Kotisivut yritykselle

Onnistunut nettisivuratkaisu on yrityksen edustava julkisivu ja tehokas myyntikanava.

Laadukas verkkosivusto on keskeinen avain yrityksen menestykseen – varsinkin nykyajan nopeasti digitalisoituvassa maailmassa. Palvelut siirtyvät yhä enemmän verkkoon ja lähes jokainen aloittaa ostoprosessin Googlesta. Hyvä verkkosivusto kasvattaa yrityksen myyntiä, vahvistaa brändiä, buustaa markkinointia ja houkuttelee sekä asiakkaita että uusia työntekijöitä. 

Verkkosivustomme ovat yksilöllisiä ratkaisuja. Responsiiviset kotisivut toimivat moitteettomasti jokaisessa päätelaitteessa – niin kännykässä, tabletissa kuin pöytäkoneella. Yksi haluaa visuaalisesti huikean kokemuksen, toiselle olennaista on selkeä rakenne ja tiedon välitys, kolmannelle tärkeintä on saada mahdollisimman paljon asiakaskontakteja. Jokainen verkkosivusto on yksilöllinen kokonaisuus, joka suunnitellaan toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta.

 

HYVÄ SISÄLTÖ - PAREMPI NÄKYVYYS

Vastaako verkkosivustosi sisältö käyttäjän tarpeisiin? Miten parantaa sivustolla olevan siällön laatua?

 

Vinkkejä sisältöön

 

PÄIVITTÄMÄSSÄ VERKKOSIVUSTOA?

Sinulla on jo sivusto, mutta haluaisit tietää mitä voisit tehdä paremmin, jotta saisit lisää myyntiä?

 

Jätä soittopyyntö 

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Usein kysyttyjä kysymyksiä sivustouudistuksesta. 

 

Lue lisää

 

EDUSTAVA VERKKOSIVUSTO TEHOSTAA YRITYKSESI TOIMINTAA

Onnistunut nettisivuratkaisu lisää yrityksen tunnettavuutta, luotettavuutta ja tuottaa yritykselle lisää kassavirtaa.

Yrityksen kotisivut ovat tehokas myyntityökalu, joka parhaimmillaan nostaa yrityksesi toiminnan täysin uudelle tasolle. Nettisivut ovat yrityksen digitaalisen sisällön koti. Niiden tehtävä on antaa asiakkaillesi tarpeellista ja asianmukaista informaatiota sekä ohjata toimintaan. Verkkosivuston tekninen toimivuus, visuaalinen ilme, selkeä rakenne ja vakuuttava sisältö ovat keskeisiä tekijöitä onnistuneessa verkkosivustoratkaisussa.

Kun yrityksen kotisivut tarjottavat asiakkaitasi kiinnostavaa ja muista erottuvaa palvelua - vakuuttuvat asiakkaasi osaamisestasi, jolloin vierailukerta johtaa myös toimintaan – yhteydenottoon tai ostopäätökseen.

Pyydä tarjous sivustosta

Vakuuttava

Onnistuneen verkkosivuston ulkoasu on vakuuttava ja toimialalle sopiva. Käyttäjälle selviää yhdellä silmäyksellä mitä yritys tekee. 

Mobiiliystävällinen

Responsiiviset kotisivut ovat nopeat ja käyttäjäystävälliset myös mobiilissa, esim. selkeän navigaation tärkeys korostuu.

Teknisesti moitteeton

Sivuston alusta on nopea ja tekninen toimivuus  moitteetonta. Hyvä verkkosivusto on suunniteltu hakukoneoptimointiin.

Kannustaa yhteydenottoon

Sivusto rohkaisee käyttäjää toivottuun käytökseen eli esimerkiksi yhteydenottoon.

Sisältökuvat/Sivusto/red-phone-somehunters.jpg

”Kirjapainojen vaikeina aikoina yrityksemme suunta on kääntynyt kasvuun, nykyään olemme erittäin menestyvä yritys. Suuri kiitos tästä kuuluu Netellolle. Yrityksemme kannattavuus on parantunut viime vuosina huimasti – tämä on nimeen omaan hakukoneoptimoinnin ja sivuston ansiota!” 

Risto Keränen Laatulomake AJ Oy talousjohtaja

Lue koko asiakastarina  »

VERKKOSIVUSTO JA HAKUKONEOPTIMOINTI TUKEVAT TOISIAAN

Mistä itse aloitat ostoprosessin? Luultavasti kirjoitat hakusanan Googleen ja klikkailet läpi hakutuloksia. 

