Plastone

”Näkyvyytemme on parantunut hakukoneoptimoinnin ansiosta. Saamme nykyään enemmän kyselyitä ja yhteydenottoja.”

Yhteistyön lopputuloksena syntyi vakuuttava ja ammattimainen verkkosivusto. Myös Plastonen hakukonelöydettävyys on parantunut huomattavasti hakukoneoptimoinnin ansiosta.

Ratkaisut

5/5 hakusanaa löytyy Googlen ykkössivulta.

Päivitetty 25.11.2019.

”Hakukoneoptimointi oli alusta asti mukana sivustoprojektissa. Katsoimme yhdessä Mikon [Netellon myyntipäällikön] kanssa hakusanat kuntoon ja saimme myös neuvoja tekstien kirjoittamiseen. Olemme saaneet Netellolta konkreettisia ehdotuksia ja toimenpiteitä, miten asioita kannattaa tehdä ja mitä voimme parantaa. Kokonaisuuteen vaikuttaa monta asiaa, jotka pitää huomioida.”

– Heli Luotola, Plastone Oy asiakaspäällikkö

Uudet verkkosivut

“Vanhat sivumme olivat jo aikansa eläneet ja meille oli tullut uutta visuaalista ilmettä, muun muassa uusi logo, joka ei näkynyt sivuillamme. Tarve sivujen uusimiseen oli olemassa, joten pyysimme tarjouksia monelta eri toimijalta. Mikko Sinilahti, Netellon myyntipäällikkö tuli esittelemään ja käymään tarjousta läpi kanssamme. Hän oli vakuuttava ja osasi kertoa asioista, joissa kaipasimme tukea.”

KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME

Sujuvaa ja aktiivista yhteistyötä

”Meitä muistutettiin tasaisin väliajoin aineistojen toimituksesta. Toiminta oli mukavan aktiivista.  Aikataulua muutimme matkan varrella kerran ja homma toimi. Aineistojen toimitus sujui hyvin. Saimme apua ja Netello katsoi projektin etenemisen perään hyvällä tavalla.”

”Perehdytys sivuston hallinnan käyttöön oli hyvä. Apua ja neuvoja olemme myös aina saaneet, kun olemme niitä kaivanneet.”

Hyvää sivustoa on helppo kehittää

”Meillä on nyt hyvä verkkosivusto, mitä voimme kehittää ja parantaa. Haluamme yhdenmukaistaa esimerkiksi kuvia ja kirjoittaa uusia blogitekstejä. Ideoita meillä on paljon, seuraavaksi on toteuttamisen aika.”

Hakukoneoptimointi

”Hakukoneoptimointi oli alusta asti mukana sivustoprojektissa. Katsoimme yhdessä Mikon kanssa hakusanat kuntoon ja saimme myös neuvoja tekstien kirjoittamiseen. Olemme saaneet Netellolta konkreettisia ehdotuksia ja toimenpiteitä, miten asioita kannattaa tehdä ja mitä voimme parantaa. Kokonaisuuteen vaikuttaa monta asiaa, jotka pitää huomioida.”

Suosittelemme

”Yhteistyö on sujunut erinomaisesti ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Suosittelimme Netelloa myös emoyrityksellemme Saxolle, jonka verkkosivut kaipasivat uudistamista. Saxon uudet sivut julkaistiin 2017 loppuvuodesta.”

– Heli Luotola, Plastone Oy asiakaspäällikkö

Plastone Oy

Lähes 40 vuoden ajan Plastone on auttanut asiakkaitaan menestymään tarjoamalla heille parhaan tietotaidon ja vuosien kokemuksen muovialalta. Sopimusvalmistajana Plastone on keskittynyt teknisesti vaativiin ja innovatiivisiin korkealaatuisiin muoviosiin, ja valmistaa laadukkaat muovikomponentit ruiskuvalamalla niin terveydenhuoltopuolelle kuin sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle sekä muulle teollisuudelle. Ruiskuvalun lisäksi Plastone tarjoaa erittäin kattavat palvelut muovituotteiden ympärille muottivalmistuksesta sekä erilaisista kokoonpanotöistä aina tuotteen loppuasiakkaalle toimittamiseen asti.

Tutustu Plastoneen »

Haluatko verkkosivuston ja löytyvyyden kuntoon?

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

In English
×