Logisteam

”Olemme tehneet Netellon kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2015 hakukoneoptimoinnin ja Google-mainonnan parissa. Olemme nousseet kaikilla tärkeimmillä hakusanoilla hyville sijoituksille Googlessa.”

Tukea aina saatavilla

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä sivustoon. Netellon kanssa kaikki on sujunut hyvin, ja olen aina saanut apua ja tukea, kun olen tarvinnut.”

– Tanja Honkasalo, Logisteam

Hakukoneoptimoinnista uuden sivuston rakentamiseen

“Olemme tehneet Netellon kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2015 hakukoneoptimoinnin ja Google-mainonnan parissa. Olemme nousseet kaikilla tärkeimmillä hakusanoilla hyville sijoituksille Googlessa. 2019 päätimme uudistaa nettisivut, sillä vanha sivusto oli jo moneen kertaan parsittu ja kaipasi uudistusta. Pääsimme kaikista asioista erittäin hyvin yhteisymmärrykseen.”

“Uudet sivut ovat keränneet paljon kiitosta ja kehuja. Sivusto on selkeästi jäsennelty, helppokäyttöinen ja kaikki palvelut ja koulutukset löytyvät sieltä kätevästi. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä sivustoon. On myös hienoa, että voimme itse lisätä sinne asioita tarpeen mukaan.”

Yhteydenottojen määrä on kasvanut

“Netellon kanssa kaikki on sujunut erittäin hyvin. Olen saanut apua ja tukea aina kun olen tarvinnut, ja lisäksi olen saanut koko ajan paljon tietoa projektin etenemisestä ja tuloksista. Netello lähettää säännöllisesti raportin, jossa kertoo tulosten lisäksi myös kehitysehdotuksia meidän suuntaamme.”

“Verkkosivuston kautta tulevien yhteydenottojen määrä on selvästi kasvanut, ja etenkin lomakkeiden kautta uusia kontakteja on tullut lisää. Kehitys on ollut koko ajan positiivista.”

Yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa

“Olemme lisänneet hakukoneoptimoinnin piiriin uusia sanoja eli laajentaneet yhteistyötämme entisestään. Olemme tulleet kaikkien netellolaisten kanssa hyvin toimeen eikä meillä ole mitään pahaa sanottavaa yrityksestä. Yhteistyö on toiminut alusta asti todella hyvin.”

– Tanja Honkasalo, Logisteam

Logisteam

Logisteam

Turvallisuuden, varastosuunnittelun ja logistiikan asiantuntijayritys Logisteam on koulutuksia ja suunnittelupalveluita tarjoava yritys Riihimäeltä. Logisteam on erikoistunut alan työturvallisuusasioihin ja on toiminut yli 10 vuotta.

Tutustu verkkosivustoon »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

In English
×