Laadukas verkkosivusto ja hakukoneoptimointi kulkevat usein käsi kädessä. Pelkkä verkkosivusto ei riitä – sivuston pitää myös löytyä Googlesta ja muista hakukoneista. Kun hakukoneoptimointi tehdään oikein, eli löydytään Googlesta oikeilla sanoilla, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa, on uusien asiakkaiden saavuttaminen mahdollista. 

Noin 93% kaikista asiakkaista aloittaa ostoprosessin Googlesta (Junto Digital), joten löydettävyydellä ja verkkosivuston vakuuttavuudella on merkittävä vaikutus ostopäätökseen.

Löytyvyys ja vakuuttava sivusto ovat voittamaton pari

Hakukoneoptimointi tähtää parantamaan yrityksesi verkkosivuston näkyvyyttä Googlen ja muiden hakukoneiden orgaanisissa eli luonnollisissa hakutuloksissa. Olennaista on tavoittaa oikea kohderyhmä oikealla viestillä. 

Verkkosivuston toimivuus, visuaalisuus ja sisällön kiinnostavuus ovat ratkaisevan tärkeitä asioita nykymaailmassa. Sivuston pitää olla asiakkaalle helppokäyttöinen, latautua nopeasti sekä tarjota tietoa asiakkaan etsimästä aiheesta. Muuten he etsivät haluamansa tiedon muualta. 

Kun yrityksesi löytyy Googlesta ja sivustosi on kaikilta osin tikissä, on uusien asiakkaiden saavuttaminen mahdollista. Kun teet asiat oikein, asiakkaat ottavat yhteyttä sinuun ja tulevat sinun luoksesi.

Sisältökuvat/Sivusto/somehunters-phone-crop-view.jpg

NYKYAIKAINEN JA YKSILÖLLINEN VERKKOSIVUSTO ON SATSAUS YRITYKSEESI

Voimme päivittää yrityksesi vanhan verkkosivuston nykyaikaan tai luoda kokonaan uudet kotisivut yrityksellesi. Modernit, responsiiviset kotisivut ovat kannattava satsaus yrityksen liiketoimintaan ja markkinointiin.

Mitä verkkosivusto maksaa?

Verkkosivuston hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten sivuston tekniset vaatimukset, ulkoasun vaikuttavuus ja sivuston laajuus. Asiakkaitamme ovat niin suomalaiset yhtiöt, kansainväliset kasvuyritykset kuin yhden miehen konepajat. Jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset – ja niin ovat verkkosivuratkaisutkin. Meiltä saat yksilöllistä palvelua ja yksilöllisiä verkkoratkaisuja, jotka ovat teknisesti ja visuaalisesti nykypäivää. 

Asiantuntijamyyjämme ovat verkkoliiketoiminnan ammattilaisia, jotka haarukoivat yhdessä sinun kanssasi yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun. Kun tiedämme, mitä sinä haluat ja ennen kaikkea mitä sinä tarvitset, voimme antaa sinulle hinta-arvion verkkosivustosta. 

Toimivan kokonaisuuden rakentaminen on erittäin vaativaa ihmistyötä. Aikaa kannattaa siis varata jokunen kuukausi, ja valmius on oltava vähintään muutamien tuhansien eurojen investointiin 

Kyllä, haluan tarjouksen verkkosivuista »  

VERKKOSIVUSTON RAKENNUS ON YHTEINEN PROJEKTIMME

Verkkosivustoprojektin alussa määrittelemme palvelun sisällön, vastuualueet, sekä aikataulun yhdessä kanssasi. 

Voimme järjestää myös aloituspalaverin, jossa pääset käymään asioita läpi suoraan tekijöiden kanssa. Palaveriin osallistuu tarpeen mukaan niin myyjä, graafikko kuin tekniikan asiantuntijamme. Saamme molemmat kokonaisvaltaisen kuvan projektin tavoitteista ja verkkosivuston tärkeistä ominaisuuksista. Näin suunnitteluprosessi tehostuu ja toteutus on suoraviivaisempaa.

Sisältökuvat/Sivusto/Screen Shot 2017-12-21 at 14.18.47.png

Verkkosivuston materiaali

Mikä on tärkeää yrityksellesi? Mitkä ovat tavoitteesi? Millaisia asiakkaita haluat? 

Työstämme verkkosivuston sisältö edellä liiketoiminnallisia tavoitteitasi ajatellen. Yleensä asiakkaamme koostavat ja toimittavat meille sivuston materiaalit eli rakenteen, tekstit, kuvat ja videot itse. Näihin kaikkiin tarjoamme tarvittaessa toki asiantuntevaa apua. 

