Kumppanisi, kun haluat onnistua verkossa.

RATKAISUMMEHakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Tavoitteenamme on taata yrityksellesi mahdollisimman hyvä Google-näkyvyys eli saada sivustosi löytymään mahdollisimman korkealta ilmaisista hakutuloksista.  Tämä on erittäin tärkeää, sillä 93% asiakkaistasi eivät katso Googlessa ensimmäistä hakutulossivua pidemmällä.

200 kotimaista pk-yritystä luottaa tälläkin hetkellä Netellon hakukone­optimointi­osaamiseen, koska:

 • Meillä on paljon näyttöä loistavista tuloksista
 • Asiakkaan onnistuminen on meille tärkeintä
 • Olemme auttaneet yrityksiä kasvamaan verkossa jo yli 22 vuotta
 • Laaja asiantuntemus verkon mahdollisuuksista

LUE LISÄÄ

Sivusto

Lähes jokainen ostoprosessi verkossa alkaa Googlesta. Yrityksen sivusto tavoittaa asiakkaat usein ennen myyjää tai muuta yrityksen henkilökuntaa. Valitse sivustollesi ammattitekijä ja laita yrityksesi julkisivu ja kassavirta kuntoon. Nopea, näyttävä ja hakukoneoptimoitu WordPress-sivusto tehostaa yrityksen myyntiä ja vahvistaa brändiä. Hanki sivusto yritykselle helposti ja vaivattomasti Netellolta.

 • Saat meiltä aidosti mitattavia tuloksia ja ajantasaista tietoa sivuston toiminnasta
 • Sivustojemme ulkonäkö, nopeus ja mobiilitoimivuus ovat huipputasoa
 • Olemme hakukoneoptimoinnissa Suomen kärkeä
 • Teemme sivustolla jatkuvaa kehitystyötä myös projektin jälkeen
 • Saat käyttöösi koko loistavan asiantuntijatiimimme ja henkilökohtaista palvelua
 • Olemme tehneet erilaisia sivustoja jo 24 vuotta, joten tiedämme mikä toimii ja mikä ei

LUE LISÄÄ

Netello TIE

TIE-toimintamallin avulla määritämme koko liiketoiminnallesi tulevaisuuden suunnan ja viemme sen onnistuneesti verkkoon. Emme pelkästään opasta, vaan teemme myös käytännön toteutuksen.

Kaipaatko kokonaisvaltaista yhteistyötä liiketoimintasi kehittämiseen? Netellon TIE pureutuu sekä digiliiketoimintaan että perinteiseen kivijalkapuoleen. Kehitämme liiketoimintaasi kokonaisuutena, kirkastamme tavoitteet, tarjoamme käytännön ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseen ja autamme myös käytännön toimissa. Kuljemme vierelläsi koko matkan ja viitoitamme polun, jota seuraamalla voit nostaa liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.

LUE LISÄÄ

Verkkokauppa

Asiakkaat ovat tälläkin hetkellä verkossa etsimässä tuotteitasi ja palveluitasi, mutta ostamisen täytyy olla helppoa, jotta kaupat syntyvät. Me olemme rakentaneet lukuisia menestyviä verkkokauppoja pk-yrityksille eri toimialoilta. Tällä hetkellä rakennamme pääasiassa WooCommerce-verkkokauppoja. Tiedämme, mikä verkossa toimii ja mikä ei.

 • Meillä on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä verkossa
 • Saamme verkkokauppasi näkymään Googlen hakutuloksissa
 • Varmistamme mutkattoman mobiilitoimivuuden
 • Integraatiomahdollisuus mm. varastoon, toiminnanohjaukseen ja taloushallintoon
 • Suomenkielinen ja helppo käyttöliittymä, jotta voit itse hallita kauppaasi
 • Aina henkilökohtainen ja ammattitaitoinen tuki saatavilla
 • Meille tärkeintä on, että asiakkaamme menestyy

LUE LISÄÄ

Digitaalinen markkinointi

Digimarkkinointi kietoo yhteen koko verkon potentiaalin ja auttaa yritystäsi näkymään siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat. Etsimme juuri sinun liiketomintasi kannalta optimaalisimmat yleisöt, kanavat ja mainosbudjetit.

Google-mainonta eli hakusanamainonta näyttää mainoksesi juuri sillä hetkellä, kun potentiaalinen asiakas hakee Googlesta tietoa yrityksesi tarjoamista palveluista tai tuotteista. Mainontaa voi tehdä kohdennetusti myös somekanavissa ja Googlen Display-verkostossa. Hakukoneoptimointi yhdistettynä digitaaliseen markkinointiin on tehokkain keino näkyä verkossa.

LUE LISÄÄ

Konversio-optimointi

Konversio-optimoinnin (CRO) tarkoitus on saada enemmän tuottoa verkkosivustosi kävijöistä, eli muuttaa vierailijat tuottaviksi asiakkaiksi.

Verkkokaupan tavoite on yleensä yksiselitteisesti tuotteiden myynti. Verkkosivuston tavoite voi olla yhteydenottojen saaminen, uutiskirjeen tilaaminen tai esimerkiksi asiakkaan ohjaaminen kivijalkamyymälään. Saavutetut tavoitteet ovat konversioita – kävijä on tehnyt halutun toimenpiteen verkkosivustolla, ja satunnainen vierailija on onnistuneesti muunnettu tuottavaksi asiakkaaksi.

Konversio-optimoinnin tavoite on kasvattaa myyntiäsi tunnistamalla ja korjaamalla verkkopalvelusi pullonkaulat ja parantamalla asiakaskokemusta.

LUE LISÄÄ

Haluatko parempia tuloksia?

Jätä soittopyyntö, niin etsitään yhdessä parhaat keinot kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja yhteydenottoja verkossa!

Jätä soittopyyntö

×