Tilitoimisto Lähitili

”Hakukoneoptimointi on edesauttanut tuloksemme ja liikevaihtomme kasvua. Tarjouspyyntöjä tulee tasaiseen tahtiin ja olemme saaneet uusia asiakkaita. ”

Ratkaisut

Lähitili löytyy Googlen ensimmäiseltä sivulta valitulla optimointitermillä ”Tilitoimisto Kotka”.
(Päivitetty 3.9.2018)

”Hakukoneoptimointia on tehty nyt 1,5 vuotta ja olemme olleet Googlen hakutulosten etusivulla lähes koko ajan. Alussa meni hetki ennen kuin näkyvyys nousi, mutta tulokset alkoivat näkymään kyllä yllättävänkin nopeasti. Teitte mitä lupasitte!

– Sonja Hyttinen, Lähitili

Miten yhteistyö alkoi?

”Netellon ratkaisumyyjä Tino Tabell soitteli meille päin ja kertoi Netellon palveluista. Tämän jälkeen Tino tuli käymään toimistollemme Kotkaan ja selitti tarkasti mitä tehdään ja miten homma toimii. Tähän asti olimme käyttäneet vain Google Adwordsia eli maksullista hakukonemainontaa – meillä ei ollut tietoa siitä, kuinka hyvä mainostuskeino hakukoneoptimointi on. ”

PYYDÄ TARJOUS HAKUKONEOPTIMOINNISTA

Avainsanan valinta

”Lähdimme kasvattamaan näkyvyyttä ”Tilitoimisto Kotka” -termille. Tämä on meille tärkein hakusana ja asiakkaamme hakevat sitä eniten. ”

Aktiivista toimintaa ja yhteistyötä

”Toiminta oli nopeaa ja yhteistyö on sujunut hyvin. Koko ajan on huolehdittu, että olemme tyytyväisiä ja yhteydenpito on ollut mukavan aktiivista. Saamme kuukausittain tiedon Google-näkyvyytemme kehittymisestä.”

Uusia yhteydenottoja tulee tasaiseen tahtiin

”Yhteydenottopyyntöjä on tullut tasaiseen tahtiin joka kuukausi. Esimerkiksi uudet, aloittavat yrittäjät hakevat tilitoimistoa nimenomaan Googlesta. Koska meidät löydetään Googlen ensimmäiseltä sivulta, olemme mukana vertailuissa ja meille lähetetään tarjouspyyntöjä.”

”Hakukoneoptimointi on hyödyllistä ja tarpeellista”

”Hakukoneoptimoinnin ansiosta olemme hakutulosten kärjessä ja hyöty on hakukonemainontaa suurempi: Hakukoneoptimointi on jatkuvaa ja optimoinnilla tähdätään kestäviin tuloksiin. Hakukonemainonnan teho puolestaan loppuu heti kun mainosbudjetti on käytetty loppuun. Olemme tehostaneet hakukoneoptimointia myös Facebook-sivuillamme ja muulla mainonnalla. ”

Suosittelemme

”Yhteistyö sujuu ja homma toimii kuten pitää. Suosittelen Netelloa mielelläni. Hinta-laatusuhde on kohdillaan ja hinnoittelu oli alusta asti selvä. Kiinteä kk-hinta on helposti budjetoitavissa eikä yllätyksiä tule.”

Sonja Hyttinen, Lähitili

Tilitoimisto Lähitili Oy

Lähitili on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten toimeksiantoihin. Yritys huolehtii palkanlaskennasta, laskutuksesta, veroasioiden hoitamisesta sekä muista tilitoimistotöistä. Lähitili neuvoo ja avustaa myös yrityksen perustamisessa. Kaikki toimeksiannot hoituvat yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tutustu Lähitiliin »

Haluatko sinäkin lisää yhteydenottoja?

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

In English
×