Turun Jokeripelti

“Koska olemme Googlen ykkössivulla, saamme yhteydenottoja tasaiseen tahtiin. Hakutulosten kärjessä pysyminen on tärkeää, sillä kattoremonttifirmoja on todella paljon eivätkä ihmiset jaksa mennä enää Googlen toiselle sivulle.”

Tulokset

Liikevaihtomme on kolminkertaistunut viimeisen kahden vuoden aikana. Nettisivujen ja hakukoneoptimoinnin osuutta tässä ei pidä vähätellä.”

– Sari Uusikylä, Turun Jokeripelti Oy

6/6 hakusanaa löytyy Googlen ensimmäiseltä sivulta. Monet jopa hakutuloksien kärkipaikalta!
(Päivitetty 25.11.2019)

Hakukoneoptimointi ja nettisivut ovat edesauttaneet liikevaihdon kasvua

”Liikevaihtomme on kolminkertaistunut viimeisen kahden vuoden aikana. Nettisivujen ja hakuoptimoinnin osuutta tässä ei pidä vähätellä. Hakukoneoptimoinnilla on varmasti osansa liikevaihdon kasvussa. Tietysti myös viidakkorumpu ja tyytyväiset asiakkaat tekevät osansa. Lisäksi koko konseptimme on mennyt viimeisen kahden vuoden aikana uusiksi. Henkilöstö- ja organisaatiomuutoksia on tehty mm. myynnissä ja työnjohdossa.”

”Koska olemme Googlen ykkössivulla, saamme yhteydenottoja tasaiseen tahtiin. Hakutulosten kärjessä pysyminen on tärkeää, sillä kattoremonttifirmoja on todella paljon eivätkä ihmiset jaksa mennä enää Googlen toiselle sivulle.”

Kokonaisuus toimii ja löydymme hakutulosten kärjestä

”Kokonaisuuden pitää olla kunnossa ja kaikki palaset kohdillaan. Liikevaihtomme on nykyään mitä on nettisivujen, hakukonelöytyvyyden sekä oman myyntitiimimme ansiosta.”

”Hakukoneoptimointi on toiminut hyvin – olemme Googlen hakutuloksien ensimmäisellä sivulla. Optimointia on myös tehostettu keväisin Google-mainonnalla. Koko hakukoneoptimoinnin ajan olemme pysyneet Googlen hakutulosten kärjessä.”

Pyydä tarjous hakukoneoptimoinnista » 

“Palvelu ja asiakasystävällisyys on täysi kymppi!”

”Pidän erityisesti siitä, että saan aina haluamani henkilön kiinni. Aki, Marleena ja Tero vastaavat heti. Palvelu on hyvin joustavaa ja nopeaa – kun kysyn, onnistuuko jokin asia, on se yleensä tehty jo tunnin päästä.”

”Kaikki toimii. Ja jos ei toimi, niin asia korjataan heti ja homma saadaan kuntoon nopeasti. Myös tekniikan väen kanssa on helppo jutella. Netellon web-kehittäjä Tero osaa selittää asiat niin, että ymmärrän mistä on kyse.”

”Olemme kasvava yritys ja on mahtavaa, että meidän ei tarvitse edes miettiä yhteistyökumppanin vaihtoa. Meidän ei tarvitse murehtia mistään. Näin on hyvä. Palvelu ja asiakasystävällisyys on täysi kymppi!”

Verkkosivustoa on kehitetty ja parannettu

“Kun aloitin työt Jokeripellissä kaksi vuotta sitten, oli yhteistyötä Netellon kanssa tehty jo jonkin aikaa. Nettisivut olivat hienot ja kaikki toimi. Sivustoa on kehitetty parin viime vuoden aikana kuitenkin paljon ja muutoksia on tehty. Sivuille on lisätty mm. referenssit-osio ja ulkoasua on muutettu. Viimeisin muutos on sivuille lisätty karttatyökalu, joka on täysi nappi!”

”Hyvällä sivustolla on suuri merkitys sekä asiakkaille että hyville työnhakijoille. Nettisivujen on oltava fiksut ja toimivat. Olemme saaneet rekry-sivumme kautta todella paljon yhteydenottoja potentiaalisilta työntekijöiltä.”

Suosittelemme

”Kun tulin taloon, tarkistin kaikki sopimukset. Ajattelin silloin, että esimerkiksi hakukoneoptimoinnin kulut ovat hirvittävän suuret. Sittemmin olen tajunnut, että jokainen penni on maksettu oikeaan paikkaan!”

”Voin ehdottomasti suositella Netelloa kenelle vain!”

– Sari Uusikylä, Turun Jokeripelti Oy

Turun Jokeripelti Oy

Turun Jokeripelti Oy on kattoalan erikoisliike, joka toteuttaa kattoremontit vankalla kokemuksella. Palveluja käyttävät niin rakennusliikkeet, yksityiset asiakkaat kuin taloyhtiötkin. Toimenkuvaan kuuluvat kattotyöt, julkisivutyöt ja pellitystyöt.

Tutustu Jokeripeltiin »

Haluatko sinäkin parantaa liikevaihtoasi ja tulostasi?

PYYDÄ TARJOUS   TUTUSTU TARJOAMIIMME RATKAISUIHIN

In English
×