Pihano

”Tässä on mielestäni onnistuttu lyhyelläkin aikavälillä jo erittäin hyvin. Myynnin kasvu on ollut merkittävää.”

”Netellon kanssa yhteistyö on ollut hyvin helppoa. Olemme hyötyneet varmasti eniten siitä, että he ovat syventyneet asiakkaan tarpeisiin perusteellisesti ja tarjonneet sen perusteella meille oikeita ratkaisuja” 

Mikko Sivonen, Pihano

”Myynnin kasvu on ollut merkittävää”

Kotien ja vapaa-ajan asuntojen ulkotiloihin erikoistunut Pihano on tehnyt yhteistyötä Netellon kanssa vuodesta 2020 alkaen. Yhdessä on kehitetty tuloksekkaasti sekä Google-mainontaa että yleisesti hakukoneoptimointia. Näkyvyyteen panostaminen on näkynyt suoraan myynnin kasvuna.

Pihano on keskittynyt erityisesti ulkotilojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Yritys maahantuo korkealaatuisia tuotteita Euroopan johtavilta valmistajilta.  

”Aloitimme yhteistyön noin vuosi sitten. Netellon yhteydenoton perusteella sovimme tapaamisen ja luottamus alkoi siitä sitten rakentumaan. Tällä hetkellä olemme kehittäneet yhdessä lähinnä Google-mainontaa ja hakukoneoptimointia.”

Mikko Sivonen, Pihano

”Netello osoittautui hyväksi kumppaniksi”

Sivonen on toiminut Pihanon yrittäjänä kahdeksan vuotta. Vuosien varrella hakukoneoptimointiin liittyvää yhteistyötä on kokeiltu useampien eri yritysten kanssa.  

”Toivottuja tuloksia ei kuitenkaan jostain syystä saavutettu. Nyt olemme tyytyväisiä siihen, että yhteistyö Netellon kanssa on sujunut hyvin.”

Mikko Sivonen, Pihano

”Hakutulosten kärkeen pienemmillä kustannuksilla”

Google-mainonnan ja hakukoneoptimoinnin kehittämisen tavoitteeksi asetettiin se, Google-näkyvyyteen liittyviä kustannuksia saataisiin pienennettyä ja orgaanista näkyvyyttä parannettua.  

”Tässä on mielestäni onnistuttu lyhyelläkin aikavälillä jo erittäin hyvin. Myynnin kasvu on ollut merkittävää.”

Käytännössä myynnin kasvu selittyy esimerkiksi sillä, että Pihanon hakutulokset halutuilla avainsanoilla ovat selkeästi parantuneet. Ne avainsanat, joihin on eniten panostettu, löytyvät nyt Googlen kärkisijoilta. 

Mikko Sivonen, Pihano

Pihano

Pihano on kodin ja vapaa-ajan asunnon ulkotiloihin erikoistunut palveluyritys. Pihano tarjoaa laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita kotien ja vapaa-ajan asuntojen pihoille, terasseille ja parvekkeille. Lisäksi Pihano tarjoaa tuotteisiin liittyvät, kattavat lisäpalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tutustu Pihanon sivustoon tästä! »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa

×