RATKAISUMMEHakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Auttaa palveluitasi kaipaavat asiakkaat löytämään yrityksesi.

Googlen mahdollisuudet ovat valtavat. Hakukoneoptimoinnilla voit tavoittaa asiakkaat, jotka kaipaavat tuotteitasi, mutta he eivät tiedä yrityksestäsi olemassaolosta. Hakukoneista löytyminen on ensisijaisen tärkeää uusien asiakkaiden tavoittamiseksi ja näkyvyyden kasvattamiseksi.

Hakukoneoptimointi parantaa koko sivuston laatua. Otamme optimoinnissa huomioon myös kasvavan mobiililaitteiden käytön.

LUE LISÄÄ

Verkkosivusto

Verkkosivusto on yrityksesi käyntikortti. Sivuston ulkoasu antaa kävijälle ensivaikutelman yrityksestäsi, joten on tärkeää, että sivusto henkii luotettavuutta ja asiantuntevuutta.

Verkkosivustoissamme moderni ja näyttävä ulkoasu yhdistyy  erinomaiseen käytettävyyteen. Käyttökokemus on erinomainen kaikilla päätelaitteilla. Erityisesti otamme huomioon mobiililaitteet, joiden käyttö on kasvanut ja kasvaa edelleen huimalla vauhdilla. Kaikki sivustomme ovat mobiiliystävällisiä ja helppokäyttöisiä.

Myös sivuston sisällön muokkaus ja päivittäminen on helppoa Netellon oman sivustonhallintajärjestelmän ansiosta.

LUE LISÄÄ

Mobiilissa hyvin toimiva sivusto

Netello TIE

TIE-toimintamallin avulla määritämme koko liiketoiminnallesi tulevaisuuden suunnan ja viemme sen onnistuneesti verkkoon. Emme pelkästään opasta, vaan teemme myös käytännön toteutuksen.

Kaipaatko kokonaisvaltaista yhteistyötä liiketoimintasi kehittämiseen? Netellon TIE pureutuu sekä digiliiketoimintaan että perinteiseen kivijalkapuoleen. Kehitämme liiketoimintaasi kokonaisuutena, kirkastamme tavoitteet, tarjoamme käytännön ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseen ja autamme myös käytännön toimissa. Kuljemme vierelläsi koko matkan ja viitoitamme polun, jota seuraamalla voit nostaa liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.

Verkkokauppa

Tee tuotteittesi ostamisesta helppoa Netellon verkkokaupalla.

Verkkokaupan käyttäminen on yhtä helppoa tietokoneella, tabletilla kuin kännykälläkin. Ostaminen on vaivatonta ja turhat välivaiheet on karsittu pois.

Verkkokauppamme ovat räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan ja toteutetaan yrityksesi tarpeisiin ja toiveisiin. Vakuuttava ja selkeä ulkoasu antaa luotettavan kuvan yrityksestäsi ja tarjoamistasi tuotteista. Tuotteiden lisääminen verkkokauppaan ja hallinnan käyttäminen on helppoa. Lisäksi verkkokauppamme ovat hakukoneystävällisiä ja niihin on helppo yhdistää hakukoneoptimointia.

LUE LISÄÄ

Digitaalinen markkinointi

Digimarkkinointi kietoo yhteen koko verkon potentiaalin ja auttaa yritystäsi näkymään siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat. Etsimme juuri sinun liiketomintasi kannalta optimaalisimmat yleisöt, kanavat ja mainosbudjetit.

Google-mainonta eli hakusanamainonta näyttää mainoksesi juuri sillä hetkellä, kun potentiaalinen asiakas hakee Googlesta tietoa yrityksesi tarjoamista palveluista tai tuotteista. Mainontaa voi tehdä kohdennetusti myös somekanavissa ja Googlen Display-verkostossa. Hakukoneoptimointi yhdistettynä digitaaliseen markkinointiin on tehokkain keino näkyä verkossa.

LUE LISÄÄ

Konversio-optimointi

Konversio-optimoinnin (CRO) tarkoitus on saada enemmän tuottoa verkkosivustosi kävijöistä, eli muuttaa vierailijat tuottaviksi asiakkaiksi.

Verkkokaupan tavoite on yleensä yksiselitteisesti tuotteiden myynti. Verkkosivuston tavoite voi olla yhteydenottojen saaminen, uutiskirjeen tilaaminen tai esimerkiksi asiakkaan ohjaaminen kivijalkamyymälään. Saavutetut tavoitteet ovat konversioita – kävijä on tehnyt halutun toimenpiteen verkkosivustolla, ja satunnainen vierailija on onnistuneesti muunnettu tuottavaksi asiakkaaksi.

Konversio-optimoinnin tavoite on kasvattaa myyntiäsi tunnistamalla ja korjaamalla verkkopalvelusi pullonkaulat ja parantamalla asiakaskokemusta.

LUE LISÄÄ

KIINNOSTUITKO?

Jätä soittopyyntö

 

   

In English
×