Kotisivut yritykselle

Verkkosivut ovat yrityksen julkisivu ja onnistuessaan tehokas myyntikanava. Modernit ja tasokkaasti toteutetut verkkosivut ovat digitalisoituneessa maailmassa avain yrityksen menestykseen.

Lähes jokainen ostoprosessi verkossa alkaa Googlesta. Niinpä yrityksen verkkosivusto tavoittaa asiakkaat usein ennen myyjää tai muuta yrityksen henkilökuntaa. Laita avullamme yrityksesi julkisivu ja kassavirta kuntoon!

 

Kotisivut ovat yrityksesi tehokkain myyntikanava

Tasokkaasti toteutettu verkkosivusto paitsi tehostaa yrityksen myyntiä, myös vahvistaa brändiä ja edistää markkinointia. Me Netellolla räätälöimme verkkosivut jokaisen asiakkaamme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla palveleviksi. Olipa verkkosivujen tavoitteena sitten ensisijaisesti uusien asiakkaiden hankinta tai tuotteiden myyminen, kaikissa verkkosivuissa tulisi toteutua ainakin seuraavat seikat:

  • Laadukas sisältö 
  • Visuaalinen näyttävyys
  • Erinomainen tekninen toimivuus
  • Responsiivisuus
  • Sivuston konversio
  • Sivuston hakukonenäkyvyys

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

 

VADELMA CATERING

"Heti uuden sivuston julkaisun jälkeen aloimme saada verkosta huomattavasti enemmän yhteydenottoja. Kyselyt ovat selvästi lisääntyneet ja sivustouudistuksen rooli on tässä keskeinen. Lisäksi on ilahduttavaa, kuinka hyvin sivustomme toimii mobiilissa."

Janne Komppula, Vadelma Catering 

 

Lue asiakastarina

 

FAIR FACTORY

"Uudet nettisivut ovat todella kivat! Ne ovat keränneet paljon kehuja ja olemme itsekin tyytyväisiä. Etenkin mobiilitoimivuus on suorastaan erinomainen. Sivuston kautta on tullut viikossa enemmän yhteydenottoja kuin koko alkuvuonna yhteensä!"

Tommi Pyykkö, Fair Factory

 

Lue asiakastarina

 

RUNTU WORKS

"Nykyisiä kotisivujamme on kehuttu ja niistä on tykätty, joten ratkaisu on ollut täysin oikea. Löytyvyytemme on parantunut ja asiakkaamme pitävät siitä mitä näkevät."

Ville Heino, Runtu Works 

 

Lue asiakastarina

 

Millainen on hyvä verkkosivusto?

Vakuuttava

Onnistuneen verkkosivuston ulkoasu on vakuuttava ja toimialalle sopiva. Käyttäjälle selviää yhdellä vilkaisulla, mitä yritys tekee. 

Mobiiliystävällinen

Responsiiviset kotisivut ovat nopeat ja käyttäjäystävälliset myös mobiilissa, esim. selkeän navigaation tärkeys korostuu.

Teknisesti moitteeton

Sivuston alusta on nopea ja tekninen toimivuus  moitteetonta. Hyvä verkkosivusto on suunniteltu hakukoneoptimointiin.

Kannustaa yhteydenottoon

Sivusto rohkaisee käyttäjää toivottuun käytökseen eli esimerkiksi yhteydenottoon.

Sisältökuvat/Sivusto/red-phone-somehunters.jpg

”Uudet nettisivut ovat todella kivat! Ne ovat keränneet paljon kehuja ja olemme itsekin tyytyväisiä. Etenkin mobiilitoimivuus on suorastaan erinomainen. Sivuston kautta on tullut viikossa enemmän yhteydenottoja kuin koko alkuvuonna yhteensä!” 

Tommi Pyykkö Fair Factoryn toimitusjohtaja

Lue koko asiakastarina  »

Kotisivujen hakukoneoptimointi tehostaa yrityksen näkyvyyttä

Miten sinä aloitat ostoprosessin verkossa? Luultavasti kirjoitat hakusanan Googleen ja klikkailet läpi hakutuloksia. 