Asiantuntijamme ovat prosessissa kiinteästi mukana. Neuvomme ja avustamme sinua tarvittaessa ja usein pyytämättäkin. Jos esimerkiksi tekstin työstäminen tuntuu hankalalta, sisällöntuottajamme voi kirjoittaa puolestasi sivuston tärkeimmät tekstit haastattelun perusteella. Tarvittaessa voimme käyttää myös kuvapankkikuvia, jos omaa kuvamateriaalia ei ole tarpeeksi.

Sisältökuvat/Sivusto/Screen Shot 2017-12-21 at 14.18.47.png

Graafinen suunnittelu

Ensivaikutelma on tärkeää – usein jopa ratkaisevaa.

Verkkosivuston kuvat, värit ja fontit vaikuttavat kävijän mielikuvaan ja luovat ensivaikutelman yrityksestä. Ulkoasu on olennainen osa käyttäjäkokemusta, joten yrityksen imagon mukainen ja toimintaa tukeva ulkoasu on merkittävä osa verkkosivuston suunnittelua. Tyylikäs verkkosivusto vakuuttaa kävijän yrityksesi osaamisesta ja ammattitaidosta.

Sisältökuvat/Sivusto/Screen Shot 2017-12-21 at 14.18.47.png

Tekniset palvelut ja toteutus

Tekniikka herättää ulkoasun eloon ja puhaltaa elämän ulkoasusuunnitelmaan. Koodarimme ja kehittäjämme ovat motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia. Kehitämme sivustojen lisäksi myös räätälöityjä järjestelmiä esimerkiksi ajanvaraukseen tai tiedonsiirtoon. 

Rakennamme verkkosivustot pääasiassa omalle sovellusalustallemme. SystemX on koodariemme käsialaa ja siihen on poimittu alan parhaat ratkaisut. Jatkokehitämme ja parannamme sovellusalustaa jatkuvasti. Ratkaisu on hyvin monipuolinen ja joustava – voimme ottaa käyttöön ominaisuuksia ja kehittää uusia ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Toteutamme verkkosivustoja toki myös muille julkaisualustoille, kuten Wordpressille. Käytössämme ovat nopeat suomalaiset palvelintilat, jotka takaavat sivustosi toimivuuden ja nopeuden. Otamme halutessanne hoitoomme myös domainasiasi. Voimme hallinnoida nykyisiä verkkotunnuksiasi ja ostaa uusia.

Sisältökuvat/Sivusto/Screen Shot 2017-12-21 at 14.18.47.png

Asiakaspalvelu ja tuki

Olemme iloisia ja ystävällisiä asiakaspalvelijoita. Koulutamme sinut käyttämään uuden sivustosi sivustonhallintaa, jotta opit, miten päivität ja lisäät sisältöä, muutat kuvia ynnä muuta. Lähes tulkoon kaikki verkkosivustosi elementit ovat vapaasti muokattavia. 

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme ja autamme sinua ongelmatilanteissa. Voit aina soittaa meille tai laittaa meille mailia. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-16 välillä.

Sisältökuvat/Sivusto/Screen Shot 2017-12-21 at 14.18.47.png

Jatkokehitys ja markkinointi

Haluamme auttaa asiakkaitamme verkkoliiketoiminnan hyödyn maksimoimisessa.

Autamme sinua löytämään ja saavuttamaan uuden sivustosi täyden potentiaalin. Hakukoneoptimointi mahdollistaa verkkosivustosi löytymisen Googlen hakutulosten kärjessä. Löytyvyys yhdessä vakuuttavan sivuston kanssa on voimakas yhdistelmä, joka voi siivittää liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.

”Olemme aina saaneet apua ja vastauksia kysymyksiimme, kun niitä olemme tarvinneet. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Ennen verkkomarkkinointimme oli monen tahon takana, nyt olemme keskittäneet koko paketin Netelloon – helppoa ja vaivatonta, kun on tasan yksi numero, josta saa apua kaikkiin verkkoasioihin.”

Juha-Pekka Jaskari,  JPT Jaskari Oy toimitusjohtaja

Lue koko asiakastarina  »

Sisältökuvat/Muut/kuvitus-netellon-tarina.jpg

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten – haluamme aidosti auttaa yritystäsi menestymään ja kasvattamaan kassavirtaa. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

PYYDÄ TARJOUS   ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

In English