Parmatic Oy

”Sivustomme löydettävyys on parantunut paljonkin, optimointi on toiminut erittäin hyvin. Sivuston kautta tulee mukavasti kyselyitä.”

”Netellolla on mukavia ja ihmisläheisiä tekijöitä, joista huokuu asiantuntijuus.”

Janne Kolhonen – Parmatic

Uusi verkkosivusto hyvässä yhteishengessä

Korjausrakentamisen palveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Parmatic on ollut Netellon asiakas vuodesta 2015 alkaen. Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnilla ja laajeni parin vuoden päästä uuden nettisivuston rakentamiseen sekä sisällöntuotantoon.

Nyt ollaan siinä pisteessä, että vuoden 2022 syksyllä julkaistaan entistäkin ehompi verkkosivusto, joka on suunniteltu palvelemaan Parmaticin asiakkaita aiempaa paremmin. Raikas ulkoasu ja terävöitetyt palvelukuvaukset tuovat merkittävää lisäarvoa käyttäjille.

”Olen aika vaativa asiakas, sillä olen itsekin tehnyt kotisivuja ja nähnyt niiden elinkaaren. Tällä hetkellä meillä ei ole resursseja tehdä sivustoa itse, joten Netellon palvelu on ollut erittäin hyvä”, Parmaticin toimitusjohtaja Janne Kolhonen sanoo.

”Yhteistyön tekeminen ja kommunikointi on ollut helppoa. Netello osaa kertoa, mitkä ovat nykypäivän vaatimukset ja mahdolliset kompastuskivet.”

Löytyvyys nousuun optimoinnin avulla

Parmaticin sivustolla on tehty hakukoneoptimointia säännöllisesti joka kuukausi.

”Lukemista päätellen liikenne sivustollamme on vilkastunut. Tilanne näyttää nousujohteiselta eli koko ajan mennään ylöspäin”, Kolhonen kertoo.

Hänen mielestään nykypäivänä on ensiarvoisen tärkeää, että yritys löytyy Googlesta.

”Sivustomme löydettävyys on parantunut paljonkin, optimointi on toiminut erittäin hyvin. Sivuston kautta tulee mukavasti kyselyitä.”

Janne Kolhonen – Parmatic

Parmatic

Kaikki palvelut samalta luukulta

Yhteistyö netellolaisten kanssa saa Kolhoselta erityistä kiitosta.

”Netellolla on mukavia ja ihmisläheisiä tekijöitä, joista huokuu asiantuntijuus. Myös tiimityö toimii. Olen saanut aina hyvin tukea ja yhdessä on viilattu asiat maaliin asti.”

Kolhonen kiittelee etenkin sitä, että projekteissa on mukana eri osa-alueiden ammattilaisia, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä ja tukevat toisiaan.

”Netellolla on projekteissa järjestelmällinen tapa edetä. On hyvä, että meitä muistutellaan ja aikatauluista pidetään kiinni.”

”On hienoa, että saamme kaikki palvelut saman katon alta. Homma on paljon selkeämpää ja sujuvampaa, eikä tarvitse pitää kymmentä kokousta eri tekijöiden kanssa. Verkkosivut, optimointi ja blogi ovat kolminaisuus, jotka toimivat yhdessä, joten olisi hankalaa ottaa ne eri tekijöiltä”, Kolhonen summaa.

Janne Kolhonen – Parmatic

Parmatic Oy

Parmatic Oy on tuottanut korjausrakentamisen kokonaispalveluita pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983. Palveluihin kuuluvat mm. sisäilmakorjaukset, kattotyöt, asbestikartoitukset ja -purut sekä puujulkisivut. Yritys palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.

Tutustu »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×