Vadelma Catering

“Heti uuden sivuston julkaisun jälkeen aloimme saada verkosta huomattavasti enemmän yhteydenottoja. Kyselyt ovat selvästi lisääntyneet ja sivustouudistuksen rooli on tässä keskeinen. Lisäksi on ilahduttavaa, kuinka hyvin sivustomme toimii mobiilissa.”

Yhteydenottojen määrä kasvanut merkittävästi

“Netellon prosessit ja viestintä on erittäin sujuvaa. Haluan kiittää yhteistyöstä!”

– Toimitusjohtaja Janne Komppula, Vadelma Catering

Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnilla

”Yhteistyömme Netellon kanssa lähti alun perin liikkeelle halustamme kehittää sivustomme löytyvyyttä Googlessa. Ennen Netelloa useampi taho oli ehdottanut meille hakukoneoptimointipalveluita, mutta Netello vakuutti luotettavuudellaan.

“Vaikka hakukoneoptimointiin liittyvät yksityiskohdat ovat toisinaan monimutkaisia, Netellon kuukausittain toimittamat optimointiraportit tekevät asioiden ymmärtämisestä helppoa ja vaivatonta kenelle tahansa. Sivustollemme tehdään hakukoneoptimointia edelleen.”

-Toimitusjohtaja Janne Komppula

Uusi sivusto kerää kehuja

”Brändimme uudistui äskettäin kokonaisvaltaisesti. Samalla sen nimi vaihdettiin Vadelma Cateringiksi. Netello toteutti Vadelma Cateringille brändiuudistuksen yhteydessä kokonaan uuden sivuston. Sivustouudistus on ollut erittäin merkittävä osa brändiuudistustamme, ovathan verkkosivut yrityksen käyntikortti. Lisäksi ne tukevat yrityksestä rakennettavaa mielikuvaa.”

”Olemme olleet uuteen sivustoomme todella tyytyväisiä. Sivuston nykyaikainen ja raikas ulkoasu huokuu juuri sitä mielikuvaa, jota haluamme yrityksestämme tuoda esiin. Sivusto tukee viestiämme siitä, että olemme moderni ja ajassa kiinni oleva toimija, jonka tarjoamat palvelut ovat tätä päivää.

”Uusi sivustomme on saanut hyvän vastaanoton ja positiivista palautetta. Osallistuimme taannoin Häämessuille, missä uudistunut sivustomme ja brändimme keräsivät runsaasti kehuja ja kiitosta.”

-Toimitusjohtaja Janne Komppula

 

vadelma catering

Yhteydenottojen määrä kasvanut merkittävästi

”Heti uuden sivuston julkaisun jälkeen aloimme saada verkosta huomattavasti enemmän yhteydenottoja. Kyselyt ovat selvästi lisääntyneet ja sivustouudistuksen rooli on tässä keskeinen.

“Lisäksi on ilahduttavaa, kuinka hyvin sivustomme toimii mobiilissa.”

”Netellon prosessit ja viestintä on erittäin sujuvaa. Haluan kiittää yhteistyöstä!”

-Toimitusjohtaja Janne KomppulaVadelma Catering

Vadelma Catering

Vadelma Catering on täyden palvelun laadukas pitopalvelu pääkaupunkiseudulla yrityksille ja kodinjuhliin. Yritys tarjoaa suussasulavat menut, sujuvan tarjoilun, järjestelyt ja upeat juhlatilat merellisellä terassilla Espoossa. Vadelma Catering hoitaa Ravintola Keilalahden lisäksi alueen yritysten kokous- ja juhlapalveluita.

Lisäksi yritys järjestää lukuisia yksityistilaisuuksia sekä omissa tiloissa että asiakkaan luona. Muun toiminnan ohessa Vadelma Catering on erikoistunut  yritys- ja suurtapahtumien ruoka- ja juomapalveluiden hoitamiseen.

Tutustu verkkosivustoon »

Tavoitteleeko yrityksesi lisää asiakkaita ja yhteydenottoja?

010 323 3840

In English
×