄÄ HAKUKONEOPTIMOINNISTA

Hakukoneoptimointi tuottaa näkyvyyttä

“Netellon toteuttama hakukoneoptimointi on tuottanut loistavia tuloksia! Aloitimme parilla avainsanalla, vuosien varrella optimointia on lisätty ja nykyään sisältömme on optimoitu noin 10 sanan osalta. Kun kysymme asiakkailtamme, miten löysit meidät, vastaus on yleensä Googlesta, oikeiden hakusanojen perusteella. Tulemme Googlen hakutuloksissa ensimmäisten joukossa vastaan!”

Nettisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset – saamme tarjouspyyntöjä päivittäin

“Olemme erittäin tyytyväisiä nettisivuihimme: sivut ovat selkeät ja informatiiviset ja asiakkaiden on helppo ottaa meihin yhteyttä. Saamme tarjouspyyntöjä päivittäin netin kautta ja useimmiten lähetämme 2-3 tarjousta päivässä.”

“Meille on myös tärkeää, että voimme itse päivittää sivustoamme. Netellon sivustohallinnan kautta sivujen päivitys on helppoa ja nopeaa. Jos kyseessä on suurempi muutos, otamme yhteyttä Netelloon ja asiat järjestyvät aina joutuisasti. Oma graafikkomme tekee yhteistyötä Netellon graafikon kanssa, he pohtivat yhdessä mitä asiakkaat haluavat ja löytävät niihin parhaat mahdolliset ratkaisut.”

– Laatulomake AJ Oy

Laatulomake AJ Oy

Laatulomake on pienehkö kirjapaino Kirkkonummen Masalassa, joka on erikoistunut jäljentäviin lomakkeisiin, kuten tilisiirtoihin ja rahtikirjoihin. Olemme perheyritys, joka ollut painoalalla lähes 40 vuotta. Viimeisen vuosikymmenen aikana jäljentävien lomakkeiden suosio on lähestulkoon romahtanut ja lukuisat painot ovat lopettaneet toimintansa – meidän liikevaihtomme ja painomäärämme ovat vain nousseet. Tästä iso kiitos kuuluu Netellolle! Olemme tehneet oikeita päätöksiä ja työskentelemme oikeiden henkilöiden kanssa.

Tuotteet

 • Itsejäljentävät lomakkeet, kuten tilisiirrot ja rahtikirjat
 • Varoitustarrat ja pakkaustarrat
 • Kirjekuoret painatuksella
 • Postin osoitekorttien painatus
 • Muut painotuotteet

Vahvuudet

 • Joustavuus – nopea toimitus.
 • Ainutlaatuinen konekanta – määrätyille lomakemäärille tuotamme jäljentävät lomakkeet edullisimmin koko Suomessa.
 • Erinomainen palvelu – olemme äärimmäisen sitoutuneita työhö
 • Verkostoituminen – teemme yhteistyötä oikeiden ihmisten kanssa.

Tutustu Laatulomakkeeseen »

Kiinnostuitko?

Laatulomakkeen talousjohtajan Risto Keräsen sanoin: “Yrityksemme kannattavuus on parantunut viime vuosina huimasti – tämä on nimeen omaan hakukoneoptimoinnin ja sivuston ansiota!”

Haluatko, että teemme saman yrityksellesi?

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

In English
×