Oakland Service

“Yrityksemme liikevaihto kasvoi esimerkiksi Turun seudulla viime vuonna jopa 40 %. Tässä hakukoneoptimoinnilla on ollut merkittävä vaikutus.”

Hakukoneoptimointi auttanut merkittävästi liikevaihdon kasvattamisessa

“Tämän vuoden tavoitteenamme on kasvattaa liikevaihtoamme 30 %. Hakukoneoptimointi on keskeinen osa tätä kasvusuunnitelmaa, sillä niin suuri osa asiakkaistamme löytää meidät juuri optimoitavia sanoja Googlesta etsimällä.”

– Tuomo Nieminen, Toimitusjohtaja, Oakland Service Oy

Verkkosivuston kautta tulevien yhteydenottojen määrä moninkertaistunut

“Ennen, kuin aloitimme yhteistyön Netellon kanssa, emme saaneet yhteydenottoja verkkosivustomme kautta käytännössä ollenkaan. Yrityksemme tärkeimmät palvelut eivät juurikaan löytyneet Googlesta.

Nyt, kun Netello on tehnyt meille hakukoneoptimointia noin puolen vuoden ajan, saan henkilökohtaisia yhteydenottoja puhelimitse verkkosivustomme kautta 1-2 viikossa. Tähän määrään en ole laskenut yhteydenottoja, joita yrityksen muut työntekijät saavat.

Netello toteutti meille myös uuden, helppokäyttöisen verkkosivuston ja jatkuvaa Google-mainontaa. Verkkosivuston navigaatio ja käytettävyys on todella toimiva. Lisäksi sen hallinnoiminen on helppoa, ja tarvittaessa olen pystynyt päivittämään tarvittavia tietoja sivustollamme nyt itsekin!”

-Tuomo Nieminen, toimitusjohtaja, Oakland Service Oy

Hakukoneoptimointi auttanut merkittävästi liikevaihdon kasvattamisessa 

“Yrityksemme liikevaihto kasvoi esimerkiksi Turun seudulla viime vuonna jopa 40 %. Tässä hakukoneoptimoinnilla on ollut merkittävä vaikutus. Tämän vuoden tavoitteenamme on kasvattaa liikevaihtoamme 30 %. Hakukoneoptimointi on keskeinen osa tätä kasvusuunnitelmaa, sillä niin suuri osa asiakkaistamme löytää meidät juuri optimoitavia sanoja Googlesta etsimällä.”

Turun toimipisteen suurin yksittäinen kauppa syntyi hakukoneoptimoinnin seurauksena

“Viime vuonna myös Turun toimipisteemme suurin yksittäinen kauppa solmittiin asiakkaan kanssa, joka oli löytänyt meidät Googlesta yhdellä hakusanoista, joille Netello tekee optimointia.”

Oakland service

”Netello pitää meistä erinomaista huolta”

“Netello on pitänyt meistä äärimmäisen hyvää huolta! Asiakkaana tuntuu, että meistä ja tuloksista kannetaan oikeasti vastuuta.

Työntekijät pitävät Netellolla huolen siitä, että saamme todella sitä, mitä haluamme. Kaikki netellolaiset tuntuvat ymmärtävän, että hyvät tulokset ovat varmin tapa saada asiakkuus jatkumaan.”

Netellon ratkaisumyyjä ehdotti konkreettisia parannusehdotuksia

“Netellon ratkaisumyyjä Aki Ahokannas oli meihin aikanaan yhteydessä ja suositteli, millä tavoin sivustoamme ja yrityksemme löytyvyyttä voitaisiin parantaa. Sivustostamme ja sen hakukoneoptimoinnista vastasi aiemmin toinen taho, mutta emme olleet tyytyväisiä tuloksiin.

Aki kuitenkin antoi meille selkeitä ja  konkreettisia ehdotuksia tilanteen parantamiseksi, minkä seurauksena päätimme ostaa Netellolta verkkosivuston, jatkuvan hakukoneoptimoinnin sekä Google-mainontaa. Netello myös stilisoi verkkosivustomme sisältöjä sivustouudistuksen yhteydessä.

Tavoitteena verkkosivuston uusimiselle ja hakukoneoptimoinnille oli sekä nuorehkon yrityksemme tunnettuuden kasvattaminen että halu saada lisää yhteydenottoja. Yrityksemme on perustettu vasta vuonna 2015, joten sitä ei välttämättä tunneta vielä kovin laajasti.”

”Aivan loistavaa palvelua”

“Asiakaspalveluhenkisyys näkyy Netellon toiminnassa läpi koko tuotantoketjun, olipa kyseessä sitten yhteydenpito hakukoneoptimoijan, graafikon, sisällöntuottajan tai myyjän kanssa. Aivan loistavaa palvelua!”

Tämän porukan kanssa on kiva tehdä töitä. Voimme takuuvarmasti suositella Netelloa myös muille!”

-Tuomo Nieminen, toimitusjohtaja, Oakland Service Oy

Oakland Service (nykyisin osa Lassila & Tikanoja Oyj:tä)

Oakland Service Oy on vaativiin teollisuuspuhdistuksiin ja viemärihuoltoon erikoistunut yritys, josta tuli heinäkuussa 2020 osa Lassila & Tikanoja Oyj:tä. L&T tarjoaa asiakkailleen jätehuolto- ja kierrätyspalveluiden sekä vaarallisten jätteiden kierrätyspalveluiden lisäksi monipuolisia palveluita myös siivouksen, kiinteistöhuollon ja kiinteistötekniikan osa-alueilla ympäri Suomea.

Tutustu L&T:hen tästä.

Tutustu Oakland Servicen verkkosivustoon »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

In English
×