Laadukas verkkosivusto ja hakukoneoptimointi kulkevat usein käsi kädessä. Jotta verkkosivustosta saadaan irti paras mahdollinen hyöty, tulee yrityksen verkkonäkyvyyden olla kunnossa eli sivuston löytyä Googlesta.

Hakukoneoptimoitu verkkosivusto on lyömätön kilpailuetu

Hakukoneoptimointi tähtää parantamaan yrityksesi verkkosivuston näkyvyyttä Googlen ja muiden hakukoneiden orgaanisissa eli luonnollisissa hakutuloksissa. Olennaista on tavoittaa oikea kohderyhmä oikealla viestillä. 

Onnistuneesti toteutetussa verkkosivussa yhdistyvät sisällön laadukkuus, tekninen toimivuus, visuaalinen näyttävyys sekä hakukonenäkyvyys. Me Netellolla haluamme tarjota asiakkaillemme tilanteenl, jossa uudet asiakkaat löytävät yrityksen verkossa itsenäisesti. Haluamme, että vierailu verkkosivustolla johtaa yhteydenottoon tai muuhun haluttuun toimintaan.

Sisältökuvat/Sivusto/somehunters-phone-crop-view.jpg

Laadukas verkkosivusto on panostus yritykseesi

Me Netellolla päivitämme yrityksesi vanhan verkkosivuston nykyaikaan tai luomme yrityksellesi kokonaan uuden sivuston. Moderni, responsiivinen verkkosivusto on kannattava satsaus yrityksen liiketoimintaan ja markkinointiin.

Verkkosivuston hinta

Verkkosivun hintaan vaikuttaa useampi seikka, kuten sivuston tekniset vaatimukset ja sivuston laajuus. Asiakkaitamme ovat niin suomalaiset yhtiöt, kansainväliset kasvuyritykset kuin yhden miehen konepajat, joten räätälöimme ratkaisut tarpeiden mukaan hyvin erilaisille toimijoille. Asiantuntijamyyjämme ovat verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka haarukoivat yhdessä sinun kanssasi yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun. Kun tiedämme, mitä sinä haluat ja ennen kaikkea mitä sinä tarvitset, voimme antaa sinulle hinta-arvion verkkosivusta.

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa kehitysideoista »

 

HYVÄ SISÄLTÖ - PAREMPI NÄKYVYYS

Vastaako verkkosivustosi sisältö käyttäjän tarpeisiin? Miten parantaa sivustolla olevan siällön laatua?

 

Vinkkejä sisältöön

 

PÄIVITTÄMÄSSÄ VERKKOSIVUSTOA?

Sinulla on jo sivusto, mutta haluaisit tietää mitä voisit tehdä paremmin, jotta saisit lisää myyntiä?

 

Jätä soittopyyntö 

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Usein kysyttyjä kysymyksiä sivustouudistuksesta. 

 

Lue lisää

Yrityksesi kotisivujen rakennus on yhteinen projektimme

Verkkosivustoprojektin alussa määrittelemme palvelun sisällön, vastuualueet, sekä aikataulun yhdessä kanssasi.

Voimme järjestää myös aloituspalaverin, jossa pääset käymään asioita läpi suoraan tekijöiden kanssa. Palaveriin osallistuu tarpeen mukaan niin myyjä, graafikko kuin tekniikan asiantuntijamme. Saamme molemmat kokonaisvaltaisen kuvan projektin tavoitteista ja verkkosivuston tärkeistä ominaisuuksista. Näin suunnitteluprosessi tehostuu ja toteutus on suoraviivaisempaa.

Sisältökuvat/Sivusto/Screen Shot 2017-12-21 at 14.18.47.png

Verkkosivuston materiaali

Mikä on tärkeää yrityksellesi? Mitkä ovat tavoitteesi? Millaisia asiakkaita haluat? 

