Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksen julkisivu ja onnistuessaan tehokas myyntikanava. Modernit ja tasokkaasti toteutetut verkkosivut ovat digitalisoituneessa maailmassa avain yrityksen menestykseen.

Lähes jokainen ostoprosessi verkossa alkaa Googlesta. Niinpä yrityksen verkkosivusto tavoittaa asiakkaat usein ennen myyjää tai muuta yrityksen henkilökuntaa. Laita avullamme yrityksesi julkisivu ja kassavirta kuntoon!

Tasokkaasti toteutettu verkkosivusto paitsi tehostaa yrityksen myyntiä, myös vahvistaa brändiä ja edistää markkinointia. Me Netellolla räätälöimme verkkosivut jokaisen asiakkaamme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla palveleviksi. Olipa verkkosivujen tavoitteena sitten ensisijaisesti uusien asiakkaiden hankinta tai tuotteiden myyminen, kaikissa verkkosivuissa tulisi toteutua ainakin seuraavat seikat:

  • Laadukas sisältö 
  • Visuaalinen näyttävyys
  • Erinomainen tekninen toimivuus
  • Responsiivisuus
  • Sivuston konversio
  • Sivuston hakukonenäkyvyys

HALUAN TARJOUKSEN SIVUSTOSTA ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

 

HYVÄ SISÄLTÖ - PAREMPI NÄKYVYYS

Vastaako verkkosivustosi sisältö käyttäjän tarpeisiin? Miten parantaa sivustolla olevan siällön laatua?

 

Vinkkejä sisältöön

 

PÄIVITTÄMÄSSÄ VERKKOSIVUSTOA?

Sinulla on jo sivusto, mutta haluaisit tietää mitä voisit tehdä paremmin, jotta saisit lisää myyntiä?

 

Jätä soittopyyntö 

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Usein kysyttyjä kysymyksiä sivustouudistuksesta. 

 

Lue lisää

 

Edustava verkkosivusto tuo yrityksellesi kassavirtaa

Onnistunut verkkosivusto on tehokas myyntityökalu, joka parhaimmillaan nostaa yrityksesi toiminnan täysin uudelle tasolle. Verkkosivuston tehtävä on antaa asiakkaillesi tarpeellista ja asianmukaista informaatiota sekä ohjata toimintaan. Verkkosivuston tekninen toimivuus, visuaalinen ilme, selkeä rakenne ja vakuuttava sisältö ovat keskeisiä tekijöitä onnistuneessa verkkosivustoratkaisussa.

Hyvin toteutettu verkkosivusto ei tarjoa pelkästään kohderyhmääsi kiinnostavaa ja muista erottuvaa palvelua, mutta myös kannustaa vierailijoita yhteydenottoon tai muuhun haluttuun toimintaan. Kun sivuston konversio on kunnossa, voidaan sen avulla tuoda yrityksellesi suoraa kassavirtaa.

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa kehitysideoista »

Vakuuttava

Onnistuneen verkkosivuston ulkoasu on vakuuttava ja toimialalle sopiva. Käyttäjälle selviää yhdellä vilkaisulla, mitä yritys tekee. 

Mobiiliystävällinen

Responsiiviset kotisivut ovat nopeat ja käyttäjäystävälliset myös mobiilissa, esim. selkeän navigaation tärkeys korostuu.

Teknisesti moitteeton

Sivuston alusta on nopea ja tekninen toimivuus  moitteetonta. Hyvä verkkosivusto on suunniteltu hakukoneoptimointiin.

Kannustaa yhteydenottoon

Sivusto rohkaisee käyttäjää toivottuun käytökseen eli esimerkiksi yhteydenottoon.

Sisältökuvat/Sivusto/red-phone-somehunters.jpg

”Kirjapainojen vaikeina aikoina yrityksemme suunta on kääntynyt kasvuun, nykyään olemme erittäin menestyvä yritys. Suuri kiitos tästä kuuluu Netellolle. Yrityksemme kannattavuus on parantunut viime vuosina huimasti – tämä on nimeen omaan hakukoneoptimoinnin ja sivuston ansiota!” 

Risto Keränen Laatulomake AJ Oy talousjohtaja

Lue koko asiakastarina  »

Verkkosivujen hakukoneoptimointi tehostaa yrityksen näkyvyyttä

Miten sinä aloitat ostoprosessin verkossa? Luultavasti kirjoitat hakusanan Googleen ja klikkailet läpi hakutuloksia. 

Laadukas verkkosivusto ja hakukoneoptimointi kulkevat usein käsi kädessä. Jotta verkkosivustosta saadaan irti paras mahdollinen hyöty, tulee yrityksen verkkonäkyvyyden olla kunnossa eli sivuston löytyä Googlesta.

Hakukoneoptimoitu, tasokas verkkosivusto antaa lyömättömän kilpailuedun

Hakukoneoptimointi tähtää parantamaan yrityksesi verkkosivuston näkyvyyttä Googlen ja muiden hakukoneiden orgaanisissa eli luonnollisissa hakutuloksissa. Olennaista on tavoittaa oikea kohderyhmä oikealla viestillä. 

Onnistuneesti toteutetussa verkkosivussa yhdistyvät sisällön laadukkuus, tekninen toimivuus, visuaalinen näyttävyys sekä hakukonenäkyvyys. Me Netellolla haluamme tarjota asiakkaillemme tilanteenl, jossa uudet asiakkaat löytävät yrityksen verkossa itsenäisesti. Haluamme, että vierailu verkkosivustolla johtaa yhteydenottoon tai muuhun haluttuun toimintaan.

Sisältökuvat/Sivusto/somehunters-phone-crop-view.jpg

Laadukas verkkosivusto on panostus yritykseesi

Me Netellolla päivitämme yrityksesi vanhan verkkosivuston nykyaikaan tai luomme yrityksellesi kokonaan uuden sivuston. Moderni, responsiivinen verkkosivusto on kannattava satsaus yrityksen liiketoimintaan ja markkinointiin.

Verkkosivun hintaan vaikuttaa useampi seikka, kuten sivuston tekniset vaatimukset ja sivuston laajuus. Asiakkaitamme ovat niin suomalaiset yhtiöt, kansainväliset kasvuyritykset kuin yhden miehen konepajat, joten räätälöimme ratkaisut tarpeiden mukaan hyvin erilaisille toimijoille. Asiantuntijamyyjämme ovat verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka haarukoivat yhdessä sinun kanssasi yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun. Kun tiedämme, mitä sinä haluat ja ennen kaikkea mitä sinä tarvitset, voimme antaa sinulle hinta-arvion verkkosivusta.

Kyllä, haluan tarjouksen verkkosivuista »  

”Olemme aina saaneet apua ja vastauksia kysymyksiimme, kun niitä olemme tarvinneet. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Ennen verkkomarkkinointimme oli monen tahon takana, nyt olemme keskittäneet koko paketin Netelloon – helppoa ja vaivatonta, kun on tasan yksi numero, josta saa apua kaikkiin verkkoasioihin.”

Juha-Pekka Jaskari,  JPT Jaskari Oy toimitusjohtaja

Lue koko asiakastarina  »

Sisältökuvat/Muut/kuvitus-netellon-tarina.jpg


Haluatko tietää lisää?

Me Netellolla haluamme tuottaa asiakkaillemme konkreettista ja mitattavaa lisäarvoa. Olemme digiliiketoiminnan asiantuntijoita ja kertoisimme mielellämme lisää siitä, miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi menestymään entistäkin paremmin. Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän!

Haluan tarjouksen uusista verkkosivuista »

In English