Mobila Electronics

”Olemme tyytyväisiä sivustomme näkyvyyden ja löydettävyyden parantumiseen. Tavoitteenamme oli, että löytyisimme orgaanisella haulla paremmin, jotta emme ole pelkästään mainosten kautta tulevien asiakkaiden varassa. Se on toteutunut hyvin.”

Yhteydenpito on säännöllistä

“Netellosta on jäänyt positiivinen kuva. Ehdoton plussa on se, että Netellolla pidetään huolta siitä, että asiakas ymmärtää, mitä tehdään ja miksi tehdään. Lisäksi yhteydenpito on säännöllistä.”

– Tomi Autio, Mobila Electronics

Hakukoneoptimoinnin merkitys selvisi matkan varrella

“Tein Netellon sivuilla näkyvyyskartoituksen sivustostamme, jonka jälkeen minuun otettiin yhteyttä. Lähdimme yhdessä pohtimaan, kuinka näkyvyyttä voisi kehittää verkkokauppapuolella. Hakukoneoptimointi oli minulle aluksi aivan vierasta, mutta olen koko ajan ymmärtänyt siitä enemmän.”

“Verkkokaupan kulut ovat melko isot, joten katteen on oltava sen mukainen. Sivustomme näkyvyyden ja löydettävyyden kasvun seurauksena olemme saaneet uusia asiakkaita orgaanisesti. Tulokset ovat parantuneet.”

Aktiivinen yhteydenpito lisää luottamusta

“Netellosta on jäänyt positiivinen kuva. Ehdoton plussa on se, että Netellolla pidetään huolta siitä, että asiakas ymmärtää, mitä tehdään ja miksi tehdään. Lisäksi yhteydenpito on säännöllistä. Meillä on ollut palaveri vähintään kerran kuussa, jossa on kerrottu, missä mennään.”

“Positiivinen yllätys oli se, että Netellolla pidetään huolta myös siitä, että asiat eivät jää roikkumaan. Jos meille on osoitettu jotain pyyntöjä sivuston suhteen, Netellon päässä on varmistettu, että asiat oikeasti etenevät. Moni muu yritys olisi tehnyt huomautuksen, mutta jättänyt asian sikseen.”

– Tomi Autio, Mobila Electronics

Mobila Electronics Oy

Mobila Electronics Oy tekee puhelinhuoltoa pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Lisäksi yritys myy puhelintarvikkeita ja varaosia verkkokaupan kautta ympäri maailmaa tukkumyyntinä ja suoraan kuluttajille.

Tutustu verkkosivustoon »

Haluatko Google-näkyvyyden kuntoon?

KYSY LISÄÄ   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

×