Työstämme verkkosivuston sisältö edellä liiketoiminnallisia tavoitteitasi ajatellen. Yleensä asiakkaamme koostavat ja toimittavat meille sivuston materiaalit eli rakenteen, tekstit, kuvat ja videot itse. Näihin kaikkiin tarjoamme tarvittaessa toki asiantuntevaa apua. 

Asiantuntijamme ovat prosessissa kiinteästi mukana. Neuvomme ja avustamme sinua tarvittaessa ja usein pyytämättäkin. Jos esimerkiksi tekstin työstäminen tuntuu hankalalta, sisällöntuottajamme voi kirjoittaa puolestasi sivuston tärkeimmät tekstit haastattelun perusteella. Tarvittaessa voimme käyttää myös kuvapankkikuvia, jos omaa kuvamateriaalia ei ole tarpeeksi.

Sisältökuvat/Sivusto/Screen Shot 2017-12-21 at 14.18.47.png

Graafinen suunnittelu

Ensivaikutelma on tärkeää – usein jopa ratkaisevaa.

Verkkosivuston kuvat, värit ja fontit vaikuttavat kävijän mielikuvaan ja luovat ensivaikutelman yrityksestä. Ulkoasu on olennainen osa käyttäjäkokemusta, joten yrityksen imagon mukainen ja toimintaa tukeva ulkoasu on merkittävä osa verkkosivuston suunnittelua. Tyylikäs verkkosivusto vakuuttaa kävijän yrityksesi osaamisesta ja ammattitaidosta.

Sisältökuvat/Sivusto/sivusto-mobiili-kuvitus-2.jpg

Tekniset palvelut ja toteutus

Tekniikka herättää ulkoasun eloon ja puhaltaa elämän ulkoasusuunnitelmaan. Koodarimme ja kehittäjämme ovat motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia. Kehitämme sivustojen lisäksi myös räätälöityjä järjestelmiä esimerkiksi ajanvaraukseen tai tiedonsiirtoon. 

Rakennamme verkkosivustot Wordpress-alustalle. Ratkaisu on hyvin monipuolinen ja joustava – voimme ottaa käyttöön ominaisuuksia ja kehittää uusia ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Käytössämme ovat nopeat suomalaiset palvelintilat, jotka takaavat sivustosi toimivuuden ja nopeuden. Otamme halutessanne hoitoomme myös domain-asiasi. Voimme hallinnoida nykyisiä verkkotunnuksiasi ja ostaa uusia.

Asiakaspalvelu ja tuki

Olemme iloisia ja ystävällisiä asiakaspalvelijoita. Koulutamme sinut käyttämään uuden sivustosi sivustonhallintaa, jotta opit, miten päivität ja lisäät sisältöä, muutat kuvia ynnä muuta. Lähes tulkoon kaikki verkkosivustosi elementit ovat vapaasti muokattavia. 

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme ja autamme sinua ongelmatilanteissa. Voit aina soittaa tai laittaa meille mailia. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-16 välillä.

Katso yhteystietomme »

Sisältökuvat/Sivusto/Screen Shot 2017-12-21 at 14.18.47.png

Jatkokehitys ja markkinointi

Haluamme auttaa asiakkaitamme verkkoliiketoiminnan hyödyn maksimoimisessa.

Autamme sinua löytämään ja saavuttamaan uuden sivustosi täyden potentiaalin. Hakukoneoptimointi mahdollistaa verkkosivustosi löytymisen Googlen hakutulosten kärjessä. Löytyvyys yhdessä vakuuttavan sivuston kanssa on voimakas yhdistelmä, joka voi siivittää liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.

Haluatko tietää lisää?

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin kahden arkipäivän kuluessa!

Olemme digiliiketoiminnan asiantuntijoita ja kertoisimme mielellämme lisää siitä, miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi menestymään entistäkin paremmin. Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän!


In English