Nymix

”Tavoitteemme on kaksinkertaistaa liikevaihtomme, joten yhteistyö verkkokauppaosaajan ja meidän välillä on toimittava saumattomasti ja määrätietoisesti. Suunta ja yhteistyökumppani ovat oikeita – tästä olemme vakuuttuneita.”

Ratkaisut

Tällä hetkellä viisi kymmenestä optimointitermistä löytyy Googlen ykkössivulta. (25.10.2018)

Verkkokauppa on keskeinen osa yrityksen toimintaa

”Tuotteiden hallinta tapahtuu verkkokaupassa ja samalla verkkokauppa palvelle myynnin ja markkinoinnin tarpeita ja tavoitteita. Hyvän ja osaavan yhteistyökumppanin löytäminen tähän on hyvin tärkeää.”

– Marcus Kanerva, Nymix Oy

Yhteinen sävel löytyi nopeasti

”Vuonna 2015 etsimme uutta ratkaisua verkkokauppa-alustaksi. Kävimme läpi erilaisia räätälöitäviä mutta kuitenkin kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Varteenotettavia vaihtoehtoja meillä oli noin viitisen kappaletta. Netellon ratkaisussa tykästyimme sen hallinta-osion yksinkertaisuuteen ja selkeyteen. Myös hinta vaikutti kohtuulliselta.”

”Netellon ratkaisumyyjänä toimivasta Mikko Sinilahdesta jäi meille kaikin puolin asiallinen kuva. Mikon tapa kohdata asiakas oli miellyttävä ja asiantunteva. Tunsimme, että tässä on yritys ja ihminen, johon voimme luottaa.”

”Verkkokauppa on keskeinen osa yrityksen toimintaa. Tuotteiden hallinta tapahtuu verkkokaupassa ja samalla verkkokauppa palvelle myynnin ja markkinoinnin tarpeita ja tavoitteita. Hyvän ja osaavan yhteistyökumppanin löytäminen tähän on hyvin tärkeää.”

Verkkosivuston kehittäminen ja hakukoneoptimointi ovat prosesseja

”Ensin toteutettiin verkkokauppauudistus, ja tänä vuonna mukaan astui hakukoneoptimointi. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön kaikin puolin. Olemme käyneet Mikon kanssa keskusteluja, ja todenneet, että verkkokaupan jatkuva kehittäminen ja hakukoneoptimointi on merkittävä osa yrityksen markkinoinnissa.”

”Tavoitteemme on kaksinkertaistaa liikevaihtomme, joten yhteistyö verkkokauppaosaajan ja meidän välillä on toimittava saumattomasti ja määrätietoisesti. Suunta ja yhteistyökumppani ovat oikeita – tästä olemme vakuuttuneita.”

Netello on meille myös strateginen kumppani

”Kaikki markkinointimme ja se, mitä me edustamme, kulminoituu verkkosivustoon. Sivusto on yksi tärkeimmistä markkinointikanavista ja yrityksen kasvot verkossa. Sillä, tapahtuuko kauppa lopulta netin vai kivijalan kautta, ei ole merkitystä. Tärkeintä on, että meidät löydetään ja asiakas vakuuttuu meistä luotettavana ja osaavana tavarantoimittajana.”

”Teemme asioita yhteistyössä Netellon kanssa. Tavoitteet ovat molemmille selkeät, niin myös keinot.”

– Marcus Kanerva, toimitusjohtaja ja osakas, Nymix Oy

Nymix Oy

Nymix on Pakkaustarvikkeiden ja – työkalujen asiantuntija. Meillä on yli 25 vuoden kokemus pakkausalan tukkukaupasta ja vähittäismyynnistä. Olemme menestyneet asiantuntevalla palvelulla, laajalla tuotetarjonnalla, edullisilla hinnoilla ja nopeilla toimituksilla.

Tutustu verkkosivustoon »

×